Absolutně netuším, co chtít k narozeninám.
vim o jednom takovem eshopu...
Luna u nás na narozky na překvapení nehrajeme.
Ale loni jsem dostala vzduchovou, dcera druhou. úplně střelnici mít doma nepotřebujeme, letos musíme vymyslet něco jine ![]()
continuity vyreseno :D
Zelené tenisky a víkend někde, kdekoli. Klapnou zřejmě jen ty tenisky.
continuity Parfem?![]()
continuity Já bych brala to překvapení. Když po ničem netoužis a nic nepotřebuješ....Třeba z toho bude něco milého;-)
Což mi připomíná, že mne se to blíží!!!!
jinx
Investice do budoucna, naučíme ho pracovat s lopatou...
andulka01 ja diskusi o lopate necetla, zahlidla jsem to, ale preskocila. Myslim teda, ze to bylo o lopate... ale pokud muj tip poslouzi dobre veci, tak ok :)
continuity já si přála zahradní houpačku, ale když jsem viděla, jaké těšení to vyvolalo v celé rodině, řekla jsem, že to teda není dárek pro mě, ale pro všechny, takže chci bednu vína od Kočaříka ![]()
Pinot Noir ještě si k tomu přej pohlídání dětí přes víkend a je to dokonalý :)
já bych si k narozeninám přála někoho, kdo by mi chtěl dávat dárky.
Ctu tu o tech narozeninovych darcich a vzpominam na svoje podzimni narozeniny - lockdown, byli jsme v karantene, ja tesne pred porodem, zadny darek jsem nechtela, byla jsem rada, ze jsme nechytli covid, a tesila jsem se na dite
A pak si prectu prispevek od Jiná Realita - tohle moc neumim ani rikat, natoz psat, ale vzdycky se zpozdenim tu docitam, s cim se potykas, jak se to na tebe sype, a rada bych ti poslala aspon virtualni obejmuti ![]()
já bych si k narozeninám přála někoho, kdo by mi chtěl dávat dárky.
Moc ti přeji, aby se ti přání splnilo. Klidně i mimo narozeniny ![]()
Jiná Realita Mám to isté prianie. A narodeniny čoskoro. No a viem, že toto prianie sa mi nesplní.
Jiná Realita chapunze jsi to tak nemyslela, ale nechces sem dat adresu? ![]()
Pošleme růžové kachle ![]()
dzizisketa můžeš být konkrétní s těma teniskama?
Jiná Realita to je jasně formulované přání. Taková jsou nejlepší aby se splnila, jen je nutné říct to nahlas a soustředit se na to.
Já takhle prošla celou vejšku( vždycky jsem řekla co CHCI za otázku a dostala ji) a partner přišel v okamžiku kdy jsem přesně formulovala co chci. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.