andulka01
souhlas
Stěžovací vlákno
andulka01 ja jsem fakt zvedava (to ci to bude soukromym tryskacem a s Archiem je tez zajimave). Vidim to (fakt doufam aspon v to), ze prileti sam a tryskacem.
Ja z nej jinak mam pocit, ze je dost dusevne nevyrovnany (po Diane ehm) a ze dopadne ne moc dobre. Ale mozna se pletu a smlouvy s Netflixem je to, co chtel delat. Coz mi ovsem nesedi k misim v Afganistanu a tak.
Garfie to bude asi dost časté, mám pocit, že většinou rotují 1. až 3. jeden týden, 4. a 5. druhý. A většinou máš ty děti s větším rozestupem než rok.
tv to je teda na nic :(
Evaeva Asi jo, ale je to pro rodiče fakt nepříjemné.
Candance Taky myslím, že Harry je trochu nevyrovnaný, je mi ho dost líto. Ale třeba teď našel opravdové zázemí a je spokojený. Jen myslím, že spokojenější by byl, kdyby se jim podařilo vybalancovat vztah s jeho rodinou, jsou daleko, tak by to mohlo jít snáz, s tím tady máme všechny své zkušenosti...
Garfie to je mi jasné, moc to nepomůže. Ale je to všude. Taky bys mohla mít jedno doma pořád a druhé ob týden, to je taky na nic.
Harry teda těžko říct...ale měl by vzít syna a přiletět. Pěkně bežnou linkou nejlíp, ať trochu žehlí.
Jo, to určitě ![]()
Já si naopak (andulka01 ) myslím, že by měl zůstat tam kde je, pochybuju že na něj bude někdo zvlášť zvědavej. Na rozdíl od novinářů, kterejm by zbytečně dělal divadlo (a odváděl pozornost od hlavního účelu).
Garfiejenze to by nesmel davat rozhovory, jak mu CH.nebere telefon a ze ho odstrihl a malem chudak nevyzil. No je mu skoro 40, nechce byt v rodine a ceka, ze mu bude vsechno platit. Navic myslim, ze penez ma po Diane dost, ona mu prece odkazala vetsinu, prave proto ze on kral nebude.
Toto na uplnou vyrovnanost nevypada a jsem zvedava , zda mu budu vyhovovat zit ve stinu Meghan.
Evaeva No však já to tak mám
jedno doma trvale a druhé v rotacích, psala jsem o kamarádkách. Jedna do toho má ještě namontovanou střídavku, no samé radosti...
barbucha On byl přesně můj typ chlapa :-).
Garfie no vidíš, vlastně. Je to na nic. Snad brzy bude moct jít i druhý stupeň a budeš je mít na střídačku;)
Joj bol to fešák a hrozný sympoš! Neviem si predstaviť aké to musí byť ťažké, keď s niekým žijete 74 rokov a potom odíde.
Mrakoplas proto je mi strašně líto královny, protože rodina ju bude srát i nadále, ale nemá to s kým sdílet, komu si postěžovat, zůstala na všechno sama.
ja se treba uz chvili bala, ze zemre den pred tou oslavou 100.
tv Soucítím. Já nakonec první dávku stihla, ale je v tom hrozný chaos. V některých krajích mají naočkované i uklízečky ve školách a někde je spousta učitelů stále ve frontě. V naší škole je paradoxně naočkovaný druhý stupeň a některé učitelky z 1. stále čekají. Co vím, tak nejvíc lidí naočkovali v Hustopečích. Bohužel už se to místo teď změnit nedá.
Viď. Vysokej, pohlednej, mužnej a přes ten původ vysloveně anglosaskej typ... a veselá kopa k tomu.
eeny-meeny já už mám výčitky, že to vůbec řeším, ale kruci, školky a speciální školy jely stále a opět pojedou. K čemu mi ten kód byl? U nás je naockovano šest pedagogů? A opakuju, děti bez rousek, některé i prebalujes, budeme je testovat. K čemu je ockovany pedagog střední školy, který se s dětma ani nesetká? Možná setká, ale budou mít respirátor, desinfekci atd. Já už se prostě taky bojím, mám nemocné rodiče. Vím, že to jsou malé věci vůči větším problémům, ale i tak mě to prostě štve.
Mrakoplas pro královnu to musí být skutčně těžké, bojím se, že ho bude brzy následovat.
Mrakoplas pro královnu to musí být skutčně těžké, bojím se, že ho bude brzy následovat.
A s ní skončí jedna velká epizoda dějin :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my