Sweet Potato Ja je v pondeli okukovala v Lidlu a prisly mi podezrele levny... ted lituju, ze jsem je nevzala :)
Stěžovací vlákno
razorblade Teď jsou levný i fíky a na to si rozhodně nestěžuju. Holt se urodilo :-) Což mi připomíná, že se cestou z práce stavím v Lidlu, víkend bude dloooouhý.
andulka01 Kdyz ja malokdy padla na dobry! Kdyby nebyla ta denilni korona, tak bych letos v zari zase jela za kamoskou do Provence a tam bych se prezrala tech prezralejch uz skoro tekoucich fiku. To proste v ceskym obchode nesezenu. (Tam se to hlavne krome tehu dalo i trhat ze stromu, kdyz clovek slusne poprosil, v jednom mestecku je nechali normalne prezraly opadavat a vubec to nesklizeli).
razorblade Tak hojím si tím absenci dovolené v Chorvatsku. Přesně - přezrálý, rovnou ze stromu teplý a voňavý ze sluníčka. Jednou se nám podařilo pronajmout si domeček s vlastím fíkovým keřem a byly přesně akorát. A za každou vesnicí jsou toho mrtě a nikomu nevadí když si utrhneš, stejně to tam žerou kozy :-)
Ale ty lidlovský nejsou špatný, jsou sladký a většinou i celkem šťavnatý. Třeba na ogrilování, s mascarpone a medem, jsou OK.
4n4 Zrovna jsem se s nekym bavila v Korona vlakne, ze jsme to taky na jare chytili pres rousku a dospely jsme k nazoru, ze je mozne, ze nas lehky prubeh mohl byt zpusobeny tim, ze rouskou se zmensila virova naloz. Nevim, jestli to vlakno ctes, ale pozitivni jsme byli ja, muz a syn, dcera byla negativni, ale pri odberu se zhroutila, je mozne, ze ji spatne nabrali.
Vubec bychom to nezjistili, kdyby neotestovali muze manzelovi kolegyne v praci (testovali ho pravidelne).
Prestoze nam nic nebylo, tak jsme si prvni tyden udelali klidovy rezim, zvysili prijem vitaminu D a C, hodne jsme chodili na balkon na slunicko. Drzim palce, at se nic nerozejede.
Tak starší syn, kterej je od pondělí doma, že ho bolela hlava a měl teplotu, je celkem v pohodě. Jen teda děsně spí, skoro pořád. Dnes bolí hlava mladšího, kterej s ním má pokoj
, myslím je to akorát. O víkendu máme jet místo rodičů na wellness do Jeseníků.
Že ja sem leziem. Keby aspoň vreckovka ale ten malý škriatok tam hodil knižku ![]()

Mrakoplas vyhravas![]()
711990 akoze číre zúfalstvo. Nejde to vôbec dole a ja nemám sušičku
. Toto sa mi podarilo tak stotinu vytrepat.

Mrakoplas Tlapkám moc a cítím se provinile.
Sweet Potato no to som si chcela ísť prelakovat nechty pred jogou nech tam nejdem za zobraka a namiesto toho pôjdem ešte aj s knižkou za nechtami
. Idem nakúpiť tak sto valcekov a zábavu na dlhé jesenné vecery mám jasnú.
Mrakoplas tlapkam
MrakoplasSoucítím, teda ![]()
Lamicka Ano, četla. Ono těch příběhů je až neuvěřitelné množství. A my přitom byli celou dobu tak opatrní... kolegyni to přišlo fakt vtipné, že zrovna já jsem pozitivní.
V pondělí jdou na testy děti a manžel, tak hlavně aby nám všem bylo "dobře". A hlavně ať to nechytnou rodiče.
4n4 Drzim palce a myslim na vas. Mne to hrozne pomohlo, kdyz jsem to tady mohla ventilovat.
JJežíš! ![]()
Já tuhle malého pozorovala, jak otevřel náš šatník v ložnici (má soupaci zrcadlové dveře), vytáhl z něho můj svetr, došel s ním do koupelny, otevřel dvířka pračky, hodil svetr dovnitř, akorát jeden rukáv trochu plandal ven, privrel dvířka a otočil knoflíkem s volbou programu. A spokojeně odkracel.
razorblade Tak hojím si tím absenci dovolené v Chorvatsku. Přesně - přezrálý, rovnou ze stromu teplý a voňavý ze sluníčka.
Na teplejch od sluníčka trvám, ale dávám přednost polozralejm. Je to jeden z důvodů, proč tam jezdím - tady se prodávaj už moc zralý!
Letos jsme měli terasu přímo do grapefruitovýho sadu, ale ty potvory byly úplně zelený a tvrdý jak šutr
tak jsem ani nešla za domácím žebrat.
Mrakoplas no tlapkam moc, to je nocni mura
barbucha takhle jsme vzdycky teskne koukali pres plot k sousedum na granatovy jablka. Nikdy jsem tam nebyla kdyz dozravaj:(((
Já už vystřídala všechny období a mám to vychytaný
ale granátový jabka mě nechávaj teda zcela klidnou. To radši ty fíky. Ale ať je to cokoliv, čerstvě utržený a eště teplý je dobrý vždycky všechno!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje