andulka01 ta fujavice byla i na Vyšehradě a kupodivu tam nikdo tam nebyl
zmrzlá a zmáchaná jsem přišla taky, ale chudák Venoušek, teda!
Stěžovací vlákno
Gatita ty výkyvy taky nemám ráda, to je takové divné, jeden den tričko s krátkým a druhý zimní bundu a čepici.
Pinot Noir Jo. Tenhle sněhový poprašek rozhodně nezaleje. Akorát naštve. Meruňka už kvetla.
Sweet Potato naše broskev ještě nekvete, ale Von ten mráz stejně ještě přijde začátkem května, jako kazdej rok
Catherinne Brnu se to vyhlo, včera tady bylo 18, seděli jsme na zahrádce na kávě
. Ještě večer kolem devété jsme měli asi +10 a tak podobně je tady i teď. Ochladilo se, ale sluníčko celkem svítí a vlastně je tady pěkně.
Tak jeden přípitek ![]()

Včera jsem dětem rozmlouvala sáňky, že ten sníh rozhodně nevydrží, dneska ráno jsem se vymlátila na zmrazkách pod sněhem tak, jako se mi to už roky nepovedlo... meruňky tady byly v tahradách už částečně nakvetlé, broskvoně byly u taky dost napučené. Já jsem nafučená, mám odřený kolena a vůbec nic se mně nechce. Pinot Noir jo, to byl hřebíček na hlavičku.
Catherinne Venouš si pobyt venku vcelku důrazně vymňoukala, ostatně jako pak třikrát během noci. Spíš chudák svetlej koberec do ktereho vyválela všechen ten marast z kožichu
Mám tohle jarní počasí celkem ráda,rozhodne se člověk nenudí ![]()
Po okrese to dáš i na letních...![]()
Catherinne my letos vůbec nepřezuli na zimní, nemělo to smysl.
Jinak si teda stěžují, že už chci jít pracovat, protože už zase pigluju kuchyň, skoro na kolenou a včera jsem se rozhlížela, že bychom měli vymalovat v pokoji...
A ne, letos se malovat nebude! Stojí to spoustu peněz, barvy, igelit, kartony na parkety, štětce, válečky, kyblík, mřížka...
Nic! To bych chtěla tu novou sedačku, polštáře, vázu...
ale nevím kolik sezón budu ještě ochotná tohle všechno pořád odsouvat s touhle pracovní možností, chjo!
Catherinne škoda, že nemůžeš přijít piglovat k nám, tady by ses zabavila. A jako odměnu by sis mohla zastříhat, kandidátů by se našlo!
A stěžuju si na svou sklerózu. Někam jsem uklidila krabici se svíčkama Village Candle, krásné vůně, na které jsem se těšila. Teď jsem dopotřebovala zimní vůni jehličí, jdu pro něco jarního (vím, že tam mám pivoňku a něco citronovýho) a svíčky nikde! Už jsem prohledala kde co, tolik možností zas není, a nejsou a nejsou ![]()
Catherinne škoda, že nemůžeš přijít piglovat k nám, tady by ses zabavila. A jako odměnu by sis mohla zastříhat, kandidátů by se našlo!
![]()
hlavne chlapecek prisel od maminky a jesteze nepujdou do skoly
zepredu dle kastrolu a vzadu do palmicky, chudak:-(
viktorka_od splavu kdybys viděla našeho psa, co mu provedli...![]()
Teda nemyslela jsem teď, že by Catherinne měla stříhat i psa, jen že ten chudák se nemoh bránit. My lidi nějak vydržíme.
Já už vydržet nemůžu! Právě ukecávám kadeřnici, jestli by nechtěla přijít na kafe... sice to zas nebude vono, ale další možnost je už jen strojek ![]()
barbucha tyhle co maji ty kratke ucesy,ktere se musi furt udrzovat jsou na tom nejhur.tlapkam.
viktorka_od splavu Já teď stříhala muže a mladšího. Normálně to dopadne dobře, ale tentokrát
mladší ještě docela šel, až na ten řev. Ale u muže jsem chvíli přemýšlela, jestli to nevezmu strojkem
Díky! Je to přesně tak ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my