Luna To musel být šílený zážitek. Hlavně, že se malé nic nestalo![]()
Stěžovací vlákno
Jsem tak naštvaná. Byla jsem se projít cestou, která v týdnu slibovala potěšit desítkami rozkvetlych narcisů. No, nic, zbylo tam pár poutat, která asi ve tmě nebyla vidět a pošlapané listy. Teď z nich má radost nějaký kretén, co mu bylo líto nechat par kaček v květinářstvi.![]()
rozarka To je hrozný! Já nemám ráda ani takový to orvavani keřů, ala ,,vždyť šeříky jsou všude,,. Ale tohle je mazec no, taky by mě to dopálilo.
Karja ja se ted dost plizila na travniku pred muzeem, kdyz jsem trhala pampelisky pro zelvaky. Travnik je teda v ukrutnem stavu, zadny anglicky ani prumerny parkovy, ale stejne mi to bylo blby. Ale jako pampelisky potrebuji a jinde jeste nebyly...
Pavlena Tak pampeliška i nějaké bylinky, to mi přijde něco trochu jinýho. Ale chápu, že jestli to bylo na nějakým exponovaným místě, tak ti to bylo trochu blbý;-)
U nás je takovej nájezd na medvědí česnek, jak nikdy. Narvaný Ikea tašky.
Kan ikea tašky? Bože co s tim dělaj..máma má na zahradě dvě rostlinky, co jsem jí před lety koupila na trhu a vystačí s nima taky :)
999 je to zlé. Musí to byť náročné a zvláštne hrať pred prázdnym publikom, nemať spätnú väzbu.
Ja som minulý rok, hneď ako otvorili divadlo, šla na predstavenie, bola to predpremiéra. Ľudí bolo dosť (teda v rámci dodržania všetkých opatrení) a po predstavení bolo vidno vďaku a dojatie nielen na tvárach divákov, ale i hercov. Potom boli divadelné prázdniny, po ktorých sa mi opäť podarilo ísť do divadla aspoň raz, keďže sa opäť všetko zatvorili. Nitrianske divadlo robilo nejaké online predstavenia, na ktoré sa dali kúpiť lístky, aby ich ľudia v tejto ťažkej dobe mohli podporiť. Tak som samozrejme vždy "šla do divadla". Teraz sa už neviem dočkať, kedy opäť otvoria. Kiež by to bolo čo najskôr.
Ounz prej to prodávaj na bazoši, sbazaru apod., někdy i s cibulkama jakože "sazenice"... bych jim za to rvaní ve velkym množství i s cibulkama pazoury zpřerážela! ![]()
pecka Já se taky tak těším. Vždycky mám abonentní vstupné na koncerty vážné hudby, předplatné do divadel, celoroční karty do galerií a plánuju to zase ihned koupit.
RoSa já ty svý koupila na trhu, tak doufám, že ne z lesa.
pecka Já se taky tak těším. Vždycky mám abonentní vstupné na koncerty vážné hudby, předplatné do divadel, celoroční karty do galerií a plánuju to zase ihned koupit.
tohle... a pak taky vernisáže, koncerty všech žánrů, festivaly hudební a filmové.... filmové projekce... jít do kina prostě... v neposlední řadě parfémové akce :-) . Já se tak těším!
domenica To, co jsi dodala ty, samozřejmě ta zahrnuju :-). Už aby to bylo.
Snad už brzo bude. A asi si to budeme užívat ještě víc než kdy jindy. :-)
domenica Přesně :-). Už nikdy neřeknu, že se mi někam nechce...
Ounz tohle s tím dělaj

madluša aha, to jsem nevěděla. Já bych si tyhle samodomo výrobky nikdy nekoupila, tak proto mě to asi minulo..
Ounz už jsem mockrát přemýšlela, kdo si to kupuje. Je toho plnej Marketplace na FB, taky dortů, zákusků, chlebíčků, marmelád, sirupů apod. Mě se to zobrazuje, protože jsem ofic. výrobce, takže se mi nabízí podobný věci.
madluša hezký..no já vím, že lidi vyměňujou kde co, ale měla jsem za to, že jen svý přebytky, ne že jedou takovej biznis..ale asi je to to samý jako sběrači borůvek a hub..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my