999 on to tam uz zna, do minulého týdne tam měl kamaráda, chodil ho tam navstevovat. Tak ti i poradí co a jak
Stěžovací vlákno
MP Marge Myslim na vas a drzim pesti. Urcite to bude dobry!
Ja mam otevreny vino co jsem varila risoto, asi ho budu muset dopit, aby se chudinka nezkazilo ![]()
MP Marge
to zvládne!!
Třeba doufá, že pak už budou ty ochranné pomůcky, nebo aspoň nějaký krizový plán, co a jak bude kdo kdy dělat.
MP Marge docitam a zelam otcovi lahky priebeh a vela sil vam obom ![]()
jinx Já jsem taky docela v klidu, naději mi dává třeba Německo - 13500 nakažených a 32 mrtvých. To jsou oproti Itálii jiná čísla a přijde mi, že jejich opatření jsou podobná našim.
A to. že mě sere matka přežiju, hlavně že vím, že sedí doma na zadku :-).
MP Meri mně přijde, že von by člověk třeba ani nic nedělal, ale hrozný je to pomyšlení, že i kdyby chtěl, tak prostě nemůže
Tohle je dost přesný a včera jsem z toho měla už nepříjemnej úzkostnej smutek. Ono to je taky asi úplně poprvé, co naše mileniální generace něco takovýho zažívá, že bychom někam nemohli. V rádiu hlásí pořád o těch kolonách kamionů na hranicích... ty názvy hraničních přechodů i info o kolonách jsem slýchala naposledy tak v deseti letech, to se ještě takhle jezdilo, v poslední době si každej rajzuje kde chce kudy chce a z dopravního zpravodajství takový zprávy vymizely. I tohle si v sobě přemílám.
MP Marge To jsem taky četla a stavím se k tomu stejně ![]()
Janulik03 Diky ![]()
Mrakoplas Ahoj, jsem 999 a jestli to brzy neskončí, budu alkoholička... Jak tak koukám, sejde se nás tam víc :-).
Aranel ja ti reknu že ve mně, z generace husakovych deti, to vzbuzuje stavy přímo úzkostné. Já to celodenní čekání na Maďarských hranicích jako dost velke dítě zažila několikrát a dobře si to pamatuju, včetně různých bumážek . Fakt jsem doufala, že se to už nevrátí.
999 myslím že jo:-)
MP Marge to je skvělý že to bere takhle ![]()
A co u vás?
999 S dovolením se přidávám. Posledních pár večerů se vracím domů úplně groggy, sednu na zahradu a čučím do blba a poslouchám ptáky. Se sklenkou červeného v ruce, ehm...
No, je odhodlanej. Docetl se na netu, ze se nekde v Cine z virozy zotavila 103-leta babicka, nacez mi napsal, ze jemu prece "nejaka cinska baba sacko nenatrhne", a ze teda se taky uspesne zotavi
to je super pristup.
drzim palce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.