MP Marge to je skvělý že to bere takhle
A co u vás?
Amici jsou pitomi. Desne se rozciluji, proc by se meli omezovat - a skupuji toaletni papir ![]()
MP Marge to je skvělý že to bere takhle
A co u vás?
Amici jsou pitomi. Desne se rozciluji, proc by se meli omezovat - a skupuji toaletni papir ![]()
continuity Vlastně jsem to zažila jednou v autobuse při přejezdu z Rumunska do Maďarska - v roce... 2017 to bylo? Museli jsme všichni vystoupit, neděle poledne, 33 stupňů, a celníci se jali hledat uprchlíky mezi našima propocenejma špinavejma krosnama. A tenkrát jsme koukali po sobě jak vrány, co jim nestačí mrknout na pasy a že to ten Orbán fakt přehání.
Ale trvalo to půl hodiny. S tvejma zkušenostma se to nedá srovnat.
Kdybyste pily víno denně už deset let, tak vás to teď nerozhodí ![]()
![]()
MP Marge Ja si myslim, ze to bude dobry, ted jsou navic doktori cerstvi a div ne nadrzeny na pripadne pacienty, moc drzim palce at mu je brzo dobre a nezapomen nam pak taky napsat, tatinka pozdravuj od 50 zenskych;-)
Aranel není co stát,je mi špatně jenom si na to vzpomenu.
999 ja jsem hrozne vdecna za to, ze nemam ve svem okoli nikoho blizkeho, kdo by me soucasne vytacel svym chovami v tehle casech. A rodice jsou velmi zodpovedni a opatruji se.
andulka01 Já si asi hned naleju ješte jednu, protože mi právě volal synovec, co matka zase vymýšlí...Poslala ho do Billy pro semínka na rajčata. Nic jinýho prý kupovat nemá.
jinx Tak to buď ráda, ze mají rozum. O starost méně.
MP Marge tatínkovi hodně sil, ať se z toho brzo vylíže!
a tohle mě děsí, to je jak z nějakýho strašnýho filmu...
už mi to psala ráno kamarádka, co má úzké vazby (teď logicky jen telefon, mail) na severní Itálii a info přímo od tamního zdroje... ty vojenský náklaďáky s mrtvýma prej už tam jezděj, z kostelů udělali márnice... ![]()
continuity Tak to je fajn, že to tam zná, aspoň ví, do čeho půjdeme...:-).
Ja jsem stastna, ze nasi vsechna optareni dodrzuji. Oni maji hrozne stesti, ze maji zahradu a zvirata, takze tatka se zabavi na zahradce, mamka sije rousky a pres sousedku lekarku je distribuuje.
K tomu piti alkoholu. To je prece prevence, ne? ![]()
Pinot Noir Já ho taky piju dost, ale většinou až po šesté večer. Dnes mi volala moje ségra ( která skoro nepije), že si nalila v jedenáct Havanu. Po telefonu s matkou teda...
Ellen Slivovice je nejlepší :-). To je všelék.
Ja si taky banalne zapostezuju, at to trochu odlehcime...
Blizej se mi narozeniny, na ktery jsem pro svoje kamarady kazdy rok poradala dost bujarajer a dekadentni vecirek (mam asi svaty a hluchy sousedy), jidla a piti k prasknuti, vsichni se na to celej rok tesime...a letos asi poparime po skypu, dorta asi rozeslu kuryrem ![]()
999 NIKDO nedokáže vysírat víc než vlastní matka, mohla bych vyprávět. Jak tu teď byli, zásadně jsem musela nakupovat koláče v Lidlu a jogurty v Bille, mazací sýr jen Prezident, ne Rondelé, i když je to na chuť skoro totéž. A to nákupy nebyly to nejotravnější.
Tak si říkám, jak lidi přežívali ve válce, to musel být taky docela stres, třeba to období heydrichiády. Ale člověk si asi zvykne na všechno.
Láhvinku už mám připravenou!
Lama_z_Lana já viděla na fb nějaké video jak si chlap ťukal se svým odrazem v několika zrcadlech:-))) tak to můžeš taky zkusit
Magráta jo, presne tak to bude vypadat totiz!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.