Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 18:19

Evaeva :D ale jinak je to tady parada. 

Offline Magráta
8122 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 18:34
Reakce na Catherinne:

Z takových vnitřních, interních, kadeřnických zdrojů možná, možná 28.4. Snad to vyjde

​to mám narozeniny, tak bych si mohla dát dárek:-) (a v sobotu se mi zdál sen, že jsem byla u kadeřníka, tak snad to byl sen věštecký)

Online Kokoska
34708 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 18:46

barbucha ale zas když se podíváš po Evropě, tak je to leckde dost podobný. Ale že se to tady mohlo dělat pružnějc, to mohlo.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 18:58

Kokoska 

Podobný, ale ne stejný. Třeba takový školy máme zavřený nejdýl ze všech... jak je to jinde třeba s holičem to nevim (ve Švédsku samozřejmě otevřenej furt, jako ostatně všecko). Nebo s nákupem oblečení... myslíš že třeba v takový Francii si nesměj koupit ani ponožky, jako my? Bylo by to asi zajímavý srovnání!

Online dorota
1226 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 19:09

barbucha Na Slovensku je to takmer rovnako ako u vás. Myslím, že školy na druhom stupni ZŠ a SŠ máme zatvorené dlhšie ako vy. Navyše, u nás platí už dosť dlho aj zákaz cestovania medzi okresmi, ani do prírody do iného okresu sa nemôže ísť, platí zákaz vychádzania cez deň a pravidelne sa u nás testuje už od začiatku januára (a pozitívne antigénové testy sa na rozdiel od vás u nás povinne neoverujú PCR testami), bez testu nesmieš ísť do roboty či ísť si vyzdvihnúť tovar k výdajnému okienku. A u nás zatiaľ ani nehovoria o otváraní obchodov ako u vás, dnes som zachytila, že v ČR by mali otvoriť papiernictvá, obchody s detským oblečením a obuvou.

Offline Catherinne
10786 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 19:18

Magráta tak to je výzva !

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 19:25

barbucha no na FB ty školy někdo srovnával a podle epidemiologické situace a u nás se zavíralo podle cisel nejpozději a otevíralo nejdřív. To je ten problém. Zas se to jde otevřít příliš brzo, což bude blbě pro všechny, kdo nepujdou v první vlně. Alespoň, že prošla ta rotační výuka. 

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 19:32
Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:42

barbucha ve vztahu k číslům nakažených, ne k datumu v kalendáři. 

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 21:57

dorota dnes som videla otvorené papierníctvo a má to zmiatlo. Môžu byť? Alebo je to kvôli ponuke kopírovania?

Online dorota
1226 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:06

letfenixa Pokiaľ viem, papiernictvá by mali byť zatvorené. Ani na kopírovacie služby nie je výnimka. Napadá mi, že možno mali otvorené preto, lebo majú výdajné okienko a predávajú tovar kúpený na diaľku. V tom prípade by mohli mať otvorené. Príp. ak predávajú zároveň aj nejaký drogériový tovar, možno sa tvária ako drogéria. Netuším. Ja som poriadne v meste či nákupnom centre nebola od decembra, tak ani neviem, či je alebo nie je niečo otvorené. Robím z domu, chodím iba do potravín, príp. na testovanie, ak potrebujem ísť na jeden deň do roboty.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:11

dorota práveže má prekvapilo, že normálne sú otvorení a dokonca mali takú tú reklamnú tabuľu pred vchodom, že nech sa páči, máme otvorené. A vôbec žiadna zmienka o vydaji tovaru.

Online dorota
1226 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:15

letfenixa Tak asi už kašľú na opatrenia, pozerala som to teraz na korona.gov.sk, papiernictvá nie sú uvedené medzi prevádzkami, ktoré majú výnimku zo zákazu maloobchodného predaja. Pred cca 2 týždňami som bola pozrieť, či nemá papiernictvo na sídlisku, kde bývam, otvorené aspoň výdajné okienko, ale mali zatvorené.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 06. dubna 2021 22:20

dorota asi máš pravdu a kašlu na to. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 08:26
Reakce na letfenixa:

dorota práveže má prekvapilo, že normálne sú otvorení a dokonca mali takú tú reklamnú tabuľu pred vchodom, že nech sa páči, máme otvorené. A vôbec žiadna zmienka o vydaji tovaru.

​V jednom městě je u papírnictví otevřené „výdejní okénko" a funguje to tak, že přijdeš k okénku, řekneš třeba papíry do kopírky, razítkovací barvu, sáčky na tlačenku a obsluha si napíše tvoje jméno a vytvří objednávku, následně prodá, ale platíš jen hotově, terminál nefunguje. 

Offline Aranel
6567 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 09:08

letfenixa Ještě tam může být Zásilkovna, no a když už tam člověk jde...

Online Kokoska
34708 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 09:26

Aranel u nas v papirnictvi zasilkovna je, ale musis zustat venku, ve dverich je pultik. A neprodaji nikomu nic.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 13:18

Aranel nie je tam zasielkovna. Jednoducho už na to kaslu, všade inde sú len výdajne okienka.

Edit - pozrela som to na webe a majú to šalamúnsky:

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 20:41

Upozorňujem, nečítajte ďalej!

Šatňove mole . Ako, prečo, čože?!!