brrr já přidám vzpomínku z 89 roku, 15. dubna se vdávla sestra a bylo krásně a už kvetly višně, chodilo se v krátkém rukávu a týden na to bylo asi 10 cm sněhu....
Stěžovací vlákno
Zemřel princ Philip 99 let
crazydaisy :(
crazydaisy achne ![]()
![]()
![]()
Stěžuju si, ze nemám nárok na OCR v týdnu, kdy bude mít můj prvňák distanční výuku. Takže bude drepet ve družině sedm hodin s rouškou a nekdo ho tam bude hlídat.
A stěžuju si, že v pondělí otevíráme a já stále nemám PIN2. To fakt nemohli aspon naočkovat zaměstnance MŠ a speciálních škol, kde jsou děti bez rousek? Už mě to fakt se*e.
crazydaisy Dalo se to čekat, ale teda....![]()
tv Ježíš, to je fakt teda chytrý. Kdyby se aspoň učil, tak ta rouška je jakoby něco za něco, ale hraní v druzine?! Držím ti palce aspoň na to rychlé očkování! Ježíš, to bych byla taky tak nasrana. To není ani na potlapkani, to je na nasrani se s tebou!!!!
crazydaisy To je fakt smutná zpráva dneska:-(
crazydaisy skoda, doufala jsem, ze da 100. Hrozne ho od The Crown zeru :) - zrala jsem
brrr já přidám vzpomínku z 89 roku, 15. dubna se vdávla sestra a bylo krásně a už kvetly višně, chodilo se v krátkém rukávu a týden na to bylo asi 10 cm sněhu....
My jsme se taky vdávali ten rok v dubnu, 24.,a bylo děsný vedro, báli jsme se o dort ![]()
tv Ty nemáš PIN, ale kdy se budou registrovat prodavači , je v nedohlednu. A to taky v pondělí otvíráme.
Jo, jak říkáme s kolegyněma-moc mladé na očkování a moc staré na dobrý průběh. ![]()
tv ocr nechali na ty dny, kdy jsou na distancni, ne?
Taky jsem doufala, že Philip dá tu stovku... chudák Elizabeth v týhle neradostný době. Doufám, že je Harry sám se sebou spokojenej, jak svýma eskapádama otrávil dědovi konec života. Netflix mu v rámci PR určitě zaplatí letenku na pohřeb.
tv
vzdyt ty učíš na speciální škole, ne? U nás na daném východě se už ockovali. Je to nespravedlivé.
tv jak to? vždyť psali, že na dobu, kdy je distanční výuka, ten nárok na OCR bude zachovany? nebo to už stihli zase změnit?
barbucha prave pri krajeni premyslim - prijede Harry, prijede Meghan?
bude to soukromy tryskac? Ma uz Meghan ten pas zpatky?
Ja doufala, ze tu stovku da. A zajimalo by me (jako drbnu, ktera do toho nevidi), jak se Harry ted citi (cimz nepisu, ze on za to muze), jen ze ho uz pravdepodobne od toho rozhovoru a Megxitu nevidel, buhvi, jestli s nim mluvil a Philip zemrel
barbucha jojo taky jsem byla Philippův fanda, on byl hustej řízek. Asi si dneska dám na něj skleničku.
No, určitě mu Harry na klidu nepřidal... ty problémy se srdcem možná neměl jen kvůli věku. Celá famílie asi nepřijede anžto je milostivá paní na rozsypání, a s dítětem u prsu už vůbec ne. I když... kamery tam budou, že jo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my