Podívala bych se do lednice.
Já tam jednou našla kafe, který jsem předtím zoufale hledala. Moje kamarádka jednou našla klíče v šuplíku se zeleninou.
Stěžovací vlákno
Karja Tak pak dej vědět, kdo ho našel a kde byl!
OliveOyl
to se mi stava taky, do obchodu si ji zapomenu vzit a pak ji zapomenu sundat...
Přesně tak. Takže ta to nemůžou roušky, ale hlava (aspoň u mě). Právě jsme přejeli půl republiky, postavili stan... a kolíky jsou doma. Ale roušku mám!
Len Myslím, že naše doktorka mi ho poradila i o kousek dřív, ale vysloveně zdůraznila, že jen malinké množství...
Len super, diky moc, to by me nenapadlo to tam dostavat takhle
Evaeva vždyť já vím, že dvouletý dítě neřekne "maminko, hodila jsem ho do studny, prosím tě, nezlob se", to bylo spíš moje tušení, že v tom může mít prstíky.
Právě, že některé prý jo. Teda samozřejmě bez té omluvy, ale někteří prý dobře vědí, kam to schovali. Syn nenajde ani věc, kterou si sám před pěti minutami položil metr od sebe.
Evaeva moje dcera vedela skoro o vsem, co mame doma, tak od tri let. Kdyz jsem neco hledala, fakt vetsinou stacilo se ji zeptat. Ale to uz byla vetsi, no.
Len Tak to budeš asi zubař. Naše doktorky na osteologii tvrdí opak...potom něčemu věř. I na kongresu to bylo jedno obsáhlé téma. V každém případě to bylo jediné, co změnil a naštěstí to pomohlo. Placebo to u něj asi nebude, protože o tom nic neví. Ten starší naopak má imunitu špatnou od narození a spoustu zdravotních problémů, neustálé angíny, antibiotika, neustálý stres, špatná péče a kaz ani jeden. Nevidím ani jedno +, aby měl zuby v pohodě.
Můj jediný kaz je též z těhotenství, kdy jsem naopak ze strachu čistila zuby mnohem poctivěji než jindy, takže ty stesky matek chápu.![]()
Kokoska je to možné. Tak to jsem zvědavá, jestli se syn v tom hledání tolik vylepší, někdy by se mi to dost hodilo.
@lamička @renušatko tv @len
No ja vyzkousim ty nejmenší mezizubni, ale jestli se tam nevejdou... Snad teď babička omezí to sladké. Jo a ještě má odjakživa vpředu dva zoubky srostle a jeden chybí. Aspoň tam má větší mezery a dobře se to čistí ![]()
A fakt mě překvapila, ona je jinak hrozný bolestinek.
Mulen tohle je to z DM, vlastně zubní nit natažená.

tv tohle jsem si kdysi koupila a vůbec to mezi zubama neprotáhnu
.
Já se u těch niti strašně bojim toho úrazu, ze si odpiluju dásně od zubu, zvlášť tady s tema udelatkama, na který se dá pritlacit - jak to mezi ty zuby nejde nejde a najednou jde až moc...
tv s tim cistim zuby detem a bez problemu, ale sama sebe jsem tim rizla... pritom klasickou nit pouzivam bez problemu Je to presne jak pise Potrefenáhusa sjede to a au :(
Těchto udělátek jsem koupila celý balík a vůbec s tím neumím manipulovat. Vždycky se řízení, nebo to tam vůbec nedostanu. Děsnej krám!
To jste mi tu zas daly, jaká já jsem neschopná...představa, že dceři vyčistím zuby mezizubním kartáčkem je podobně absurdní jako že kocourovi vnutím jakoukoli tabletu
v červenci jdeme zase k zubaři, snad tam tentokrát tu pusu otevře. Paní doktorka doporučila prasátko Peppu, že díl o zubaři je edukativní, dcera viděla minutu prvního dílu, jak šlapali do kaluží, řekla Nelíbí, maminko, vypni to! a bylo po edukaci.
Stříhání nehtů je řeckořímský zápas a vlasy jí ještě nedokázal ostříhat nikdo - naštěstí jí moc nerostou.
Co dědičnost? Jedna větev rodiny se x generací vyznačovala tím, že v životě nebyla u zubaře, zuby měli všichni jak perličky a (při úplně běžný péči) bez problémů - a vlastní, až do smrti v pokročilým věku ![]()
Mohučanka pro mě je mezizubní kartáček v synově hubě taky naprosté sci-fi :(
Karja a nemáš zapnutý ani vibrace? Tak potom leda v noci na něj zavolat, a koukat, jestli někde nesvítí.
Lamicka na sobe jsem to nezkousela, ale nit používám. Paní zubařka mi pokaždé provádí názornou ukázku na dětech a jde jí to jak po másle, ale já s tím taky bojuju. Ale zatím k úrazu nedošlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články