MP Marge achjo,to neni moc.Drz se.![]()
Stěžovací vlákno
ionicera Jaky dneska byl den? Jsem doufám ve špatném vlákně ![]()
MP Marge ach jo, drz se. Tyhle prvni svatky, narozeniny, Vanoce... jsou nejhorsi, i kdyz to nepreboli nikdy.
Dekuju, a vsem ostatnim taky ![]()
MP Marge posílám objeti ![]()
Catherinne to jako bys vážně měla testovat ty v provozovně? Já myslela, že si člověk zajde na ta odběrná místa a pak má ten certifikát s platností několik dní.
Evaeva no juvažuje se o tom, e to jedna z možných variant a doufám, že to neprojde.
Catherinne taky jsem myslela, ze ma clovek prijit s testem a ne cekat testovani od kadernice.
MP Marge Výročí jsou v tomto ohledu bolestivá. Tak alespoň
.
Mha Děkuju za optání. Bylo to náročné. Snáším čím dál tím hůř opravdu fyzicky pracovat 8 hodin v respirátoru. Lidi nebyli nijak hrozní, jen jich bylo moc. :-) Ale při třetím - jak se paní vyjádřila- poloautistovi -už jsme se museli smát. - přeloženo- nesnese roušku, jinak je naprosto bez diagnozy. :-)
tv Dneska mi děti v krámě říkaly, že stály ráno od 7 venku na hřišti hodinu v té zimě a čekaly na testování. Tak vy jste to měli asi zmáklé! :-)
MP Marge ten první rok je určitě hodně smutný, věřím, že ty ostatní už budou každý o trošku lepší, člověk bude vzpomínat, ale bude to jiné, nostalgické, pořád smutné, ale tak nějak jinak... určitě to zvládneš
Bylo mi lito nevyuzit prostor v susicce, tak jsem k plne pračce spodniho pradla, ponozek a veci pro malou co se pere na 60 prihodila perovy polstar...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my