barbucha To myslíš vážně, ty slova? (Asi jo, jinak bys to nepsala.) Nemusejí se otevírat hranice, lidi z Ukrajiny jsou tady celou dobu a dělají často práci, kterou "slušný Češi" dělat nechtějí.
Když otevřou hospodu, jdou do hospody.
![]()
barbucha To myslíš vážně, ty slova? (Asi jo, jinak bys to nepsala.) Nemusejí se otevírat hranice, lidi z Ukrajiny jsou tady celou dobu a dělají často práci, kterou "slušný Češi" dělat nechtějí.
Když otevřou hospodu, jdou do hospody.
![]()
Kokoska je celkem jedno, proč je člověk doma. nejde o diskriminaci kvůli dětem nebo rodině. je jedno, jestli je muž nebo žena (moc nerozumím, proč to tam poříd mícháš, vůbec nešlo o to, že on je muž, který zůstal doma, je to prostě zaměstnanec, který zůstal doma, pohlaví v tom nehraje roli). prostě není v práci, dlouhodobě. a to je přitěžující fakt. navíc pokud čekáš druhou vlnu.
koho bys propustila ty, kdybys měla fajn tým, plná spokojenost se všemi, po koronaviru by nastala firemní havárka, musela bys někoho propustit. a jeden z nich by byl dva tři měsíce na očr, a na podzim se skoro jistě prý čeká druhá vlna. chceš mi tvrdit, že bys ani malinko nepřemýšlela, při vážení všech pro a proti, nad tou vysokou pravděpodobností, že když si necháš tohoto pracovníka, tak na podzim budeš litovat? protože ti bude dva měsíce zase chybět? myslím, že to není logické uvažování, a zaměstnavatel má zákonnou povinnost vést firmu jako řádný hospodář, ne jako charitu. bohužel, je to blbý a těžký. rozhodování o propouštění je pro normální firmu noční můra.
já s tebou jako obvykle v obecné rovině souhlasím, ale hned v úvodu tv psala, že za něj nikdo směny nahrazovat nemusel, takže zřejmě tohle vyřešeno bylo (já to pochopila tak, že možná v rámci těch opatření měli i méně zakázek nebo něco podobného, takže ho prostě nepostrádali) a v tom případě je to jako důvod k propuštění prostě hloupý a nefér
divné přiznání: miluju lidi, co se umí takhle vyjadřovat. sama to neumím. vždycky mi zvedne náladu, když ze dvou vět člověk vidí lehkost intelektu, nebo jak to nazvat (no, prostě to neumím, vždyť to říkám :).
tos napsala i za mě:-))![]()
viktorka_od splavu ale taky jsem rovnou psala a dokonce nekolikrat,ze nemluvim o tomto pripadu,ale obecne.nechci to zase vytahovat,ale z nejakeho duvodu to lidi porad prehlizej!
Jdem dneska celá rodina k zubařovi. Já se bojím normálně, ale teď ještě za dceru. Má 5 a nejspíš už má kazy. Jsou mezi zubama, vůbec mě to tam nejde čistit. ![]()
Roušky! Pitomý roušky!!! Mezi lidi ji zapomenu, ale sama v autě ji mám nasazenou. Teď už čtvrt hodiny běhám v roušce doma![]()
![]()
Rekonstrukce ![]()
![]()
![]()
OliveOyl tlapkám. mně zase venku spadla na zem, ale protože jsem šla pro oběd, musela jsem si jí potom nasadit na obličej, fuj, náhradní nemám :(
Mulen Myslim na vas, at je to ok. Nam pri minule prevenci zubarka rekla, ze ma syn (5) nabeh na kaz mezi 4 a 5, od te doby pucuju mezizubnim i niti a modlim se, aby se to nerozjelo...
OliveOyl
to se mi stava taky, do obchodu si ji zapomenu vzit a pak ji zapomenu sundat...
Lamicka Ještě zkus elmex gel, ten doporučila zubařka pro děti mně. Prý mám klidně dítě posadit k pohádce, ať si to tím šmrdlá co nejdýl, klidně 20 minut a nevyplachovat. Stačí jednou až dvakrát týdně.
Lamicka 4 kazy
Dneska odvrtala dva a dva ji ještě čekají. Ale dcera byla fakt statečná, jen občas zubařku kousla
A stydím se,fakt jsem to asi nepodchytila včas. Navíc bydlíme s babičkou v jednom baráku a ta ji láduje sladkým. Nepomáhá nic...
Mezizubní nití už jí to nějaký čas čistím, ale mezizubní kartáčky jsou všechny veliký. Tak držím palce, ať se vám to nerozjede.
Garfie to asi vyzkouším![]()
Mulen Zkus určitě! Stačí malinko, ono je to dost hnusný, důležité je právě nevyplachovat. A teď jsem viděla v DM mezizubní kartáčky speciálně pro děti, tak možná ty by mohly jít...
Garfie dík za tip ![]()
Garfie diky za tip, nam ho zubarka dala, ale je to mezi zuby a ty ma dost natesno, tak pry nemame ocekavat zazrak, ale snad to v kombinaci s cistenim pomuze.
Mulen tak hlavne, ze to zvladla, je sikovna. Me prave vubec nenapadlo, ze mame detem cistit mezizubnim a niti. To nam rekla az nova zubarka. Kdyz ted vidim, kolik mu tam zustava veci, tak me mrzi, ze jsme to kvuli nevedomosti zanedbali. Synovi cistim nejmensim curaproxem, ale dceri se nevejde ani ten, ta ma taky jen nit.
Je mi nanic z mých známých (i neznámých), kteří si teď dávají pročernošské statusy na sociální sítě a ukazujou, jak jsou strašně spravedliví a tolerantní a přitom sami před nedávnem psali výroky typu "muslimáky patří postřílet, případně že cigoši jsou paraziti".
Achjo.
bram uf
bram tomu se rika charakter ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.