Kdyz jsem videla ty ceny j Norwegian, tak me malem omyli! Ja jsem s nima zvykla litat za 60€ zpatecni a ne za 400!
Hrozný, co? Úplně se pomátli... musela jsem je nechat bejt a letět s CSA. Jestli jim to vydrží, tak spánembohem navždy ![]()
Kdyz jsem videla ty ceny j Norwegian, tak me malem omyli! Ja jsem s nima zvykla litat za 60€ zpatecni a ne za 400!
Hrozný, co? Úplně se pomátli... musela jsem je nechat bejt a letět s CSA. Jestli jim to vydrží, tak spánembohem navždy ![]()
Emerald Lituji (manžela i Tebe), protože to znám :( Teda můj manžel šel k doktorce, až když tahal nohu za sebou, taky okamžitě šupajdil na operaci. Tak ten Tvůj je ještě vyšší level, já nevím, že ti chlapi musí být takoví hrdinové
Ještěže tam aspoň byli ti rodiče.
nonemy tak zrovna pro ty zada je dost typické, že jednou člověk proste nestane z postele.
Takto dopadla ségra, doma dvě děti 1,5 a 3,5 a muž v práci. A to u ty neuroložky byla se zady asi 3x. Dostala za úkol zhoubnost, chodit na procházky a zacvičit si. Tak si zacvičila spinální cviky a bylo to hotovo.
nonemy no taky si rikam, co by delal, kdyby tam byl uplne sam. Nevim, jak by se plazil po kamennych tocitych schodech o patro niz pro mobil. Ale zase kdyz je nouze nejvyssi, clovek se vybicuje k netusenym vykonum.
continuityTo máš pravdu, ale toho mýho bolely taky delší dobu a nebyl ochotný jít k doktorce. Třeba to nemuselo dojít tak daleko. Pokud se to stane tak rychle, tak je to hodně blbý. Chudák ségra. Mám kamarádku, která měla vyhřezlé dvě nebo tři horní, skončila v invalidním důchodu. Mám kolem sebe více lidí s vyhřezlou plotýnkou, je to čím dál častější. Asi i sedavá zaměstnání se na tom podepisují.
continuity Možná ne, ale spoustě lidí pomohla rehabilitace. Pokud to není vyhřezlé příliš a nehrozí uskřípnutí nervu, tak neposílají na operaci a cvičením se to může zatáhnout. Určitě víš, nechci poučovat, jen jsem přesvědčená, že takové problémy se mají řešit zavčasu. Když to bolí už třeba 3 měsíce, jak manžela Emerald , tak už to zřejmě samo nepřejde. A podle toho co píšeš, to neuroložka tvojí sestry možná podcenila. Samozřejmě to může vystřelit náhle a hodně, ale to bývá spíš nějakým úrazem, zraněním.
Emerald asi by se tam dostal, když by musel, ale mohl si přitom ublížit ještě víc. Držím pěsti, ať mu to dopadne v rámci možností co nejlépe.
Emeraldchlap většinou nic řešit nechce a tak to často dopadne průšvihem. U nás jednou se šílenou bolestí zad jel manžel na chalupu a nic mi neřekl. V půlce cesty zastavil u pole, otevřel dveře s tím, že si musí lehnout, protože už dva dny má bolesti a prý asi infarkt
.Naštěstí tenkrát jen skříplý nerv, ale já ten infarkt málem dostala.
Dnes jsem četla, že může být hůř. Nějakému chlapovi zčernal penis a prsty, neřešil to a po čase mu penis upadl. V panice ho ještě hodil do koše a řešil to až po čase.
Renusatko to jsem taky četla, ale to je teda kardinální vul, co na to chceš říct...![]()
Emerald to dam precist muzi, uz 3 mesice se musi rano rozhybavat, protoze ho boli zada, to same po namaze. Dokopala jsem ho na fyzio, tam byl jen 1x a rekl, ze to nepomohlo...
Zlomili sa mi okuliare ![]()
bram ten můj zase celý roky odolával mému běsnění na žíly na nohou. Loni ho odoperovali asi do měsíce, co ho viděla jedna známá (je teda sestřička a společně jsme zařídily brzké vyšetření), ale pekelně mě to naštvalo, že na mě nedá. A s plotýnkama už byl chudák taky...
Zu tohle mě u muže hodně mrzi.... že potřebuje tu "kapacitu", aby uvěřil, ze to co říkám, je pravda... a vubec ta zdravotní oblast je u nás velká bolest ve vztahu. na jednu stranu je fajn tu číst, ze ty chlapi to mají takhle hozene docela často, ale na druhou stranu je to pro me fakt nepochopitelný. a jako jo beru to, že je dospelej a svepravnej... ale to popírani a odkládání až je z toho velkej průšvih preci ovlivni a zasáhne i mě. a je pro me velkej rozdíl jestli je nějaký zdravotní průšvih zpusobeny treba nehodou nebo jestli je to následek zanedbané prevence a toho zatvrzeleho odkládání a neřešení. pardon za vylev... tohle je fakt věc, ze který často vidím dost rudě...
AprilTwelve jo vidim to stejne.. jako pekny je rict ze je dospely a muze si za to sam, ovsem pokud ma rodinu ma i odpovednost.
AprilTwelve Přesně, to mohu podepsat. Naposledy mi před pár lety slíbil, že si dojde aspoň na preventivku, na krev a tlak a tak, víc se asi nedělá? A kašle na to... jako úspěch považuju očkování na klíšťovku, ale tam jsem oznámila termín a jdeme. On je takovej můj superman, ale tyhle věci jdou nějak mimo něj, jsem ráda, že aspoň něco můžu zařídit sama.
viktorka_od splavu no právě... jen si myslim, že ta propojka je tam nastavena jinak. dokud tam nepůjdu, nic mi není a chovám se tedy i vůči rodině zodpovědně a já to nezlomim... to už jsme si prošli. vždycky to musí být až někdo z venku nebo musí být situace hodně vážná. tim jsme si prošli vloni a trvalo dost dlouho, než se z toho vyhrabal on sám a doteď trochu doznívá jak se z toho hrabeme my jako pár. tím víc mě to s..e neb vím, že bohužel zdaleka nejsme na konci a ze "pouceni" si z toho spíš nevzal.. ![]()
Zu AprilTwelve tak přesně tímto jsme si doma prošli také. Jak to dopadlo, víte.
Chlapi jsou hrozí s těmi doktory. ![]()
Dadoos otcem mého muže to bohužel dopadlo stejně
tak jsem trochu ve skrytu duše doufala, že si to propojí, ale když jsem o tom opatrne mluvila, že to celé má nějaké souvislosti následků a příčiny, tak to bylo jako kdyz mluvím hodně cizí řečí... ach jo... on je jinak fakt, jak to říct... " kvalitní " člověk, pro me ten správnej protikus, prostě ten pravej, i když takhle napsaný je to děsný klišé, ale tahle jeho stránka náš vztah dost zatěžuje a věkem to lepší nebude, spíš naopak. končí to tím klasickým slibem neurazis
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.