letfenixa drž sa ![]()
Stěžovací vlákno
letfenixa Je to těžký, tak snad aspoň ten víkend ti občas přinese úlevu;-)
letfenixa Rozumím ti. Já byla s klukama pořád doma sama, manžel na cestách nebo dlouho v práci. Tchýni nemám, naši nehládací. Nějaký sport nebo zábava bez dětí, to bylo poprvé snad v 15 letech staršího. Strašné. Jediné + byla necovidová situace, kamarádky, děti vypustěné ven. Myslím na tebe ať to zvládneš, protože je to opravdu náročné![]()
letfenixa tlapkam ![]()
continuity Uz parkrat jsem zaregistrovala, ze kdyz reagujes na slovensky prispevek, tak pises slovensky, a kdyz na cesky, tak pises cesky. Docela me to fascinuje. V dobrem slova smyslu
Tak jsem ti to jen chtela napsat.
Jinak se taky pridavam k tem, co nevi, co k narozeninam. Mam je za mesic a pritel se zacal vyptavat, co bych rada. Za chvili prijdou urcite jeste dotazy od mamky. V minulosti jsem to s pritelem delala tak, ze me vzal nekam na vylet. Ale to se ted blbe planuje, kdyz clovek nevi, kdy bude moct nekam vyjet.
Brioso my máme narozeniny týden po sobě, tak jsme si většinou někam vyjeli, dali si dobrou večeři... no, co nadělám.
Ďakujem všetkým za reakcie. Poobede sme si pospali a potom syn rozdal papiere a museli sme kresliť.
pre mňa je to fajn psychohygiena, hlavne keď kreslím ľavou rukou (som pravacka). Potom zlikvidoval to taborisko, čo vyrobil, kým som učila a cítim sa lepšie. Von sme nešli, lebo sa tam čerti zenia. teším sa na zajtra.
Jiná Realita to je jasně formulované přání. Taková jsou nejlepší aby se splnila, jen je nutné říct to nahlas a soustředit se na to.
Já takhle prošla celou vejšku( vždycky jsem řekla co CHCI za otázku a dostala ji) a partner přišel v okamžiku kdy jsem přesně formulovala co chci.
Když jsem potkala manžela, tak jsem měla před očima přesně to, co nechci, ani formulovat jsem nemusela. Jsme ve velmi spokojeném svazku přes 20 let.![]()
letfenixa strašné, drž se.
continuity dotazník na vyhoření jsem dělala na školení asi 3 roky po návratu z mateřské, to už jsem se hrabala z nejhoršího. Lektorka jen soucitně pokyvovala hlavou.
Taky nevím, co k narozeninám. Mám kulaté, takže budu tázána, co bych chtěla a budou myšleny větší dary. Když já v zásadě všechno mám, chtěla bych nějaké překvapení, ale toho se dost děsím. Docela se rozcházím se svým okolím v tom, co je povedený dárek. No je to komplikované a to lego asi zase nedostanu.
Jiná Realita Držím palce, ať ti to přání vyjde. Když ne letos, tak příští rok určitě.
brrr sambo ma za 3 tydny velky kulaty narozeniny a ja jsem teda zoufala:((( tak jaky ze lego bys chtela?![]()
711990 Já jsem ostuda, muži jsem dala se skoro ročním zpožděním ke kulatinám boty
, takže s tím legem zas tak moc nepočítám. Ale dlouho jsem chtěla starý rybářský obchod, co už není, takže jsme snížila laťku a chci aby to mělo hodně ruznobarevných kostiček, takže žádný Taj Mahal apod.
brrrno vidis, boty!:D to neni spatnej napad:D
brrr jak vypada stary rybarsky obchod![]()
![]()
Mirka ale bylo to přesně definované![]()
Na me dnes vsecko nejak doleha. Pobrecela jsem si v praci na zachode,protoze prisel email,sdileny,od byvale spoluzacky a spolubydlici z vysky,ktera ma dite v nemocnici. nikdy jsem ho nevidela,a ji jsem nevidela od statnic,ale stejne me to sebralo.lidi se za ni modli,diky tomu jsem se to dovedela.po ruznyvh zlepsenich a zhorsenich to vypadalo nadejne,ale dnes zase hodne zle,a matce rekli,at prijde dite navstivit,kdyby to bylo naposled.no a brecela jsem jak zelva. Pak jsem sla k veterinari kvuli vysledkum psa,a nechce se mi ta diagnoza ani vyslovit.matce to musim proste zatajit,nevim,jak to vydrzim.tak jsem si jeste porvala cestou v aute,pak jsme se silene pohadaly,pricemz zitra s ni musim stravit cely den,protoze jede na chemo,a aktualne mam chut se strasne ozrat a probudit se v jine realite.
Ja vim, ze to sem neptri, ale hledala jsem neco k tomu dotazniku vyhoreni a nasla tohle. Pry jsem vyrovnana, hahaha, takze to berte s rezervou.
Jiná Realita
uz by se ti mohlo začít trochu dařit... ten nejvyšší tě hodně zkouší....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my