baltik Sweet Potato Nevím jestli jsem měla zrovna tyhle, ale byly docela nepříjemně hrubý (a prát jsem je nezkoušela)
Stěžovací vlákno
baltik Sweet Potato mě zewa drží všechny. Ještě ty dražší Billa se nerozpadnou na franforce.
Klara Tak než nepříjemně hrubý, to radši risknu tu kalamitu
baltik Nak to je vtipný. Na co všechno nemyslej... Ale teda než hledat kapesníky s logem, to radši pachatele donutím k přepírce ![]()
Sweet Potato Ja používam tieto. Sú mäkké a vydržia.

Jestli přijde jinx a zjistí, že si tu radíte, který papírový kapesníčky jdou vyprat v pračce, tak dostanete pěknej kartáč :-D :-D.
paktofonika Sweet PotatoTak tyhle nejsou, asi daň za design :)

Navic ma byt opravdu skarede, takze po venku opravdu deti litat nebudou
Tím spíš budou v těch bytech a starší v hospodách
.
Jestli přijde jinx a zjistí, že si tu radíte, který papírový kapesníčky jdou vyprat v pračce, tak dostanete pěknej kartáč :-D :-D.
:))))
Zina No co co co, ekologie ![]()
Jdu si postěžovat, mám pozitivní test. Kolegyně v práci byla v sobotu pozitivně testovaná, ale hygiena nás nevyhodnotila jako blízké kontakty, nosíme roušky. Ale pro jistotu nás nechal testovat zaměstnavatel (pracuju v nemocnici v administrativě). Takže jsem to chytla od kolegyně i přes roušku a malý kontakt, nebo moje rýma od dětí byl covid? Nebo se to teprve projeví? Mrňous byl v pátek na hlídání u našich, začal mu ten den kašel, teplota, dnes už bez kašle a "zdravého" jsem ho tam zas dala na hlídání, co když už to chytli, nebo chytnou... oba jsou rizikoví.
A manžel měl zítra obhajovat habilitační práci, dva roky na tom dělal, se picnu.
4n4 tlapkam, ať se vám to hlavně nerozjede.
andulka01 no doufám, že v tom mozku má i rozum. Fakt se děsím toho, že je teprve úterý. Ted mně došlo, jak se jinde řeší ty kadeřnice - že Prymula je celkem logický důvod toho, proč si nechat ted hned udělat vlasy - jakože do zásoby...
odhadla jsi ho skvěle... dnes už z něho vypadlo, že změní režim v kadeřnictvích.
Sis, já byla u holiče naposledy v prosinci, furt do toho něco leze!!!
Potrefenáhusa zavírat je zatím nechce, jen zpřísnit hygienická opatření... a přinejhorším si to dáš zase v prosinci... takové výročí ![]()
ja jsem uplne ztracena...co ze to? jedine, co me v tehle souvislosti napada, ze se mi to taky podarilo a kapesnik to vydrzel, ale vubec nevim, co to bylo za znacku.
Potrefenáhusa Na mě nemáš, já byla u kadeřníka naposled před třinácti lety
.
jinx Nedalas kartac za prani jednorazovych rousek? Takova jedina souvislost me napada;-)
Paris Potrefenáhusa Ja jsem objednana na patek, ale dost jsem vahala tento tyden, jestli to neni zbytecny, ze to mam jeste dobry. No jesteze jsem ji nezavolala, pujdu si udelat hlavu do zasoby. Minule jsem davala 50procent dysko jako ,,covidkompenzaci,, tak ted abych pritvrdila. No, ale mne se to machruje, ja za ostrihani minule mela nauctovano 240Kc a jeste jsem to mela hezky! Neuveritelny.
crazydaisy Ale nekdo te strihat musi ne? Nebo sama? Nebo je to fakt 13 let bez nuzek?
Koukam, ze kapesniky jsou nakazlivy:) Taky se mi minuly tyden postestilo a samo ze s varkou cerneho. Ja to z toho pracne oklepavala a obirala. Fakt susicka pomuze? Susim v ni prakticky jen osusky, rucniky a uterky, tak nemam tu zkusenost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje