Makara to fakt naštve:-/ já znám sebe i děti, tudíž současně s přístrojem kupuju i ten obal, ale já jsem extrémní nemehlo. mně třeba bez obalu ten skleněnej hladkej telefon třikrát (!!) po sobě spadnul z křesla, než jsem zjistila že to opěradlo má lehce sklon a že ho tam prostě dávat nemůžu
naštěstí teda na parkety, ale obal je prostě nutnost. přitom muž to nesnáší a má jich pár hozených v šufleti a nikdy mu telefon nespadl, nechápu.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu No jo, jenže desetilete holce nemůžeš koupit jen tak nějaký obal - je Hello Kitty ještě žádaná nebo už out? ![]()
Já teda mobily nerozbijim ani neztracim, ale nezřídka zapomínám doma nebo v práci. Když jsem na zahradě, tak ho mám pohozený někde v kuchyni, nebo vybitý. Vlastně je docela klika, když se mi někdo dovola. Mě učiní dostupnou až ten implantovaný cčp
.
Makara viktorka_od splavu Mně nikdy mobil nespadl a potom mi prasklo sklo v prázdné kabelce
. Mimo mobilu tam byly jen kapesníky. Když jsem to reklamovala, naštěstí pojištěný, tak mi chlap řekl, že se to stává a nesmí se o tom mluvit.
Renusatko Kolegyni se to stalo taky, u operatora. Nalepila a druhý den praskle. V obchodě se prý cukali, ale nakonec ji dali nějakou kompenzaci v datech.
Catherinne Já mám zase léta vypozorovaný, že jakmile vyperu a uložím zimní bundy, ochladí se.
Proč myslíš, že mi venku pořád ještě stojí hrablo na sníh..? ![]()
viktorka_od splavu no ale vysvětluj to chlapcovi, kterej volá z Alberta a potřebuje upresnit, jakouze vanilku to má koupit. Nebo když sedí na pangejtu, protože prorazil obě duše a náhradní mě jen jednu.
Dadoo
Dobre delas!!
Makara však on by se naučil poradit si
hlavně teda nevím, proč by měl volat zrovna mně - kvůli vanilce teda asi jo, ale kvůli gumám určitě ne![]()
Mam obal na mobil, ,tery se otvira jako knizka, odklopi se predni strana. A vzdycky, ale fakt pokazde, kdyz mobil spadne, tak se pri tom padu to pouzdro otevre a mobil placne na displej. Zatim se nerozbil, doufam, ze to tady nechytne.
viktorka_od splavu ten mobil sa ani nevypol, stale bezal. vypla som ho az vecer a dala do sacku s ryzou. dufam ze vlhkost nic neznici. necham ho tak celu noc a budem dufat ze je vsetko ok. nemam zalohovane vsetky fotky ci videa a to by mi sakra chybalo
Renusatko Mně takhle jednou praskl displej na mobilu, který sám ležel na stole a prokazatelně k němu nikdo neměl přístup. Byl ale starý, tak jsem to neřešila. Ale záhada veliká.
Snezi......![]()
Zarinya i u nas snezi. A rano padaly kroupy
clothilde jj ja ted prohledla ig,vsude hnusne.
Sněží i zde. Já mám vždycky cukání odkrejt růže... tak už je ta plachta zase pod sněhem ![]()
I u nás byla sněhová přeháňka, dost vydatná. A koukla jsem na webkameru z města od našich a tam ten sníh normálně leží na střechách i na chodnících!
A zítra má být náledí![]()
Nejen úklid zimního oblečení, ale můžou za to i Velikonoce. Co si pamatuju, na velikonoční pondělí bývalo vždycky zvláštní počasí, hnusná zima a déšť často.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my