Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:19

dynda tak

Online dzizisketa
8922 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:20

A my budeme říkat, že si ještě pamatujeme staré dobré alžbětinské časy. Ty druhé. 

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:23

tv Já tě chápu. Taky se trochu bojím návratu. Vím, jak to v reálu funguje u těch mladších dětí, i když ty roušky mají. Pořád jim padají, mají je ušpiněné apod. Ve speciálních školách tu musí být ještě mnohem větší mazec. Podle mě problém byl v tom, že ředitelé měli dát prioritu opravdu těm, kteří budou nejdřív v kontaktu s dětmi, ale většina poslala ten kód všem. A každý kraj má navíc jinou strategii. V Brně to teď nepostupuje vůbec, učitelé už nejsou priorita. Já to chápu, že jsou další skupiny, které to taky potřebují. Ale všichni chtěli návrat do škol. Podle mě by ten návrat měl být bezpečný a vrátit tam nenaočkované učitele bezpečné není.

Offline Karja
44513 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:23

tv Myslím, že jsi naštvaná oprávněne. Žádný velký malý starosti, to nemá cenu srovnávat. Ale věřím, že když budeš dbát na ochranu a dezinfekci vlastní, tak to zvládneš do toho očkování bez újmy, ale je to stres.

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:27
Reakce na Karja:

tv Myslím, že jsi naštvaná oprávněne. Žádný velký malý starosti, to nemá cenu srovnávat. Ale věřím, že když budeš dbát na ochranu a dezinfekci vlastní, tak to zvládneš do toho očkování bez újmy, ale je to stres.

​Ono je to ale hrozně těžké udržet si od těch dětí odstup. Vlastně neproveditelné. Samozřejmě máme respirátory, desinfikujeme atd., ale škola prostě bezpečné prostředí není.

Offline Karja
44513 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:37

eeny-meeny Já to chapu, ale vzhledem k tomu, jak se z mého okolí nenakazili ani vlastní členové domácnosti jsem prostě optimista! Nebo spíš jako ono moc jiných variant není.

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:39

barbucha on měl neuvěřitelný charisma i jako věchýtek před pár lety. A podával ruku, žádný pukrlata. Vtipný a vnimavý i v davu jednoho a půl tisíce lidí. Moc si vážím toho, že jsem to mohla zažít.

Offline tv
4195 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:41

eeny-meeny Nevidím problem  v tom, že dali kód všem. Ale, kruci, je tam kód mateřské školy, speciální školy, naockujeme. Ale to bych musela asi chtít moc, škoda mluvit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:43

tv ona ta distribuce je celá špatně, když se podíváš jaká je proočkovanost v Praze a jaká jinde. 

Offline tv
4195 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:45

Karja můžeš se snažit, jak chceš, ale docela často máme velice blízké kontakty.

Offline Dadoo
11634 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:47

tv myslím, že naštvaná jsi oprávněné. Vůbec to nechápu, jak je možné, že nejste naockovani.

U nás třeba jako první dostali kódy učitele, kteří učí končící ročníky, někdy 25/2. A za cca 3-4 dny už šli na první dávku.

A teprve minulý pátek dostali kódy i ostatní, včetně nepedagogickych pracovníků. S tím, že se musí přihlásit to nedělá, kdy priorita konci. 

Offline Pinot Noir
29808 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:47

tv rozumím ti, taky bych byla naštvaná. Celý ten ne/systém je úplně na prd.

Offline 999
19733 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:49

barbucha Přesně :-). 

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:52

Oni bohužel v tom očkovacím centru nepoznají, jestli daný učitel učí první třídu nebo středoškoláky, jestli jde o vrátnou nebo ředitele. Všichni jsou v jedné skupině a záleží na štěstí a hlavně na výběru centra. Ti, co to potřebovali nejvíc, měli opravdu jít jako první na řadu, ale nestalo se...

Offline tv
4195 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:55

Dadoo Pinot Noir díky za účast. Tak aspoň se budu testovat testy, které moc nefungujou.pardon, já už jsem z toho fakt vytočena..

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:25
Reakce na tv:

Dadoo Pinot Noir díky za účast. Tak aspoň se budu testovat testy, které moc nefungujou.pardon, já už jsem z toho fakt vytočena..

​Testy nefungují a vlastně často ani ty respirátory. Včera mě dostalo, že Good Mask, kterým jsem věřila, jsou taky nespolehlivé.

Online continuity
42776 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:43

eeny-meeny no to mě taky dorazilo. A muž ich má hromadu v práci.

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:51

continuity Mně se v poslední době zdálo, že je to úplně jiná kvalita než na začátku. Bývaly takové pevné. Teď je to taková tenká vrstva něčeho.

Online continuity
42776 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:58

eeny-meeny to je pravda, je to takový hadr a nic moc prodysnej. Měli jsme i jiné, mnohem pevnější a dýchalo se v nich lépe. 

Offline Catherinne
10786 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 23:10

eeny-meeny continuity 

Zkuste koupit v lékárně Natur Produkt. Jsou takový silnější, ale dobře se v nich dýchá. A mají dobrý gumičky.