Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 23:08

domenica v karanténě jenom!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 23:16

Potrefenáhusa a Kokoska 

tak to jo, uff

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 23:20

koupila jsem si kolu, vždycky si kupuju light (ok, vím, že to je dvakrát nezdravé, ale čas od času ji prostě potřebuju). tak si ji tu popíjím a říkám si, že je nějaká fakt dobrá...no, není light jsem na noc vypila 250 ml brutal cukro koly.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 23:22

Jiná Realita no tak máš poučení pro příště a kupovat si jenom klasickou. Jako když už hřešit, tak pořádně a cukr je v cole ještě ta nejméně nezdravá přísada

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 23:25

continuity ale co nezdravá, na to kašlu, ale do rána z toho přiberu tak kilo určitě!

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 23:29

Jiná Realita klíd, já si k ní dala i chipsy...

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 23:32

Jiná Realita já jsem seděla celé odpoledne u kompu a přežrala se arašídů, ale strašně. Blbě mi je ještě teď

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 07:30

Jiná Realita  Hele, ale tak aspoň sis pochutnala a asi jsi ten cukr potřebovala....třeba to nebude taková hrůza, já minule spráskala, na co jsem přišla, večer u filmu, jako málem jsem nedošla do ložnice, jak jsem se cítila plná a ráno kilo dole!! Asi to tak budu dělat častěji!!

Potrefenáhusa Košík teď nebere zpátky dokonce ani papírový tašky!!

A jinak, už jsem to říkala mockrát, ale co se odpadů týká, jsem perfektně vycvičená z Japonska, tam popelnice vůbec nejsou! Vyváží se jen ze sběrného místa (cca jedno na tři ulice), v přesně určené dny a časy (podle druhu odpadu) a tašky tam rozhodně nesmí být předem, takže všechno skladují v těch miniaturních bytech!! A nemluvě o tom, že plast, papír i spalitelný odpad je ve speciálních pytlech, které se kupují(!). 

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 08:18

Garfie zrovna jsem si rikala, ze kdyby byla narizena takova ta ultrakarantena, kdy nesmis ani ke kontejnerum, tak se doma utopime ve vlastnim odpadu. Ted nakupujem vyhradne online a je to teda sila. Uz se tak tesim, az se zas otevrou trhy...

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 08:30

Gatita Je to síla, když to člověk chvíli sleduje, vždycky mě úplně překvapí, kolik odpadu vyprodukuje. 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 08:34

Garfie My ty tašky hážem do kamen...myslím to kdysi řešila Sweet Potato s rohlíkem, protože kosik je proti tomu fakt nic, ale rohlik, když jsem kdysi objednavala, to balil do neskutecnyho mnozstvi,dával ty tašky dvojitý, někdy i trojitý 

a voni je stejně nesmej použit znova...skoda, ze tam není možnost nechat si to dat třeba do nějakých starých krabic, určitě maj těch prázdných obalu hodně 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 08:36

Garfie A ze je těch odpadu strasny mnozstvi, je pravda. 

Offline Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 08:47

Garfie Rohlík to teď zpátky taky nebere.

Jinak s těmi ztrojenými taškami mi přijde, že se zlepšili.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 09:05

Potrefenáhusa Sweet Potato Omlouvám se, myslela jsem Rohlík :-) Košík k nám teď už nejezdí, tak nevím, ale viděla jsem u Husy Košík, napsala jsem ho automaticky. JJ, těch tašek dává zbytečně hodně, já je teda vcelku využívám na kde co, ale stejně je nestihnu spotřebovat, i když zase nějak pravidelně neobjednávám! 

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 09:06

Potrefenáhusa Podle mě by na tu přepravu fungoval jedině nějakej systémovej vratnej obal typu přepravka, nebo látková taška, co by se tedy před novým použitím vyprala. Kdyby to dávali do náhodných prázdných obalů, tak by se jim to asi hůř skládalo do auta a zcela určitě hůř nosilo, takhle prostě jednoduše popadnou tašky.

Ale taky mě to množství papírových tašek dost štve. Nejúchylnější byl jeden pórek zabalený do dvou velkých papírových tašek.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 09:09

DruI Vratný stohovatelny přepravky by mi přišly fajn 

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 09:16

Potrefenáhusa To myslím většině zákazníků, co jsou zavaleni papírovými taškami :o)

Ale vzhledem k tomu jak teď neberou zpátky ani vratné lahve, tak to bude ještě trvat, než k něčemu takovému dospějeme.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 09:22

DruI Jo, teď ne, to je jasný 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 11:06

my mame tech tasek plnej balkon! Pouzivam je na plasty  ale to proste nejde spotrebovat!

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:17

Obaly jsou jeden z důvodů proč Košík ani Rohlík moc nevyužívám. Snažíme se ten odpad eliminovat jak to jde. Kompostujem, třídíme jak vzteklý, nakupujem do vlastního, chodíme k řezníkovi co balí do papíru. Ale toho plastu je prostě furt moc.