Pedagogové do karantény nemusí, protože nosí neustále respirátor. Prý.
Stěžovací vlákno
tv Právě, že už jsem dávno v procesu. Holt tam půjdem někdy až bude hnusně.
711990děkuji ! Visine mě napadl, proč jsem si ho nekoupila nevím.Dnes je to už lepší,ale jedno oko červené pořád.
Tahle mi vždycky ty oči jako " oblepí" když pracuje, říkala jsem si jestli to není z toho.
Antjeto jsem si taky myslela, jestli to neni z tech polstarku, ale zkousela mi davat i nejaky jiny a rozdil to nebyl....
711990 ¨já teď zvažuju pro a proti, jestli ( teď mi vychází že chodím v pátek) , ten víkend vypadat jako krvavý voko, nebo nemít řasy.
Asi to zkusím ještě jednou a koupím Visin,ale ,moc ti děkuji za podporu !
Zarinya tak to ja jsem měla štěstí :) došly mi dokonalé stíny Bobbi Brown, ten můj odstín se moc nedá koupit on-line, tak jsem si zatím v DM vybírala podle barvy - koupila jsem stíny Alverde za 59 Kč a jsou super ![]()
Antje to mě mrzí, nikdy se mi to nestalo...klepy, klep
Taky už bych chtěla řasy ikdyž moje jsou teď super.
Akorát to potřebuje tu řasenku...
Dekuju.
tv tľapkam, sú to stresy
tv
Pedagogové do karantény nemusí, protože nosí neustále respirátor. Prý.
Zrovna teď jsem četla, že pokud bude pozitivní pedagog, tak jdou všechny děti, které učil i kolegové. Jak to bude, když bude mít pozitivní dítě ve třídě, to tam nebylo. Tak předpokládám od čtvtrka budou některé školy zavřené, když vidím u manžela v práci ty výsledky a ty falešně pozitivní antigenní testy.
Renusatko když je nakažené dítě, pedagog do karantény nejde, měl by mít respirátor. Já doufám, že se povede závest ty neinvazivní pcr testy.
Evaeva Ale ten by měl mít i naopak, když je nakažený, tak děti v jeho třídě by měly být chráněné. Nedává to moc smysl, ale nedivím se.
Evaeva dnes ráno jsem poslouchala vysvětlování v TV a říkali, že ve čtvrtek, při nakazenem dítěti, jde do karantény celá třída vcetne pedagoga.
Dadoo hm, koukám, že informace se dost různí. Na seznamu právě psali, že ne. Ale je to logické, aspoň do pcr testu toho pedagoga.
Já vám povim... takovej bordel jako je u nás nemaj nikde na světě!
Tady x lidí s harantama, a žádnej neví jak to má bejt ![]()
barbucha Já to teď teda psala do koronavirového vlákna, ale ty testy budou ještě víc o ničem, než v těch firmách. Děti si je dávaly do nosu asi 3 milimetry, ani ta vatička v nose nebyla. Tak citlivost testů, virová nálož dětí, to bude spíš zázrak někoho najít, komu to vyjde i na PCR testech.
Jako to, že se maj děti testovat samy, může napadnout jen naprostýho idiota... Oh, wait...
Řečenej idiot by zcela jistě skákal až do stropu, kdyby jeho samotnýho neobstarala diplomovaná sestra.
barbucha ja jsem celkem zvedava jak dopadne ten reditel skolicky co tvrdi, ze nemuze nevpustit do otevrene skoly deti, ktere maji ustavou dane pravo na vzdelani (jako by to doted nekoho zajimalo
, i kdyz se odmitnou testovat..
Možná už to nechce dělat? ![]()
Ale já zas včera zaslechla nějakou ředitelku MŠ, která naopak pravila že bez testu ani přes práh.
barbucha já myslím že chce, takže uhne. sakra, to se tu fakt nenajde jedinej člověk, kterej by se tomu postavil?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my