Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:03

Krehutka Das i Babise? On da i Babise, tam teda jako vzdycky zacne mluvit spis o cilech a ze je jasny, ze aby je splnil musi delat to a to. Ja to teda nesnasim, kazdej ma moznost byt debil nebo nebyt debil:-D. Ale ja to nesnasim asi od ty doby kdy jsem toho doma takhle zucastnena;-)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:11

Karja já s tebou souhlasím, na hračky spadlý do kanálu se nedá vymlouvat do nekonečna

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:12

Karja hele ale žít v blízkosti někoho, kdo za všim hledá podraz, schválnost, zlej úmysl, je strašně vyčerpávající 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:14

Potrefenáhusa No tak to bych nedala, to je jasny!

moora ;-) Tak tak

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:19
Reakce na Potrefenáhusa:

​Od tebe jsem ještě nečetla reakci, která by nebyla sprostá

neustaly hejty na čecháčky mi přijdou takový.....čecháčkovský 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:20
Reakce na Potrefenáhusa:

​Od tebe jsem ještě nečetla reakci, která by nebyla sprostá

neustaly hejty na čecháčky mi přijdou takový.....čecháčkovský 

​Souhlas

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:21
Reakce na Krehutka:

Karja Haha, já se zastanu tvého omlouvače, protože to dělám taky. Tedy nemyslím to omlouvání, ale snahu porozumět motivaci lidského jednání. A takové to odsouzení jedním šmahem a černobílé vidění mě strašně vytáčí .

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:22
Reakce na Krehutka:

Karja Haha, já se zastanu tvého omlouvače, protože to dělám taky. Tedy nemyslím to omlouvání, ale snahu porozumět motivaci lidského jednání. A takové to odsouzení jedním šmahem a černobílé vidění mě strašně vytáčí .

Presne. Já jsem taky model omlouvač a sambo odsuzovač. Jako točí mě to někdy dost, odsuzovači se navíc většinou vyznačujou tím, že vynášej soudy na základě několika málo informací bez celkového kontextu.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:23

Jako by tady expatky nepsaly, že v Německu třeba se taky tzv. udává. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:25

Tak jako ted mam z jinyho soudku. Vcera tri pozarni poplachy, podle me falesny, dneska zas! Vsechny po obede, probudej obe dve deti, protoze maj nejakej novej, co ma vzbudit i mrtvyho (asi ty vozraly hasice), neni to ta klasicka unyla sirena. Jasne je to kravina, ale proc mam mit ja zkazenej den jejich ladenim sireny?! Jeste jednou, tak volam na urad, at si preladej kanal. 

Uff jsem si popustila paru a je mi lip, nevolam starostovi, ze je picus;-)!

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:25

Přeruším flejm. Stěžuju si na ČP, k balíčku na Balíkovnu mi nepřišla sms s číselným kódem. Na příslušný email se teď nedostanu. Vidíme balíček na pultě, dámy na výdeji se snaží jak můžou, známe jméno, telefon, cenu, obsah... sms není jak vyvolat.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:27

Karja me treba taky zajima motivace lidi, proc tohle ci ono delaji i mi to pomuze podivat se na vec jejich ocima i jakoby odpustit.. ale ze jsou debilove za tim si stojim. doma mam ani ne tak omlouvace, jako spis oponenta za kazdou cenu a to je teda unavny hodne

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:28

Karja Četlas Čapkovy Povídky z jedné a druhé kapsy? Je tam jedna s posledním soudem a Bůh tam nápadně připomíná tvého muže, taky dovede najít omluvu úplně pro všechno ;o)

Ale teda, taky se snažím lidi spíš omlouvat a hledat motivace, akorát jak člověk stárne, tak přijde na to, že některý lidi jsou prostě sobecký prevíti a nemá cenu si přemýšlením o nich kazit karmu.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:40

andulka01 A mně zase včera přišla sms k zásilce někoho jiného, letos se mi to stalo už podruhé, zdá se, že si ten systém žije tak trochu vlastním životem...

A v rámci Stěžovacího vlákna si stěžuji na Tebe, jelikož mě Tvůj perník donutil upéct si vlastní //švestková povidla included...//...

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:43

euridike Už mám 22 minut roztočenou infolinku, protože ty semínka rajčat prostě potřebuju! 

A ohledně perníku si jdu uložit nějaký trest... třeba kafe a perník?

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:47

andulka01 No Ty na sebe teda umíš bejt přísná!

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 13:47

andulka01 Kdyby to neklaplo, podělím se.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 14:00

MarcelaN

Výkřiky, že u nás se vždycky udávalo, kolaborovalo za války - to je pro mne peklo všech pekel, urážka všech popravených, umučených! Ale i našeho národa vůbec. Tuhle fámu, že Češi pěkně spolupracují, tu za protektorátu cíleně šířila nacistická propaganda. Fuj.

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 14:07

Sweet Potato Děkuji moc. Měla jsem objednaný divoký z permasemínek , tak teda uvidim.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 08. dubna 2020 14:09

andulka01 Přesně ta tu mám.