Hlásím, že jsme všechno zvládli. Prvňák zvládl zamknout, testovala ho paní učitelka. Ve školce jsem testovala já, ale měli to dobře připravené a byla to rychlovka. Do práce jsem to stihla s přehledem, děti i rodiče spolupracovali, otestovali jsme všechny. Ale docela jsme se u toho i nasmali, složitější testy dodat nemohli.
akorat na dentální hygienu jsem se vykašlala, byl by to stres, abych stihla vyzvednout děti v ústavech.
Stěžovací vlákno
Ted moje znama na fb okomentovala vyzvu fotografky Monyka Photography, aby lidi vkladali fotky svych deti do komentaru, ze se mohou zucastnit jarniho foceni. Otevreny profil a tam ted asi 500 prispevku, jedno dite za druhym. Co by lidi neudelali pro 2 profi fotky zdarma.![]()
Tak si tady stačilo postěžovat a teď přišla sms z vojenský, že mají pro chroniky volné termíny. Já jsem tak moc ráda, že to stihnu než půjdu do kadeřnictví. To tam pak budu x hodin denně stát nad lidma.
tv moc šikovný prvňáček. Opravdu. Oni můžou mít různé obavy.
Tatinek by dnes mel 73. narozeniny ![]()
MP Marge Kdyby tu byl emotikon obejmutí, tak ho tu máš ![]()
Ted moje znama na fb okomentovala vyzvu fotografky Monyka Photography, aby lidi vkladali fotky svych deti do komentaru, ze se mohou zucastnit jarniho foceni. Otevreny profil a tam ted asi 500 prispevku, jedno dite za druhym. Co by lidi neudelali pro 2 profi fotky zdarma.
Lidi jsou pro cokoliv zadarmo schopný metat kozelce... já se dřív divila proč mi například bejvalá spolužačka posílá přes FB furt nějaký ptákoviny jako nabídku koberců nebo jánevimčeho... než jsem přišla na to že to jsou jakože soutěže - volajkuj a sdílej a možná něco vyhraješ
Na nervy mi to lezlo zle!
Nemožné se stalo skutečností, dorazil PIN2. Akorát mi bylo přiděleno jiné očkovací místo.
tv nakonec vše dobře dopadlo.
Moje prvňačka šla ráno sama, testování v pohodě a už se těší na zítra že bude v družine až do čtyř.
MP Marge
soucítím a objímám
MP Marge ach jo, drz se. Tyhle prvni svatky, narozeniny, Vanoce... jsou nejhorsi, i kdyz to nepreboli nikdy.
Catherinne to je bezva, ted aby vas co nejdriv otevreli!
Kokoska prý možná za 14 dníCatherinne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my