Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 16. dubna 2020 08:49

RoSa už to vidím..... ty moje vybraný posílaj jen do US

Offline notna
9449 příspěvků moje polička 16. dubna 2020 08:56

U nás se teď rohlík hodně zlepšil s balením. Tašky jsou plné a dřívější napr. paprika v jedné tašce a deset mrkví v druhé jsme už delší dobu nedostali. Jsme si s mužem dělali srandu, že jim možná ty tašky při náporu objednávek teď asi dochází.

Nebo u nás mají u objednávky červený vykřičník "pozor prudic " a dávají si pozor, protože jsem to psala pořád dokola do hodnocení nákupu :-)

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 16. dubna 2020 10:01

Jiná Realita Prudit umí i chlapi, třeba tchán. Mučedníka teda nedělá, "nic" nepoužívá, ale prudič je to ukázkový. 

Ex byl taky občas na zabití.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 16. dubna 2020 11:26

martek01 me to takto vyhodilo jakysi pripravek na vlasy...

Offline Garfie
28561 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 12:51

Soused kompletně vysekal zahradu, ale totálně. Shodil všechny vzrostlé stromy, živý plot, všechny keře....vypadá to, jakoby tam chtěl postavit parkoviště, fakt. Není to náš přímý soused, ale ob jedno, přesto mám teď místo zelené clony výhled do širokého okolí, na silnici, autobazar a město v dálce. Ještě ráno bylo vidět jenom stromy, chce se mi brečet!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 12:53

Děcko má 38 teplotu, bolí ho v krku a hlava a uzliny jak švestky. Boha fakt nejlepší čas řešit jestli jsou to zase osmičky, angína nebo korona. Je to puberťák, kterej se po venku courá, takže možnosti jsou fakt všechny 3. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:10

Garfie tak to teda soucítím, my máme přímého souseda, který když se nastěhoval, tak si do zadního cípu zahrady nechal instalovat stavební buňku, bůh ví proč, a vykopat bagříkem stání pro auto, přičemž přebytečnou zeminu rozhrnul po zahradě, takže zvýšil její terén asi o půl metru. Celé to nechali zarůst plevelem, ale na vršek toho navezeného kopce instalovali bazén. Kvůli té stavební buňce porazili třešeň v plném květu Táta když to viděl, tak včas začal pěstovat po celé délce živý plot, bohužel částečně ze smrků, které my teď musíme vyměňovat a výhled vedle je tedy za všechny prachy

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:17

Garfie u nás sousedi pořezali třeba asi stoletou lípu (stoletá tedy asi nebyla, když nad tím přemýšlím, počítala jsem letokruhy, ale už jsem to zapomněla, každopádně to bylo hodně desítek), aby byl vidět jejich nový balkon. a to fakt nekecám. byla nádherná. zcela zdravá, plná hnízd a krásně voněla.

celkově v naší obci je nejoblíbenějším nástojem motorová pila. strom tu ale nikdy nikdo žádný nevysadil, jen je řežou.

nicméně, může být hůř. jeden soused se rozhodl zničit stromy na zahradě tak, že jim u země kolem dokola přerušil kůru a nechal je tak uschnout.

někteří lidi jsou zrůdy. u nás tedy bohužel bojím se možná i většina.

edit: když nad tím tak přemýšlím, tak v okolí skoro neznám rodinu, která by netýrala nějaké zvíře, dítě nebo aspoň ten strom. nebo aspoň nepolívala včely roundupem. je to strašně ubíjející.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:45

Jiná Realita Náš příbuzný pokácel starou krásnou lípu u nás na chalupě, která rozhodně stoletá byla. Byla prasklá a svázaná obručí, ale  byla v místě, kde by na nic nespadla, kdyby se rozlomila. Pokácel ji jen kvůli dřevu, protože jiný důvod vůbec nebyl. On nám tvrdí, že mu to bylo dovoleno, ale já si to nemyslím. Byla na hranici jeho a našeho pozemku.

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:52

Garfie nad soused taky vykacel vše na své zahradě, velký ořech u domu, revu delajici plot mezi našimi zahradami a ma tam ted šílenou sluneční vyhen. Nevím, proč to ti lidi dělají.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:52

Offline Garfie
28561 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:07

Jiná Realita Renusatko baltik To je strašný, strašný, děkuju za podporu!! Taková to byla zelená oáza a teď jsme na terase jako na dlani...Ty lípy jsou vždycky strašně smutné, taky znám jednu krásnou vzrostlou, která padla kvůli nové výstavbě-a nakonec tam mohla klidně zůstat. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:12

Renusatko 

Ta byla nádherná!! Já jsem takhle ořvala obrovskou vrbu, která nám rostla ve vnitrobloku a dělala fakt krásnou kulisu, pak už jsme si koukali se sousedama skoro do talíře. No ale tady to aspoň bylo odůvodněný, na řezu bylo vidět, že byla ve špatným stavu.

Offline Garfie
28561 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:17

No a hned vzápětí se mi udělalo znovu zle, To už se mám i bát pustit děti se projet na kole?

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:18

Renusatko panejo ta byla úžasná

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:21

baltik u nás ve vnitrobloku soused taky vykácel kus zahrady, odstranil u bazénu sousoší gorila a koza (nekecám) a vytvořil si tam políčko. Možná lidi začnou pěstovat brambory, zeleninu.... Každopádně by to bylo lepší než vybetonovaný zahrady.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:30

Renusatko To je strašné, takový nádherný strom! Vždycky mě napadne, co let rostl, viděl, přečkal a pak narazí chudák na jednoho vola

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:32

Nám pokáceli na sousední zahradě ve vnitrobloku ohromnej kaštan, asi jim vadilo, ze stini...takže do ty doby zelená krásná oáza a soukromí, od ty doby mi cumelo do bytu 500 lidi z celyho vnitrobloku 

ja moc nechapu, ze tem lidem ten stín tak vadí, já to miluju, venku 40C a člověk muže bejt pod hucicim zelenym stromem ve stínu, co muže bejt lepšího? 

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:40

Potrefenáhusa Tak oni třeba lidé z nižších pater to vidí trochu jinak, protože jim ty stromy stíní víc. Mně se taky líbí vzrostlé domy kolem našeho domu, ale sousedé zespoda si stěžují, že jsou zastínění tak, že musí i přes den rozsvěcovat, pokud chtějí třeba psát s dětmi úkoly. Holt různé perspektivy, no.

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 14:45

Potrefenáhusa No a není vnitroblok jako vnitroblok. Náš je oprostřed rodinných domů. A o sousedově obřím smrku jsem psala v jiným vlákně. Musím si jó rozmyslet kam zasadím rajčata aby chytly trošku sluníčka. Ale to je o něčem jiném.