Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 16:52

rozarka Jo, chtěl jí udělat radost a muži ho varovali, že to nedopadne dobře-a taky že nedopadlo!! Tohle je zrovna výborná scéna!! 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 16:55

rozarka Liesel To se u nás stát nemůže. Sežrali by vše a naopak by mi nezbyla ani jedna

Offline Fiction
1626 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 21:51

Já bych tu dnes ráda navázala na své opakované stížnosti na manželův HO a nutnost mu vařit!! Dnes sláva  , vytrvalý jemný nátlak z mé strany a manželovo prozření, že jeho HO asi vzhledem k délce trvání není jen "přechodný" stav, dospěly k tomu, že jídlo si bude zajišťovat jinak, než mým pravidelným vařením.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 21:54

Fiction U nás to zase vypadá, že manželovi tady doma už vůbec nejede počítač a jelikož má vlastní kancelář, tak si asi požádá o docházku do práce. Jelikož ty provozy výrobní jedou, tak jídelna jede též. Kluci doufám odchází v září do svých zařízení.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 22:02
Offline Fiction
1626 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 22:12

Renusatko No taky paráda . Řekla bych, že u tebe ještě mnohem lepší než u mne

Offline Fiction
1626 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 22:13

Tulipe Doufám, že mu to vydrží ...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 09:29

Mam spolubydlici krizi! Od cervna si pronajimam pokoj v Pze a posledni dobou me zacina cim dal vic srat, ze mi  pani spolubydlici, u ktere jsem v najmu, do toho pokoje o vikendu leze. Vcera vecer jsem prijela a zase bylo okno v pokoji dokoran. Takze celej vikend se tam zase prasilo z frekventovany silnice, ktera je hned pod oknem (byt je v prizemi) a z autobusovyho nadrazi, ktery je hned pres silnici. Uz jednou jsem pani prosila at to nedela. A ted jsem v takovym rozpolozeni, ze se obavam, ze ji to uz nedokazu rict bez trochy jedu v hlase. Mam rada svoje soukromi a spolubydleni je i tak naporem na moji psychiku, jeste kdyz pak vidim, ze mi do toho pokoje furt chodi.

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 09:36

razorblade no to te chápu, taky bych byla nas...

Online Lamicka
14134 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 09:50

razorblade a ona je majitelka? Nam majitelka do bytu taky chodila, kontrolovala, zda je vse ok, nedala si vymluvit, ze bychom ji to nahlasily. Pak se nastesti odstehovala 300 km daleko...  jestli je to jen spolubydlici, tak bych si to s ni vyjasnila. Mozna se zkus se podivat o jinem bydleni. Rikala mi kamaradka, ze ted je toho dost a ceny jdou dolu, zrovna se stehuje.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 09:55

razorblade 

To je hrozný! Nedá se ten pokoj zamknout?! To si přece nemůže dovolit, ani kdybys tam bydlela zadarmo... jedu bych použila víc než trochu! S tím, že s takovejma manýrama ať si hledá někoho jinýho, kdo je na její slídění zvědavej

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:02

Lamicka Neee, ona je najemnice. A tvrdi mi, ze je krasny, kdyz se cely den vetra. Jo, je. Nekde ve vilce uprostred parku a ne u hlavni silnice. A taky ne pres leto, kdy je 30 stupnu a krome prachu tam jde horkej vzduch.

barbucha no, klic jsem od nej nedostala. Ona byla zvykla tam asi lezt svemu synovi, nevim. Nechci se hned stehovat pryc, protoze me to uz nejaky prachy stalo, kupovala jsem si tam treba novou postel s matraci. I proto to zatim resim jen stiznosti tady a cekam az trochu vychoadnu a budu ji schopna o to zase poprosit bez jedu a emoci

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:09

razorblade A co poprosit o klíč? 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:14

razorblade 

Postel si vždycky můžeš vzít s sebou, až půjdeš pryč... ale Lamicka má pravdu, teď všichni spíš nájemníky sháněj, a to eště nějakou dobu potrvá! Tak bych se nebála babu trochu povydírat

A co když se ti tam něco ztratí? 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:18

barbucha Jako ze by se mi ztratily ponozky nebo saty? Ja toho tam moc nemam, je to vylozene prespavarna, techniku nosim furt s sebou, i kdyz jdu jen na nakup. No, zkusim to dneska nejak poresit. (A jako z brani postele s sebou mam regulerni osypky, ja se totiz v ledni stehovala, takze to mam jeste v celkem zive pameti!)

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:20

razorblade 

No cokoliv... baba je zjevně drzá jak štěnice, tak co když si bude chtít i půjčit něco na sebe?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:24

barbucha Nestras

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:26

razorblade normalne bych pozadala o klic. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:27

razorblade 

No! Třeba ty lněný šaty!

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:29

razorblade na frekventovaný ulici větrat přes den je pitomost a v létě obzvlášť... co jsem tak zaslechla od pejskařů z Plzeňský, tak si nařizovali na větrání budíka, větrali zásadně až pozdě v noci (hlavně teda kvůli prachu)

ohledně lezení do pokoje bych to řešila hned za čerstva, dokud seš zdravě přinasraná