Torrah Eee, to mi ani nepovídej. Ale ona je moc hezká a ještě mladá, je to jarní kotě. Tak věřím, že si ji někdo adoptuje a hezky se o ni postará.
Stěžovací vlákno
Čekám na info, jestli budu muset do karantény a na testy ![]()
Ze nam zavreli skolu, jasne, neda se nic delat, nikdo za to neni rad. Ale bylo mi strasne smutno, kdyz se mi tam dnes nektery decka rozbrecely, ze nechteji byt doma.
Luna Zrušili i praxi pro středoškoláky, takže syn se minimálně po zbytek měsíce do školy nepodívá.
Luna mame vnucku ve 2.tride, takze vloni pul roku a ted necele 2 mesice. Taky je ji to lito, skola ji bavi.
A hrozne me berou za srdce ty nejmensi deti s rouskama, zahalene cumacky a ty velke oci nad rouskou...
Kokoska taky mě to bolí a docela se stydím..
Dnes to mam takhle
Karja Já jsem takhle obrečela mého kocourka (už tedy předtím u nás byl několik let), ztratil se tři po Vánocích... a objevil se na moje narozeniny v červenci, nemohla jsem tomu ani uvěřit. Nejhezčí dárek <3
Teda objevil... objevila ho přítelkyně mého bráchy v jedné hospodě dál ve městě, prý už u nich pár dní žil. Jen jsme si pro něj přišli, hop do náruče a šel s námi spokojeně domů. A pak se objevily zprávy od lidí na cestě mezi naším domem a hospodou, u každého z nich pobyl týden a zakotvil v hospodě. Od té doby se nám ještě párkrát nevrátil, ale to už jsme šli najisto ;-)
Jak tu řešíte ty zaběhlé kočky, tak jedna (nebo spíš jeden, kocour) nám chodí kadit do sklepa. Nejdřív to tam chodil vykrápět těmi svými mužnými sekrety a teď to tam chodí normálně zadělávat! Už jsem spotřebovala všechnu dezinfekci, zabralo mi to zas celé ráno. Tak si pro něj honem přijďte, já ho nechci. Už jednoho kocoura máme a ten ho taky nechce.
Gatita toho se jinak nezbavis nez zamezenim pristupu. toto je myslim presne duvod proc hodne lidi kocky nesnasi. ja teda nesnasim lidi, kteri tohle podporuji, tzn poridi si/vykrmuji nekastrovane, toulave exemplare
vypadla mi plomba....![]()
jezis ja tak nesnasim zubare.
ale nastesti mam termin hned zitra.
Gatita zamezit pristup nelze?
rozbila jsem památeční sklínku ![]()
![]()
Lamicka Naprostý souhlas. Teď volal taťka, že se možná nedostane z Opavy domů. Na výzkumu jsme byli naposled v pátek, voda všechno podemele, takže další týden budeme čerpat, odstraňovat bahno a spaldé profily a dávat to do pořádku. A to nemluvím o těch chudácích, které to před zimou vytopí.
Karja venku je hnusně, je jen někde zalezlá. Držím palce, aby se vrátila.
Gatita My to tu máme taky, vtipný je, že je to kocour od sousedky, kerý má výhrady proti tomu, že naše psy pouštím na naši zahradu. Ona ho teda krmí, vykastrovanej ale není a chodí nám s*at do sklepa, kde potřebujeme větrat kvůli vlhkosti.
Jako asi by pomohl párkrát přizvat do sklepa psa, že by ho prohnal, ale já touhle cestou moc jít nechci, protože mám psy lovecký a dalo mi práci je naučit, že ty cizí kočky honit nemají, tak teď ho na ně nebudu posílat. Takže nám nezbylo než zmenšit průlez do toho okna tak, aby se k nám vůbec nedostal.
brrr no to je hrozny :( tak snad budou skody co nejmensi.
viktorka_od splavu Zarinya problem je, ze kdyz zamezim pristup, nedostane se tam ani nas kocour. Ach jo. To je asi trest za to, ze nas (vykastrovany) kocour zas chodi na zachod na sousedovic travnik.
Zina ach jo, tlapkam. Take me napadly jiste odstrasujici metody, ale kdyz dojde ke konfrontaci, skonci to mym bezkrevnym "huš huš"![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články