moora já jsem si teda jahody teď 2x koupila, protože tehonsky chutě, ale jinak to taky nekupujeme vůbec. Matka je schopna třeba v zimě vařit lečo z rajčat a paprik ze supermarketu. Ale když ho nevyhodí, tak je mi to jedno, jenom to nechápu ![]()
Stěžovací vlákno
moora to máš dobrý já k obědu vyfasovala citron ![]()
Kokoska ježíš, já su ráda,že nejsem sama
Ava dalo mi spoustu prace ji aspon naucit, at to nevozi k nam, kdyz sem jedou. Ze privezou veci z lednice, kdyz sem jedou treba na 14 dni, to chapu, ale prosly fakt nechci. Staci v krabickach 3 vareny brambory, 2 lzice ryze a pulka varenyho vejce ![]()
Kokoska Uaaa, prosly veci posilany dal. Se mi pripomnela jedna potencialni tchyne (nastesti se ji nikdy nestala!) za dob studii. Pokazde nabalila synackovi spousty proslych potravin, ktere tak uz ve slevnence koupila, jakoze at se na private pomejem... Kdyz synacek protestoval, tak priste vsecka data peclive smazala a otrhala nalepky...![]()
Ounz lol, vitamín C musí bejt!!!!
moora ještě asi hygienický všechno zabalený do plastový krabičky?
Kokoska Tohle dělala moje extchyně. Lednici narvanou vším možným v množství co nikdy nemohla sama spotřebovat. Takže jsem vždycky vyfásli vakuované šunky, párky atd, většinou prošlý nebo na hraně. Navíc ty nejlevnější odněkud z Penny, který se nadaly jíst ani neprošlý. Ani psu jsem to nedala. Jen jsem nikdy neměla sílu jí říct pravdu.
Potrefenáhusa samo
Kokoska nám přivezla mužova máma bez varování na Štědrej den velkej hrnec rybí polívky a velkou sklenici bramborovýho salátu, kdyby mi to řekla dopředu, tak bych byla ráda, že nemusim vařit, takhle jsme to celý třetí den vyhodili a já to vyhazování jídla teda taky uplně nesnášim, mám z toho strašný výčitky, hlavně u masa (ale leccos u nás ještě zachráněj psi, ne teda zrovna bramborovej salát, ale třeba maso, co už neni pro lidi uplně v kondici).
A stěžuju se, že mám na HO šílenou pracovní morálku...![]()
Já si stěžuju, že děti mají čím dál horší pracovní morálku. Čím dýl to trvá, tím míň se jim do toho domácího učení chce. Achjo.
Tak nám matka nic takhle nedává, protože ona o existenci těch prošlých věcí prostě nemá ponětí. Když vezmu ty zmíněný tři prošlý jogurty, tak ona je schopná si k nim v obchodě koupit další tři. Nakupovat chodí buď bez seznamu nebo sice seznamem, ale když si ho píše, tak se nepodívá, jestli danou věc má/nemá (já se teda taky nedívám, ale já vím přesně, co mám v lednici, ona vůbec netuší). Takže je u nich úplně běžný, že mají současně třeba tři rozdělaný majonézy, dvě neotevřený a matka koupí v obchodě klidně další.
Potrefenáhusa jojo!
Ava tvoje mama ale jeste nemuze byt extra seniorsky rocnik, ne? (tim myslim, ze moje babicka to takto mela tak v 80 letech) tak nechces s ni o tom trochu promluvit?
EDITH4BTo tě lituji. Honění k účení a milion výmluv, proč teď ne, jsme měli hodně dlouho. Naše dítě mělo pořád pocit, že přece volno, ne? Konečně už jí teda došlo, že s tím fakt nic nenadělá, škola holt pokračuje, a pracuje.
@notna Ono je to u nás trochu jinak. Doteď dělali co měli a fungovalo to celkem v pohodě a normálně. Každý ráno po snídani šli bez řečí dělat školu. Teď to vypadá na nějakou únavu materiálu a anarchii. Z ničeho nic. Asi už je to pro ně dlouhý... Pro mě teda taky.
Ava
jak já ti rozumím!! Taky to nesnáším. I moje máma nakupuje nad míru, nevím čím to je, někdy mi přijde, že ji ještě nepřešlo okouzlení z toho "dostatku" nebo co. Když jsem byla malá, měli jsme upečeno na víkend a čokoládu k svátku, jídla normálně. Teď peče skoro každý den, k tomu kupuje sušenky, blbiny...je sama a má přecpanou ledničku! A přebytky mi pořád vnucuje, ale já je nechci, kolikrát nestíhám spotřebovat ani vlastní zásoby.
EDITH4B Tak si dejte prázdniny, stejně budou Velikonoce. U nás ve škole k tomu tak i docela přistoupili....já s tím spíš mám problém, protože mám strach, že je nedonutím potom
Ale dneska stejně děláme kulový, protože únavu materiálu pociťuju já....![]()
Kora ja dneska taky.. ale je to i tim, ze se toho deje strasne moc, vsichni chteji revidovat plany, simulovat ruzny situace.. takze jsem u toho i o vikendu a pak nemam poradne pocit odpocinku. Ted jsme dostali nejake terminy, ktere uplne pomijeji Velikonoce :(
ja uz jsem na HO od zacatku brezna, minuly tyden jsem zasla jeden den do kancelare, to bylo uzasny :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.