marieu Tak prosím o nějaký tip pro řasenku :-). Takovou, která dělá přirozené, dlouhé řasy a jen ve složení v pohodě.
Stěžovací vlákno
999 musím tě varovat předem- obávám se, že s voděodolností na tom ty řasenky budou podobně- mívala jsem teď v chladném počasí problém při nošení respirátoru venku- jak jsem si přece jen vrchem funěla teplý vlhký vzduch, tak mi ta řasenka kapalní...teď mám Ilia, dělá hezký efekt. Předtím jsem měla Lily Lolo, taky dělala pěkné řasy, stejně jako Inika- ta tedy byla asi nejlepší . Ani jedna se ale nedrolila a nedělala pandí oči.
marieu Díky, jdu na ně kouknout :-).
viktorka_od splavu značka Otroki na cestě mi vždycky udělá radost ![]()
Sweet Potato to me ani ne, já jsem na cca deseti, když teda jdu mezi lidi. A to jsem, když to tady tak sleduji, spíše lesana.
marieu přes dva roky se barvím sama přírodními barvami Khadi. Je to trochu opruz barvit dvoukrokově, ale holt ty moje šediny (nebo spíš běliny) po jedné vrstvě jdou do zelenomodra, když používám barvu s indigem. Teď se chystám na přechod z popelavě hnědé na tmavou blond. Odstín přírodní henny mi vůbec nesluší, abych si vystačila jen s jedním krokem. A podle tvých fotek soudím, že ani ty nejsi barevný typ na čistou hennu.
marieu zrovna ty mi přijdeš jako typ, co sediny unese.
Jinak uvidíš, jak to budeš mít, je mi už celkem dost a ty šedivé vlasy přibývají fakt pozvolna. První sediny jsem objevila, když se narodily děti a starší už je 12 a nemám jich zas o moc víc.
Ani nevím od čeho to závisí. ( mladší ségra je už šedivá mnoho let, táta osedivel v průběhu dvou tří let. Mama přesně nevím, protože se barví doteď, ale v mým věku už šedivá byla).
Kokoska Janulik03
Já mám nápad, takový podnikatelský záměr. Léčebna neduhů i manželská terapie v jednom. Hole v ceně.
Jdete do toho se mnou?
docitam neskoro... mozem ho v ramci terapie flaknut po hlave? ![]()
Makara to nejspíš nejsem. Otázkou i s nástupem mainstreamovýho věku zůstává, co jsem za typ. Barevně
... Mně se celkem líbí to voono s návody na různé odstíny hnědé, ale přece jen bych se do toho asi nepouštěla sama. Hlavně všechna ta stádia s příliš tmavými vlasy a příliš nepovedenými melíry (T&G) mám za sebou. Přestalo mě bavit taky za barvení platit tolik peněz, člověk je otrok odrostů. Pořád sice ráda zaplatím za kvalitní střih, ale platit 2,5K za střih a barvu je při mým platu prostě zhůvěřilost (pozor, dovedu pochopit kvalitu služby), páč např za vypjaté, adrenalinové 2 hodiny v noční službě nemám ani 600,- čistýho....tím si nechci stěžovat, tu práci bych nedělala, kdyby mě nebavila. Taky tady můžu vykřikovat o odrostech, když mám těch nitek dost málo. Nicméně jak píšu, momentálně plavu s proudem a nechávám to být a až mě okolnosti donutí, šla bych do nějaké čokoládové henny, třeba.
continuity já si prvního stříbrného vlasu všimla už někdy na vš, bylo mi lehce po dvacítce- bylo to zrovna v kadeřnictví. Barvila jsem se cca od těch 20ti let a teď jsem to po dětech fakt utnula. Nosila jsem i krátký vlasy, čímž se vyřešilo odrůstání. A zatím se toho prostě držím.
Ted mi pristalo na FB ze ten pohresovany kluk s kamarady zkousel drogy, kamaradi se nasli, on zatim ne.
Jen batoh, bunda a bota.
whiskas to vybírání nové barvy je otrava, neví se, co to udělá s konkrétníma vlasama a tak... Ale co už, pokusům zdar.
Antje ach jéje. Od doby, co máme vlastní děti, jsme s mužem na podobný zprávy, neštěstí a úrazy příšerně přecitlivělí...
Copak kosmetika... včera mi přišel balík objednanejch oříšků, sušenýho ovoce apod. z firmy, která se vychvaluje zdravou výživou a já nevim co eště. Mimo jiný jsem chtěla pomelo který mi minule chutnalo, měli normální a pak eště zelený. Vzala jsem obě že to bude na misce vypadat hezky, barevně... a to zelený je ostře brčálový, strašná jedovka! A samozřejmě, na pytlíku je zmíněný nějaký barvivo... ![]()
Sweet Potato to me ani ne, já jsem na cca deseti, když teda jdu mezi lidi. A to jsem, když to tady tak sleduji, spíše lesana.
Lesana? Deset?! Pak jsem hotovej neandrtálec protože i v těch nejlepších dnech nedám víc jak čtyři! Makeup, tvářenka, rtěnka, řasenka a šlus. A to si už připadám jak lehká ženština ![]()
Nepotěšilo mě to barvu na vlasy zrovna používám.
:D
To čo je za združenú kategóriu "látky škodiace životnému prostredia a parfémy"?
Ako naozaj mnoho kozmetiky obsahuje riadne sajrajty, ale na podobné spotrebiteľské testy som dosť podozrievavá, sa musím priznať.
eless Jakmile podepíšeš informovaný souhlas, tak jo!
barbucha Aha, já myslela, že se do toho počítá i deodorant, vůně, lak na vlasy. To jsem na 10 při mamadnu a když jsem někam chodila, tak klidně dvacet;-).
Tak deodorant plus parfém... a jsem na celejch šesti!
Teda, překvapilo mne tam těch průměrných 20 kosmetických přípravků denně.
No, mydlo na ruky, krém na ruky, sprcháč, ak nie som lenivá telové mlieko, zubná pasta, deodorant a to mám 5 hneď ráno a tváre a vlasov som sa ešte ani nedotkla.
Takže k si niekto umýva vlasy denne, tak šampón, väčšinou + kondicionér a v mnohých prípadoch nejaké laky/gely....v tomto sa moc nevyznám, ja si vlasy len umývam a fénujem.
Tvár - niečo na umytie, niečo na nakrémovanie - to v úplne základom podaní, ale v zásade odličovač, tonikum, krém, mnohokrát sérum, krém na oči.
A makeup ešte na to.
marieu mne v momentálnej situácii drží Armani Eyes to Kill Waterproof, ale na zloženie som nemala morál sa ani kuknúť, nehovoriac o tom, že sa hanbím, lebo značku normálne nepoužívam, keďže nie je cruelty free.
Teraz vyšla ako novinka waterproof od Byredo, plánujem ju vyskúšať, keď túto miniem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my