Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 10:43

RoSa No jasne, ja si dycky vyvetram az kolem jedenacty, nez jdu spat. Protoze tam je takovej provoz, ze bych s otevrenym oknem ani neslysela televizi

Offline MaeGandal
1631 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 12:27

razorblade pardon, asi jsem tě nahlásila, omylem, přemýšlím nad tou drzostí někomu někam lézt 

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 12:37

razorblade Je to drzý, pokud tam trvale bydlí, možná jí to nedochází, ale měla by sis to s ní vyjasnit, nejdřív asi v klidu :-)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 14:05

razorblade Bydlení na rušný ulici, kde nejde otevřít okno, a spolubydlící, co nerespektuje soukromí, mi zní jako dost velký peklo. Asi bych se koukla po jiných možnostech. Stěhování jedný místnosti, jak píšete přespávárny, znamená nepohodlí na jeden den, ta absence soukromí a čerstvýho vzdichu je naopak nepohodlí poměrně vytrvalýho rázu.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 14:24

Zina Tak me to bydleni vyhovuje, ze ho mam za rohem od kancelare. Ja vetsinu casu travim v praci, takze ani ten cerstvej vzduch nevyzaduju. Ale to, ze mi nekdo necha otevren okno celej vikend, aby ten humac z ulice proudil do pokoje, kde mam lozni pradlo a obleceni, je uz fakt extrem. Nejak to budu muset poresit, vim, ze skuhranim ma parfu to nevyresim. Jen jsem se asi potrebovala ujistit, ze nejsem nesnasenliva a nevdecna :D

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 14:28

razorblade No a nemůže tam nikdo tím otevřeným oknem vlizt? 
jinak moji 3 spolužáci bydleli na vejsce v bytě jednoho z nich a ta jedna spoluzacka, když jela na víkend domu nebo někam, tak v jejím pokoji nechávali přespat různý spoluopilce a ještě ji pomlouvali, jakej tam má bordel (taky jsem tam parkrat spala, když tam nebyla), tak to už mi tenkrát přišlo, ze bych asi nevydejchala, ale predtim bydleli na kolejích, tak tam si asi člověk zvykne na ledacos?

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 14:41

razorblade ježíš marja tlapkám. Zvládáš to ještě v klidu,já bych byla uplne hysterická. Požádala bych majitele o klic,pokud by ho nedodal,tak se domluvila se zamecnikem,ať ti ho udělá. A uvidis,jestli to pomuze,aby ses tam citila dobře.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 14:47

Potrefenáhusa No samozrejme, ze muze, je to zvysene prizemi to byl muj prvni argument, na kterej mi rekla, ze jeji syn tam vzdycky spal pri otevrenym okne a nikdy se nic nestalo. Storku tvych spoluzaku bych asi nerozdejchala, ale da se to omluvit, ze vejska atd. Ale kua mne je 34 let asi budu muset prehodnotit svuj puvodni zamer, ze kdyz uz mi pridali, tak z toho chci neco mit a usetrit si to, a pronajmout si holt nejakou garsonku, za kterou rozdilovy penize utratim, ale budu mit klid. Zacinam cim dal vic premejslet o tom, ze jsem se spolubydlenim prestrelila. Ale spousta mejch vrstevniku takhle bydli a v pohode

Ava ja to chci vyresit rozumne, protoze nejakym takovym sprajcem bych nevytvorila uplne dobrou atmosferu a to ja nechci. Ja touzim jen po klidu ve svym pokoji a moznosti uzivat koupelnu. Ani do kuchyne ji nelezu! Skladuju tam jen maslo a jogurty v lednicce, nadobi jsem si nakoupila svoje, protoze by se mi eklovalo pouzivat cizi. Takze jsem vlastne uplne idealni najemnik, jen vyzadujici soukromi

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 14:56

razorblade i na kolejich byla slusnost se aspon zeptat, kdyz tam spolubydla chtela nekoho mit misto me:D hele a to cekas na prince na bilem koni nebo co? :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:11

rasaNori Ja nepotrebuju chlapa na to, abych mohla slusne bydlet, ja mam vlastni byt v HK, ale bohuzel me ted prace zavala do Phy, kde pres tejden musim bejt a ono tahnout z jedny vejplaty dva byty, z toho jeden v Pze, neni uplne sranda (sedak si na prsty, abych nepouzila mrk mrk smajlik)

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:25

razorblade v pohode, me jen zaujal vek a to ze bydlis ve spolubydleni... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:36

rasaNori já měla v práci několik kolegů jen o málo mladších než razor a ve spolubydlení byli naprosto spokojení. Ale bydleli s kamarády, to je fakt.

Offline Kitkatie
13 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:38
Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:45

rasaNori a co je na tom divného? Ne každá chce mít ve třiceti bydleníčko a tři děti.

Moje dcera ve 34 taky bydlela společně v bytě s kolegyní z práce.

Fakt to není o čekání na prince.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:49

razorblade Já si nedovedu představit, že by mi někdo lezl do pokoje, ať už jeho záměr je jakýkoliv. Ještě možná kamarádka, ale cizí člověk ani náhodou. Bydleli jsme kdysi v bytě 3 kamarádky a rozhodně mě nikdy ani nenapadlo jít do jiného pokoje. Pokud už jsem něco potřebovala, tak jsem volala. Měli jsme třeba jeden fén a pokud zůstal u někoho na pokoji, stejně jsem tam nelezla.To mi přijde jako porušování soukromí. Mimo dalšího, že ti navětrá akorát hnusný vzduch, vedro a ještě tam může někdo vlézt. Vyjasnila bych jí, že nejsem její syn a nemá tam co dělat. 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:50

razorblade ted jsem se ztratila: uz jsi o tom s domaci mluvila? Ja jen, ze pokud tam mela dosud syna (a jeste nikdy nikoho ciziho), tak je mozna natvrdla a nechape, ze to je spatne.. Muze si myslet, buhvijkou ti tim nedela sluzbu, ze ti vyvetra..? Jako kazdopadne je to , ale asi bych zacala pozvolna, byt durazne, dala dva jasne argumenty (soukromi, bezpecnost) a chtela reseni a nebo jasny slib, ze se to nebude opakovat. Ale tezky je to, tlapkam.

rasaNori promin, ale za tohle jsi si mela minimalne mrkacka vyslouzit. co to je za argument: stezujes si na bydleni, najdi si chlapa..??

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:52
Reakce na Dadoo:

rasaNori a co je na tom divného? Ne každá chce mít ve třiceti bydleníčko a tři děti.

Moje dcera ve 34 taky bydlela společně v bytě s kolegyní z práce.

Fakt to není o čekání na prince.

​A stezovat si na ne v kazdem druhem postu :D 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:53

Jeste se mi libi to velkoryse "v pohode" :))

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:56

rasaNori som to o tom princovi nepochopila najskôr, som si myslela, že príde cez to otvorené okno! To si vážne myslíš, že vsetci v takom veku už bývajú vo vlastnom???

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:06

razorblade Tak to chápu, že když to není takříkajíc hlavní byt, jen taková "přespávárna", tak že na to máte jiný nároky, ale ty hranice si to chce vymezit, no. Proti spolubydlení nici nemám, jsem sama šla s mužem a kamarádama bydlet dohromady, když mi bylo jako vám, mohli jsme si díky tomu v Praze pronajmout dům se zahradou. (Akorát jsme si vymínila 2 koupelny, protože sdílet jednu s dalšíma 2 chlapam jsem nechtěla).

Jo, a moje zkušenost ostřílenýho matadora ve spolubydlení je, že kamrádi jsou kolikrát horší spolubydlící než cizí lidi, protože jim je právě větší problém něco říct. Cizím lidem, ke kterým nemá člověk moc vztah, se ty míň příjemný věci říkají líp.