MP Marge nic takového jsem rozhodně nenaznačovala. Ani zde někdo nevěděl, ze to je negativní, použila jsem pouze přiměr pro vysvětlení. Ale už se nebudu obhajovat, vyplývá mi z toho, ze jeden může napsat cokoliv, ale když se mi to nelíbí, tak tu názor vyjádřit nemůžu, aniž bych dostala sadu, ze vychovávám.
Stěžovací vlákno
MP Marge nene, rikalo se tak devkam.
MP Marge jasně, to já chápu, jak to bereš, osobně to za omluvu nepovažuju, ale je to jen můj názor...
Je mozne, ze jsem se nad harantem nerozhorcila jen proto, ze jsem rano cvicila jogu a jsem ted takova vyklidnena ![]()
Makara jsem a děkuji
MP Marge Ty si neposlouchala Lucii? Přece "holky za 50 ..."
.
SunEclipse je krasny, jak se jazyk vyviji :)
nonemy
Jejda, já nevěděla že kritizovat ostatní a jejich odlišné názory smíš jen ty. Tak to teda soráč! (a pozor, myslím to upřímně!)
S tím myslím to upřímně bych byla dost opatrná! Už tady jeden takový křišťálově čistý byl a myslel to upřímně a víš jak dopadl. Špatně!
SunEclipse No pozor, ja sukam po svetnici i v dnesni dobe! Pouzivam ale opatrne![]()
whiskas Já si pamatuji, jak jsem se na tyhle významy textu z pisnicek ptala rodičů, zrovna na ,,holky za padesát,, a pak ,,znám taky jednu z Dejvic, ta tam toho má nejvíc,,. A spoustu dalšího. Ale asi to bylo pro nase jednodušší než kdyby mi měli vysvětlovat texty kapely Kryštof;-).
mirajo Vono taky možná lepší než po venku!
Karja No co, prostě by ti objasnili pojem "náhodný generátor slov".
Ale asi můžeš být ráda, že pro holky bude Kryštof totální vykopávka.
Karja Krystof
. Jedina zalezitost (vedle Michala davida), co vypinam nebo preladuju okamzite! Dejme hejt na ne, harant je proti tomu slabota ![]()
Karja Ja od mamy loudila staroprazsky pisnicky, ty byly na vyrazy k zamysleni bohaty! ![]()
MP Marge mne s tebou zaznel hlas rozumu, dik!
A vite, ze i slovo HOLKY neznamenalo puvodne vubec nic hezkeho?
a jakže se to řekne slovinsky harant, eh, dítě? ![]()
MP Marge nene, rikalo se tak devkam.
Protože oholily klienta (jako z peněz, samozřejmě), nebo protože byly holý (nestydy jedny)?
Ale tak nevyhrožuj, neni to hezký!
barbucha V kerkonossky chalupe dycky po seknici. Ale vsechny tri slova oznacuji totez - https://old.lidova-architektura.cz/prehled-seznam/encyklopedie/svetnice-sednice.htm
Seknici ti uznám, i když v tom teda nevidim žádnou logiku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my