MP Marge Ty si neposlouchala Lucii? Přece "holky za 50 ..."
.
A jo vlastne! ![]()
barbuchaProc byl bramborak po krkonossku sejkora taky nevim...
MP Marge To mi vzdyvky pripomenou ty obchody typu vsechno za 35, -![]()
MP Marge To mi vzdyvky pripomenou ty obchody typu vsechno za 35, -
Všechno se zdražuje, sakra ![]()
Nepotěšilo mě to barvu na vlasy zrovna používám.
Lenka22 nic překvapivého. Nedávno jsem se dívala na složení řasenek, co jsem kdysi používala (rubinstein, lancome a spol)- jediná nebyla bez parabenů...
marieu chjó, co si teď ale vyberu?
2x
marieu Trochu nemile me tedy prekvapila Weleda. Moc mi nevadi, ze to skodi me, ale sajrajty do vody uz nechci poustet. Beru to tak, ze dekorativka nebude cista nikdy (ta klasicka), ale doufala jsem, ze znacky jako Weleda, Body shop nebo Havlikova apoteka by mohly byt aspon vyhovujici.
SunEclipse mě se tohle s poštou stalo taky, volala jsem na infolinku a tam mi řekli, že nemají kompletní adresu a že já ji doplnit nemůžu, odesílatel musí znova zásilku elektronicky podat, už jsem se s balíčkem loučila, ale nakonec to klaplo ![]()
Lenka22 Tak zrovna u barvy na vlasy nic moc eco bio složení čekat ani nemůžeš, ne? Tedy pokud si nekupuješ opravdu ty čistě přírodní barvy /ale jejich složení jsem tedy nestudovala/.
Lenka22 pokud se jedná o blond šetrné barvení, tak asi smůla. Lecjaké tmavší a zrz odstíny asi pěkně barví henna- viz Voono. Já jsem se na barvení někdy před 2,5 lety vykašlala úplně. Sem tam stříbrný vlas. Až mě to přestane bavit, půjdu asi do té henny s někým, kdo tomu rozumí. U kosmetiky sleduju dost složení, ale nejsem úplně bigotní. Beru ten článek jako ilustrativní, člověk by musel nastudovat víc, aby věděl víc o skutečné toxicitě a tak...
Jos no, weleda i havlík překvapil, ale člověk holt nemá mít iluze..
barbucha V kerkonossky chalupe dycky po seknici.
hele a víš, co dělají v Kerkonoších, když je melha? ![]()
Peetra1 já taky už mám zásilku doma - dneska kupodivu nic doplnit nepotřebovali. Ale maj smolíka, kdyby řidič včera zavolal, "nestíhám, můžu to doručit zítra", tak to chápu a ok. Ale ticho po pěšině a na depu zpruzelá pani - tak jsem vyplnila dotazníček spokojenosti.
SunEclipse Haverlanty?
marieu Mě teda nemile překvapila řasenka definicils lancome, která byla vždycky moje nejoblíbenější :-). Teď ji zrovna nemám, ale přemýšlela jsem, že se k ní vrátím. No tak nevrátím.
999 já jsem tak nějak zezelenala s dětma. Začlo to v prvním těhotenství- bylo mi ukrutně zle, všechno mi smrdělo. Takže šla nejdřív konvenční drogerie, řešila jsem prací prostředky vhodný pro děti, samozřejmě, pak kosmetika pro děti, pak ta pro nás, až jsem nakonec vyměnila z velké části i dekorativku...pokud od ní člověk a priori nečeká tutéž kosmeticitu, jako od té konvenční, dá se, myslím, velmi slušně vybrat. Už bych si nekoupila a nenanesla make up plný silikonů nebo právě běžné řasenky.
Teda, překvapilo mne tam těch průměrných 20 kosmetických přípravků denně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.