Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 15:27

andulka01  souhlas

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 15:35

andulka01 ja jsem fakt zvedava (to ci to bude soukromym tryskacem a s Archiem je tez zajimave). Vidim to (fakt doufam aspon v to), ze prileti sam a tryskacem.

Ja z nej jinak mam pocit, ze je dost dusevne nevyrovnany (po Diane ehm) a ze dopadne ne moc dobre. Ale mozna se pletu a smlouvy s Netflixem je to, co chtel delat. Coz mi ovsem nesedi k misim v Afganistanu a tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 15:38

Garfie to bude asi dost časté, mám pocit, že většinou rotují 1. až 3. jeden týden, 4. a 5. druhý. A většinou máš ty děti s větším rozestupem než rok.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 16:00

tv to je teda na nic :( 

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 16:13

Evaeva Asi jo, ale je to pro rodiče fakt nepříjemné. 

Candance Taky myslím, že Harry je trochu nevyrovnaný, je mi ho dost líto. Ale třeba teď našel opravdové zázemí a je spokojený. Jen myslím, že spokojenější by byl, kdyby se jim podařilo vybalancovat vztah s jeho rodinou, jsou daleko, tak by to mohlo jít snáz, s tím tady máme všechny své zkušenosti...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 16:26

Garfie to je mi jasné, moc to nepomůže. Ale je to všude. Taky bys mohla mít jedno doma pořád a druhé ob týden, to je taky na nic.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 16:28
Reakce na Garfie:

Harry teda těžko říct...ale měl by vzít syna a přiletět. Pěkně bežnou linkou nejlíp, ať trochu žehlí. 

​Jo, to určitě

Já si naopak (andulka01 ) myslím, že by měl zůstat tam kde je, pochybuju že na něj bude někdo zvlášť zvědavej. Na rozdíl od novinářů, kterejm by zbytečně dělal divadlo (a odváděl pozornost od hlavního účelu).

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 16:52

Garfiejenze to by nesmel davat rozhovory, jak mu CH.nebere telefon a ze ho odstrihl a malem chudak nevyzil. No je mu skoro 40, nechce byt v rodine a ceka, ze mu bude vsechno platit. Navic myslim, ze penez ma po Diane dost, ona mu prece odkazala vetsinu, prave proto ze on kral nebude.

Toto na uplnou vyrovnanost nevypada a jsem zvedava , zda mu budu vyhovovat zit ve stinu Meghan.

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 17:49

Evaeva No však já to tak mám  jedno doma trvale a druhé v rotacích, psala jsem o kamarádkách. Jedna do toho má ještě namontovanou střídavku, no samé radosti...

Offline 999
19733 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 17:50

barbucha On byl přesně můj typ chlapa :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 17:54

Garfie no vidíš, vlastně. Je to na nic. Snad brzy bude moct jít i druhý stupeň a budeš je mít na střídačku;)

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 17:57

Evaeva  Dekuju pekne teda! 

Candance No tak chová se trochu jak přerostlé děcko, to je fakt. :-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 17:59

Joj bol to fešák a hrozný sympoš! Neviem si predstaviť aké to musí byť ťažké, keď s niekým žijete 74 rokov a potom odíde. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 18:18

Mrakoplas proto je mi strašně líto královny, protože rodina ju bude srát i nadále, ale nemá to s kým sdílet, komu si postěžovat, zůstala na všechno sama.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 20:14

ja se treba uz chvili bala, ze zemre den pred tou oslavou 100.

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 20:28

tv Soucítím. Já nakonec první dávku stihla, ale je v tom hrozný chaos. V některých krajích mají naočkované i uklízečky ve školách a někde je spousta učitelů stále ve frontě. V naší škole je paradoxně naočkovaný druhý stupeň a některé učitelky z 1. stále čekají. Co vím, tak nejvíc lidí naočkovali v Hustopečích. Bohužel už se to místo teď změnit nedá.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 20:48

999 

Viď. Vysokej, pohlednej, mužnej a přes ten původ vysloveně anglosaskej typ... a veselá kopa k tomu. 

Offline tv
4195 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 20:53

eeny-meeny já už mám výčitky, že to vůbec řeším, ale kruci, školky a speciální školy jely stále a opět pojedou. K čemu mi ten kód byl? U nás je naockovano šest pedagogů? A opakuju, děti bez rousek, některé i prebalujes, budeme je testovat. K čemu je ockovany pedagog střední školy, který se s dětma ani nesetká? Možná setká, ale budou mít respirátor, desinfekci atd. Já už se prostě taky bojím, mám nemocné rodiče. Vím, že to jsou malé věci vůči větším problémům, ale i tak mě to prostě štve.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:11

Mrakoplas pro královnu to musí být skutčně těžké, bojím se, že ho bude brzy následovat.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:18
Reakce na Evaeva:

Mrakoplas pro královnu to musí být skutčně těžké, bojím se, že ho bude brzy následovat.

​A s ní skončí jedna velká epizoda dějin :-(