999 Podplať rouškou pošťáka, ať jim nedává letáky :)
A musíme se včas domluvit, kdo bude s kým na pokoji (v tý léčebně) :D
999 Podplať rouškou pošťáka, ať jim nedává letáky :)
A musíme se včas domluvit, kdo bude s kým na pokoji (v tý léčebně) :D
MP Marge Držím tatínkovi palce, ať se s tím zdárně popasuje.
MP Marge je pravdou, že sa v Amerike zdvihol o 40% nákup zbraní?
Lama_z_Lana Já jsem měla narozeniny tento týden, taky nic moc ;)
999 Jo, to je moje mama rikala tuhle ,,ja jedu s dedou na hrbitov, uz si to tam chystame,,.
999 MATKY! Mě nejvíc s*rou ty řeči "vy s náma máte, to si oddechnete, až odjedem!" a čeká, jak jí to budu vyvracet. Řekla jsem něco ve smyslu že je to tak, jak to je, situace se musí zvládnout a ty řeči tomu nepomůžou. Za 2 hodiny další kolo téhož
Co nadělám, kdoví, jaká budu v jejím věku, jestli teda ještě budu. Ale nechtěla bych vlastním dětem dělat totéž.
Lama_z_Lana Ja mám narodeniny dnes, sedím sama na byte. Darček - cesta do obchodu
(ani to víno si nedám, lebo alkohol nepijem), inak sedím doma na zadku:-).

nalito rovněž. Všem, kdo nemohli a nemohou oslavit narozeniny přeju virtuálně vše nejlepší!
MP Marge Dočítám vlákno pozdě, hodně sil tatínkovi, ať to zvládá!
dorota tak všechno nejlepší ![]()
dorota Pinot Noir Lama z Lana Ale holky, zas super, ze jste se toho dozily, ne?
Mne karantena muj zivot vubec nezmenila, jen jezdim do Billy jednou tydne misto trikrat. A misto online shopingu ve volnych chvilich siju rousky:-D. Ja se zblaznim jako prvni, zitra musim aspon do lesa, SAMA:-D
Pinot Noirzpetne vsechno nej!
dorota tak si tu dame vecer spicha a udelame improvizovanej vecirek
vsechno nejlepsi!
dorota Tak všechno nejlepší! Připila jsem si na svoje, tak dnes i na tvoje ;)
999 Když si vzpomenu tady na ten byt, kde mohli už dobře 3 roky aspoň přes zimu bydlet, a jak by se to teď hodilo, tak bych řvala. Teď se budem u nich 120 km od Prahy střídat, jak to půjde a doufat, že něco nepřitáhnem, aby nás domorodci nezlynčovali. Nebo mi neobjeli auto korunou, až uviděj pražskou značku. Počítám, že nejdýl za 3 týdny je dotáhnu zpátky, jestli to půjde.
dorota Všechno nejlepší :-),
Jo, ale nebudu neslusna, preju vsem oslavencum vsechno nejlepsi a hlavne hodne zdravi;-)!
dorota všechno nejlepší a ať je to klišé jaké chce, hodně zdraví především!
Ja mama narozeniny v kvetnu a prala jsem si jedinej darek - jit se sambem na veceri, proste aby nam nekdo pohlidal deti. Tak ja si asi nakonec budu prat jen veceri, doma:-D a mozna ani ne uvarenou, jen cas si ji v klidu snist a uvarim si ji sama, treba bude jeste z ceho:-D
A jdu si otevřít tu flašku!
Všetký veľmi pekne ďakujem:-) a aj ostatným oslávenkyniam prajem všetko dobré, najmä pevné zdravie, veľa lásky:-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.