barbucha já jsem to měla hodně krátký na svoje poměry, tak teď holt to mám na svoje poměry hodně dlouhý. Na odrosty mám nějaký sprej, mezi lidi moc nechodím, tak držím. Ale jestli to ještě bude dlouho trvat, tak asi pozveme taky kámoše kadeřníka na kafe.
Stěžovací vlákno
Evaeva manžela už jsem stříhala 2x, to jinak nejde.
Kokoska já taky. Ale teď podruhé se to úplně nepovedlo![]()
Evaeva u nas to taky neni na 100%, ale horsi nez kdyz to mel prerostly to snad neni.
Catherinne Já vás všechny zavřený lituju, strašně moc. Ani v nejhorším snu by se mi toto nezdálo.
Kokoska já jsem to asi spíš vzala moc, za tři týdny to bude super;)
Z takových vnitřních, interních, kadeřnických zdrojů možná, možná 28.4. Snad to vyjde ![]()
Evaeva manžela už jsem stříhala 2x, to jinak nejde.
Já taky, se strojkem to umím! Na druhejch - na sebe bych si netroufla... musím chodit mezi lidi... Teď mam slíbenej pátek, běda jestli to nevyjde. Dělala drahoty, nejdřív ve čtyři, pak to přehodila na šest - aby mi ve finále napsala že to v pátek přes den eště doladíme! Jestli to neklapne, může se s VIP zacházením v našem špitále rozloučit ![]()
Mně jak to povyroste vo dva cenťáky, vypadám jak ze sociálky...
Catherinne to je streda, myslis, ze to vezmou takhle z pulky tydne?
barbucha strojkem? Pche, ja peclive nuzkama!
No ale přehazuju tam velikosti!
A nasla jsem ty svicky, stacilo si postezovat. Samozrejme tam, kam jsem se 3x divala a jeste to na krabici je napsany ![]()
barbucha u nas by to teda neproslo a taky by pak asi vypadal ... vypadal ![]()
No, tím strojkem je to aspoň pravidelný ale. Nůžkama naděláš zuby... Ale co, vono jim to zas doroste ![]()
Já už hlavně začínám bejt zoufalá s tím omezením cestování. To vypadá, že se ani v květnu eště nikam nedostanu
Jako jo, nikdo mi to nemůže zakázat, ale dva PCR testy a karanténa k tomu, to nedám... beztak je to vymyšlený jen kvůli tomu aby si to každej rozmyslel... Už mi začínaj lízt na nervy, celej Blatný a spol. K holiči nesmim, spoďáry si koupit nesmim, o pedikuře si můžu nechat jen zdát... za chvíli tady budem všichni vypadat jak údernice z padesátejch let, to je asi účel?! A se zavřenou kulturou a zavřenýma hranicema budem mít i stejnej rozhled počítám. Jo jo, takhle se na kavárnu musí! ![]()
barbucha v pondeli si muzes koupit neco hezkyho v papirnictvi ![]()
Je se vzdavam nadeje, ze v cervnu pojedem na tu dovcu prelozenou z lonskyho cervna a teda dost me to stve.
V Zadaru dneska 2 stupne a sněží :D
rasaNori tak to jste nemuseli nikam jezdit, to tu máme dneska taky![]()
Kokoska netuším, ale mám pocit, že minule to bylo taky, alespň nehrozí, že se z toho zhroutíš po prvním celém týdnu ![]()
Mě štve hlavně to, jak pár debilů když jim dáš do ruky moc, dokáže zdecimovat celej národ. Jen proto, že můžou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my