barbucha No o královnu mám teď taky docela strach, oni měli mezi sebou velmi silné pouto. H a M vůbec nekomentuju, kopla bych je oba (a bojim se, že to v Americe zase zpeněží nějakým dojemným rozhovorem).
Stěžovací vlákno
barbucha fesak byl a jeho typ humoru mi je hrozne sympaticky, zrovna si procitam ty jeho hlasky a predstavuju si ty situace ![]()
Naštěstí Alžběta má dlouhověkost v rodině, teda aspoň po matce... ale byli spolu 74 let! To člověka zamrzí ![]()
Přesně, ty historky jsou super. Ten jeho smysl pro humor byl sice pro zkostnatělou monarchii někdy zuviel, ale mně se taky líbil. Aspoň tam vnes trochu života!
#tv ocr nechali na ty dny, kdy jsou na distancni, ne?
Jsou výjimky pro děti pedagogů, finanční správy, zaměstnanců v sociálních službách. Těm je povinna škola v době distanční výuky zajistit hlídání, to samé v MŠ. Takže první synáček bude ve školce s předškoláky, prvňák v době distančního týdne kdo ví s kým.
barbucha 74 let
no, pořádně dlouhej život.
Stěžuju si buď na sebe, ale spíš na finanční správu. A na ty reklamy "vyplňte si daňové přiznání za 5 minut". Ani hov.o!!! Už se tím zabejvám druhej den! K čemu je celej slavnej portál mojedaně, když tam stejně je tisíc mrňavejch kolonek a v nápovědě akorát nekonečný paragrafy úředního textu, místo nějakýho krásnýho barevnýho uživatelskýho rozhraní pro úplný tupce (já), kde by vyskakovaly šipky: sem napiš tohle. Sem napiš tohle. Skvělý, Aranel, už to skoro máš!
![]()
AprilTwelve jsou výjimky pro děti pedagogu atd..jako já myslela, že je to možnost, dát tam dítě v týdnu distanční výuky, ale to nene, nárok na OCR zaniká.
tv Ty nemáš PIN, ale kdy se budou registrovat prodavači , je v nedohlednu. A to taky v pondělí otvíráme.
Jo, jak říkáme s kolegyněma-moc mladé na očkování a moc staré na dobrý průběh.
Je to blbý, ale prodavači nebudou několik hodin denně v kontaktu s lidmi bez rousek. A nebudou jim dvakrát tydne dělat výtěr z nosu, jako u nás.
tv
vzdyt ty učíš na speciální škole, ne? U nás na daném východě se už ockovali. Je to nespravedlivé.
Jojo. Ještě jsem se preregistrovala do velkého očkovacího centra, tam se teď očkuje, to jsem se zasmala, denně 0.
barbucha Meghan nepřiletí určitě, to by teda hodně překvapila!! Harry teda těžko říct...ale měl by vzít syna a přiletět. Pěkně bežnou linkou nejlíp, ať trochu žehlí.
andulka01 Já myslím, že královna to asi očekávala, ale ztráta to pro ni bude i tak zdrcující. Navíc v téhle době, kdy se prakticky nemůže vídat se zbytkem rodiny, musí to být strašně těžké. ![]()
AprilTwelve jsou výjimky pro děti pedagogu atd..jako já myslela, že je to možnost, dát tam dítě v týdnu distanční výuky, ale to nene, nárok na OCR zaniká.
no ty blaho, to bych byla teda taky naštvaná taky hodně, a budou se jim aspoň věnovat, aby zvládli tu distanční výuku?
Karja
. Já byla chvíli odnasrana, protože jsem počítala s tím, že do školky půjdou jen předškoláci. Předevčírem jsem byla vyvedena z omylu. Těším se na pondělí, ve školce udělám výtěr malému, pak posupajdim do práce, abychom vytrelí ty naše milacky a nakonec sebe. To bude dílo. A ještě jsme si v práci museli vyrobit stojánky na zkumavku s testem! Stojánky nepřišly.![]()
no ty blaho, to bych byla teda taky naštvaná taky hodně, a budou se jim aspoň věnovat, aby zvládli tu distanční výuku?
Netuším, nemám zatím žádné informace, jak to bude probihat.![]()
tv drzim palce a myslím na vás, je to cele jako špatná komedie, který už se člověk nesměje ani že zoufalství
Moje kamarádka takhle hlídá tu družinu a normálně tam s dětmi dělají školu v době výuky. Tak snad to tak taky budete mít.
tv Mě se to teda netýká, protože syn je na druhém stupni, ale u nás ve škole rozhodli, že žádná rotační výuka nebude a půjde celý první stupeň. Místo vytíracích testů škola zajistí ty PCR ze slin, takže myslím, že rodiče budou rádi. Vám to nezávidím, protože mít dvě rozdílně staré děti a rotačně se mi budou střídat třeba obráceně, doma se stejně uvidí, to je na palici.
Renusatko Ty opačné rotace mají tři z mých kamarádek!
Jinak u nás ve škole jdou rotačně jem 1-3, čtvrtá a pátá třída jedou naplno.
Aranel Mně nejvíc vytočilo, že tam maj moji adresu s pravopisnou chybou
, opravit to nejde a ještě to furt řvalo, že jsem jim tam něco pošahala.
To další už šlo hladce.
Garfie Jestli Harry nepřiletí, tak u mě klesne na úplný dno. Aspoň ždibec úcty by měl mít.
Já taky šla na pohřeb otce, i když nám proved hrozný věci.
Sweet Potato ještě že mám kamarádku na messengeru. Ta mě teda nejdřív přesvědčila, že mi to nebude dělat a že to zvládnu sama. No snad by měla jednodušší, kdyby tam ty čísla za mě nabouchala ![]()
Když já bych to strašně chtěla mít správně. Spíš ale začínám rozumět strategii "namastím tam z jedný vody načisto nějaký hausnumera, ať to stihnu v termínu, a počkám, až mi úřednice zavolá a řekne mi, co mám kam opravit". ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my