Sweet Potato Hele, nedělám si absolutně žádný ideály o udavačství ani hrdinnosti jkéhokoli národa. Prostě každý má své hrdiny a i své kolaboranty, jsem přesvědčena, že i ve zhruba stejných procentech. Pak je samozřejmě znát, který typ se dlouhodobě usadí na nejvyšších politiských a vůbec hybatelských postech. Pokud hrdina, troufám si tvrdit, že pak se víc projeví hrdinství národa. Pokud bezpáteřní nomenklaturní kádry a lháři, pak mají jim podobní pré, pak může udavačství, lhářství a křiváctví kvést, protže ti nahoře mu svým konáním dávají mandát.
Stěžovací vlákno
999 a o jaký jednání se jednalo? jestli to teda můžeš napsat nějak neutrálně... jinak samozřejmě hnus to je!
a zajímalo by mě, jak to je v jiných zemích - holky, co bydlíte "venku"?
u "nás" /Holandsko/ není povinnost nosit roušky. V parku, co se setkáváme a chvilku splkneme, když venčíme psy, tak udržujeme 1,5m rozestupy :) (nařízeno úřady). S upozorňováním nebo snad udáváním jsem se nesetkala...
Psala jsem v rychlosti email z mobilu, kolem dcera Mami tohle, mami tamto, a místo Dear Professor...jsem napsala Dead Professor...![]()
Doufám, že už ty školky brzy otevřou.
Mohučanka a odeslala? ![]()
Mohučanka Jeee, promiň, ale
chtěla bych vidět výraz adresáta.
andulka01 no odeslala...![]()
Malenge znám ho docela dlouho a měl by mít smysl pro humor, ale...
uvidíme.
MarcelaN Prosím tě, netahej sem tyhle pavlačový móresy...
Mohučanka promiň ale ![]()
Mohučanka To je náhodou výborný! Třeba je navíc v karanténě ![]()
Víš jak, když se o někom říká, že umřel, bude dlouho žít.![]()
milacka Ja vim, jen jsem si potrebovala povzdychnout. Nahr. dily se daji poslat postou, ale ve spankove laboratori mi na ne musi vystavit poukaz. Nejak to dopadne... :-)
Vzorna jsem taky, bez masky bych se nevyspala. Pomaha mi.
co zas lidi se zbláznili? V Globusu v zelenině je to jak za socíku, jen prázdný bedýnky ![]()
dynda hahaha, to si musím zapamatovat a kdyžtak se tím omluvit. On to není žádný mladík, ale zasloužilý emeritus ![]()
MP Meri Já jsem přirozeně odsuzovač, ale muž je odsuzovač tak extrémní, že jsem nakonec v roli toho omlouvače, protože se ty jeho soudy kolikrát fakt nedají zkousnout. ![]()
Pak je samozřejmě znát, který typ se dlouhodobě usadí na nejvyšších politiských a vůbec hybatelských postech. Pokud hrdina, troufám si tvrdit, že pak se víc projeví hrdinství národa. Pokud bezpáteřní nomenklaturní kádry a lháři, pak mají jim podobní pré, pak může udavačství, lhářství a křiváctví kvést, protže ti nahoře mu svým konáním dávají mandát.
Přesně tak, příklady táhnou! A že teď vyplouvá na povrch to nejhorší, mocně podporováno vedením státu... to je prostě hrůza děs.
SunEclipse nestraš, já doufala, že to jen problém naší deBilly. Dnes v půl šestý tam neměli jediný rohlík a chleba taky bída. Ráno nemůžu, pak nestíhám.
Zelenina probrana, maso probrané. Asi, že jdou ty svatky nebo co.
Garfie Reaguju děsně pozdě, ale tu Armenii bych snad i ořvala.
Mně stačilo ke smutnému pocitu, že musim mít vytouženou rekonvalescenci s děckama na krku, tedy v podstatě žádnou.![]()
continuity No asi zalezi kde. My mame taky probrane supermarkety, ale je tu takovej zapadlej coop a tam maji uplny poklady! Krome drozdi samozrejme.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.