barbucha ja u tebe nekdy nechapu, proc tu jeste porad zijes. Vsude jinde je to urcite lepsi.
Stěžovací vlákno
To nepochybně je. Jen jsem před třiceti lety doufala, že to bude i tady trochu jinak - a taky to tak nějakej čas vypadalo.
No nic, tradice je tradice. Sousedi se udávali už za Hitlera, za Gottwalda... tak proč by tomu za Zemana mělo bejt jinak. A ne, v 60 už není ten nejlepší čas se někam vystěhovat. Podle mého skromného mínění to ovšem neznamená, že musím bejt z takovýho chování nadšená - každej máme jinej vkus, každýmu se líbí (a obdivuje) něco jinýho. A zatím si každej můžeme nechat vlastní názor - až se to změní a budeš ho určovat ty, dej mi prosím vědět, díky předem.
barbucha ja ti nazor neurcuju, to si klidne pis, ja jsem od tebe na kohokoli - cokoli z CZ snad jeste neslysela neco dobreho. Fakt si to nevybavuju. Ja si myslim, ze par udavacu tu bude ale tez spousta lidi pomaha a chova se prikladne (nevim, jak to nazvat, odchazi mi slovni zasoba). Nadavas na cokoli co se napr.proti korone zavede a i na to co se nezavede.
Na siti rousek jsi nadavala a nesiji si vlastni i jinde? Atd.
Ja treba myslim, ze spousta lidi je nestastnych, maji to tezke a to hnusne chovani prameni z toho.
Tak u nas dobry, i ty rousky nikdo nic neresi, spis na me koukaj jak na debila, ze si ji nasazuji jakmile vidim nejaky obydli. Ale mam takovej blbej pocit, kdyz jsme vsichni na zahrade. My ted hlidame segry deti (skolka je oficialne otevrena, neoficialne ji vsak poslali do haje), takze kdyz uz mame doma ty maly prenasece, tak uz je jedno, jestli se vidame i s ni nebo jde nase dcera k nim. Tak to uz si rikam, zda ten nas hlucnej ,,sedanek,, nekoho nenaladi, ale takhle ty rodinne hlidacky tu pestuji vsichni, jen ta nase je znacne napadna!
Candance Hele udavacstvi nepraveni z nestesti, to je proste povaha. Nebo naprosta blbost a hloupost, coz je mozna taky povaha. Proste neda se to omlouvat. Jinak souhlasim s tebou, jsem dost prekvapena, jak si lidi pomahaji, neni nekterym zatezko ani penez ani casu;-)
Candance Hele udavacstvi nepraveni z nestesti, to je proste povaha. Nebo naprosta blbost a hloupost, coz je mozna taky povaha. Proste neda se to omlouvat.
Karja ano, to je i hloupost ale ja nejak (asi zacinam byt citliva k okoli ci co) beru tak, ze oni jsou vlastne chudaci a nemuzou za to. Mne tady nekolikrat udali jedni znami - ze zavisti- ve skolce a pak na socialce. U nich to bylo z hlouposti, zavisti a nestesti. Ve skolce to odmitli a vlastne zaridili pomoc i na socialce. Jako vzalo me to ale nakonec jsem rada, ze se mam tak dobre, ze mi az zavidi.
Ja myslim, ze korona udavani je ze strachu, ale divite se, lidi se fakt boji. Podivejte jaky strach vyvolavaji vsechny ty statistiky a omezeni. A spousta lidi si to nedokaze prebrat a vyfiltrovat.
Ač jsem životní pesimista, některým těm "zaručeným" zprávám jedna paní povídala moc nevěřím.
V tom týdnu, kdy byly zakázány akce nad 30 lidí, jsme měli akci cca 15 lidí. Všichni jsme se v tom týdnu setkávali často a na dlouhé hodiny, protože jsme dokončovali jeden projekt. Pokud by byl někdo nakažený, už by to určitě roznesl, takže poslední den se rozlučka realizovala.
Na začátku večera řekl někdo fór "Aby si nás policajti nepřijeli zkontrolovat." Po půlnoci už tam někdo z později příchozích říkal, že má zaručené info od kamaráda policajta, že nás přijedou zkontrolovat. A druhý den se povídalo v okolí, že na nás přijeli policajti
Samozřejmě tam nikdo nebyl a ani to nebylo v plánu ![]()
Určitě se občas někdo něco semele, blbci jsou všude, ale tragicky bych to teda neviděla.
continuity viem si živo predstaviť.
dynda jsou to obce kolem 2000 obyvatel, lidi tam jezdi do Prahy do prace, zadne zapomenute obce.
Potrefenáhusa ony jsou obe starousedlice, jedna se hodne angazuje v kulturnim spolku, druha se prateli se starostou, takze se to dozvedely. Doufam, ze to je hrstka hlupaku.
notna hahaha, ano fámy si žijou vlastním životem. Si vzpomínám na dávný večírek na VŠ, téma bylo vítání jara, takže jsme o půlnoci 21.3. vyběhli bez bund na ulici a pamatuji si líbání pod jarně vyzdobeným stromem (házeli jsme do větví roličky toaleťáku).
Druhý den běželo mezi sousedy, že nazí mládežníci nad ránem na ulici provozovali sexuální orgie...! ![]()
Tak to my jsme dokonale zašití tady, ten virus o nás možná ani neví
Se starostkou mluvím tak obden (volám teda), určitě bych věděla...
Candance a co jako?? Ja jsem od tebe jeste neslysela moc dobreho na tveho manzela, casto si na neho stezujes, naposledy to zase schytala tva cerstve ovdovela tchyne. Uz ses odstehovala od nich pryc?? Proste si barbucha stezuje podobne jako ty
Od tebe jsem ještě nečetla reakci, která by nebyla sprostá
neustaly hejty na čecháčky mi přijdou takový.....čecháčkovský
Potrefenáhusa vystihla jsi to presne...
Candance Jo ja vim, jak to myslis, takoveho omlouvace mam doma, a taky se kvuli tomu doma dost casto chytenem. Ten umi objasnit motivy jakehokoliv jednani vsech lidi, mozna by mel delat advokata;-)!
Candance a co jako?? Ja jsem od tebe jeste neslysela moc dobreho na tveho manzela, casto si na neho stezujes, naposledy to zase schytala tva cerstve ovdovela tchyne. Uz ses odstehovala od nich pryc?? Proste si barbucha stezuje podobne jako ty
Od tebe jsem ještě nečetla reakci, která by nebyla sprostá
neustaly hejty na čecháčky mi přijdou takový.....čecháčkovský
cele se mi to rozhodilo
Karja Haha, já se zastanu tvého omlouvače, protože to dělám taky. Tedy nemyslím to omlouvání, ale snahu porozumět motivaci lidského jednání. A takové to odsouzení jedním šmahem a černobílé vidění mě strašně vytáčí
.
Potrefenáhusa naprostý souhlas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.