tv tlapkam, pekne se to seslo. Prvnacek to jiste zvládne, neboj, paní učitelka mu pomůže. Je to škola od školy, u nás od přítomnosti rodiče spíš odrazují.
Stěžovací vlákno
tv A tobě držím palce na samý negativní testy i ve ctvrtek
Právě jsem si přečetla tu metodiku Co Když....
z té metodiky jsem pochopila, že pokud bude ve čtvrtek pozitivní dite, všechny děti musí jít okamžitě domu a potom na PCR test. A pedagogové ne. Nechápu.![]()
continuity paní učitelka je skvělá, jsem ráda, že to nemusí dělat sám, že mu pomůže.![]()
tv to klapne, neboj
tv ta logistika bude teď fakt naprd.
Mne do toho teď háže vidle předpokládané sněžení, jezdím s menším na koloběžce, sjedeme kopec a jsem tam raz dva, tlapkat to pěšky..ještě tohle prostě.![]()
![]()
ionicera Já i chápu, že když je člověk nějakou dobu doma, tak se bojí. Největší strach jsem měla loni v březnu, když jsem byla 14 dní doma. Jakmile jsem nastoupila do práce, přestala sledovat zprávy a viděla, že vše úplně normálně funguje, tak mě to úplně přešlo. Když peníze nepotřebuješ, tak nemůžeš otevřít s tím, že jen dohlédneš na ostatní prodavačky?
viktorka_od splavu snad ano. Akorát z toho mám trochu nervy, stažený žaludek, v noci budu špatně spát. Ale to tak mám vždy, zítra odpoledne už to bude v pohodě.![]()
ionicera držím palce, to bude dobré, neboj.![]()
tv Tohle ti nezávidím. Kombinace, kdy jseš do práce ty a ještě děti a testy. Držím palce, vše určitě dobře dopadne.
tv zítra to bude náročné, ale za chvíli se to zaběhne, uvidíš. První den je vždycky náročný.
tv Určitě to zvládnete. Ségry prvňák se taky musí testovat sám, paní učitelka ale všechny ubezpečila, že to zvládnou. Ten odchod z domova je pro všechny velkej krok, to je takovej dětskej milník:-). Tak ať vám to všechno klapne!
tv no jasně!![]()
Díky všem za povzbuzení.![]()
koupila jsem si moc hezky stiny a mam na ne alergii......![]()
Zarinya já jsem byla na řasách a asi mám alergii nebo co.
Jaké stíny máš, abych je nekoupila ?
Antje jen z deemka,ta znacka trend,tak mi aspon nebude az tak lito penez,ale je to k vzteku.
Zarinya naštve to, tak ať nejsi oteklá nebo tak.
Já mám červené oči jako kdybych brečela měsíc.
Antje" nastesti" to jen pali jako cert a furt tecou slzy.Zitra to snad bude dobry,vyprala jsem stetecek a poleti do kose.Dekuji.:-)
Zarinya ježíši to je strašný . Já jsem si koupila oční vodu, dělám si obklady z tamponků pod oči, tak třeba ti to taky pomůže.
Antje obcas mi po aplikaci ras zcervenaly oci, kdyz jsem si je namocila nebo kdyz mela rasarka cerstve otevreny lepidlo. Ale do druhyho dne se to spravi. Pripadne pomaha Visine.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my