Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6837 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 20:43
Reakce na Pinot Noir:

MP Marge tak já bych (znovu) podotkla, že kromě haranta padl taky zmetek (dítě, které dupalo). To je taky láskyplné oslovení, kterým rodiče vítají svoje potomky?

​Ne, to je nadsazka ze strany nekoho, komu neni dobre a jde si do stezovaciho vlakna postezovat.

Navic, pokud jsem to dobre pochopila, dotycna to dite zna a jevi se ji i jinak jako znacne nevychovane - tak si holt ulevila, to se nekdy stane. Ja jsem take za svuj zivot potkala par deti, ktere byly tak nevychovane a rozmazlene, ze jsem si o nich i o jejich rodicich pomyslela leccos nelichotiveho. 

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 20:56

MP Marge Tak ten zmetek mi třeba přišel adekvátní situaci. Ale harant v souvislosti se ztraceným dítětem mě taky trknul a přišlo mi to necitlivé. Bez ohledu na láskyplné babičky to není neutrální výraz. Já osobně bych to neřešila, ale nelíbí se mi, jak dostala nonemy naloženo. Víc než autorka toho haranta. 

Offline MP Marge
6837 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:05

Garfie Tak ja bych v souvislosti se ztracenym ditetem slovo harant taky asi nepouzila, na to jsem moc mekka, ale chapu, ze tady je stezovaci vlakno a clovek si sem obcas jde ulevit, no. Ja mit migrenu, tak buhvi, jak mluvim...

Nonemy dostala nalozeno, protoze se v tom zbytecne pitva; zase takovy prohresek to (podle me) nebyl. Navic dospelym lidem se vetsinou nezamlouva, kdyz je nekdo napomina a umravnuje, a jeste dle logiky "to slovo se nelibi mne, tak by ho nemel pouzivat nikdo", to je proste proti "sense of self-determination" vetsiny z nas, bezna psychologicka reakce...

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:06
Reakce na Garfie:

MP Marge Tak ten zmetek mi třeba přišel adekvátní situaci. Ale harant v souvislosti se ztraceným dítětem mě taky trknul a přišlo mi to necitlivé. Bez ohledu na láskyplné babičky to není neutrální výraz. Já osobně bych to neřešila, ale nelíbí se mi, jak dostala nonemy naloženo. Víc než autorka toho haranta. 

​Ze? děkuju

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:07

MP Marge Tak ono se to tak postupně nabaluje dalšími komentáři, každého tam nas..e něco jiného, to tak prostě v těch debatách je. 

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:21

Garfie Souhlasím.

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:24

MP Marge Šmarjá, to slovo se nelíbí mně, tu fakt nepadlo. 
A točíme se tu dokola, protože se vždycky objeví někdo, kdo to celé sice evidentně pořádně nečetl, ale potřebuje se vyjádřit.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:25
Reakce na Sweet Potato:

nonemy To je marný. Jsme přecitlivělé a moderátorky.

​a taky soudružky a hysterky....

teď jsem polétla posledních cca 5 stran, a i když bych chtěla napsat, že se nestačím divit, tak vlastně ne - nejsem překvapená, týmy pořád stejné :-) 

já jsem teda v tom vašem... 

jinak mi to trochu připomnělo debatu, nevím, zda tady nebo ještě na MP, o vhodnosti označení buzny....tak se člověk taky dověděl věci...

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:26

Sweet Potato už je v tom nechci moc pitvat, ale zrovna tvoje příspěvky mi nijak výchovné nepřišly. V tom je možná ten rozdíl: vyjádřit názor a vychovávat. 

To první je úplně ok, to druhé se mezi dospělými lidma většinou nepotká s pozitivní odezvou. 

A ten kluk, to je strašný. Noční můra všech.

Offline MP Marge
6837 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:29
Reakce na Garfie:

MP Marge Tak ono se to tak postupně nabaluje dalšími komentáři, každého tam nas..e něco jiného, to tak prostě v těch debatách je. 

​Ano, to je fakt, tim ty debaty obcas tak rikajic vzplanou

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:30

MP Marge hele ale to není o tom, že to slovo se nelíbí mně... to slovo nejen, že není neutrální, má negativní konotaci... to, že ho někdo používá v pozitivním smyslu, je samozřejmě ok a možné, ale pak tomu musí odpovídat situace, což se tady nestalo, a o tom to celé je... 

Offline MP Marge
6837 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:35
Reakce na nolita:

MP Marge hele ale to není o tom, že to slovo se nelíbí mně... to slovo nejen, že není neutrální, má negativní konotaci... to, že ho někdo používá v pozitivním smyslu, je samozřejmě ok a možné, ale pak tomu musí odpovídat situace, což se tady nestalo, a o tom to celé je... 

​Vis co, ja kdyz vim, ze ono kontroverzni slovo i v teto ne prilis stastne souvislosti pouzil nekdo, komu tresti hlava a za okny mu uz nekolik hodin visi vrtulnik, tak to tak nejak automaticky beru, ze si ta dotycna potrebovala ulevit a proste ji to ulitlo. Nemam proto potrebu ji skolit a jeste to podavat tak, ze je to vlastne pro jeji dobro - aby to nahodou nepouzila nekde pred rodicem (cimz naznacuju, ze dotycnou povazuju za blbku s nulovou socialni inteligenci). 

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:37

nonemy nebud smutna a zapocitej si me do tymu. Chapu te, zes vyjadrila nelibost nad pouzitim expresivnich vyrazu. 

Offline MP Marge
6837 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:39

Jeste do statistiky podotykam, ze jsem rozhodne proti oznaceni kohokoliv "buzna"!!! 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:39

2x

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:39

MP Marge jasně, to já chápu, jak to bereš, osobně to za omluvu nepovažuju, ale je to jen můj názor... 

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:42

MP Marge mne s tebou zaznel hlas rozumu, dik!

A vite, ze i slovo HOLKY neznamenalo puvodne vubec nic hezkeho?

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:45

Kokoska Dobře, přidávám na seznam k "děcka" atd.

Offline MP Marge
6837 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:45

Kokoska Neni to puvodne nejaka ovce!?

Offline SunEclipse
3473 příspěvků moje polička 16. dubna 2021 21:46

Kokoska a vývoj naopak,  babička šukala po světnici