Dobrej plán. Tak ať to dopadne k tvý spokojenosti!
Stěžovací vlákno
Janulik03 Nástavec na palici?
Mha tak mozno plamenomet by stacil ![]()
Dneska jsem enormně vyčerpaná. Ale tak, že se mi cestou z cyklostezky s dětma a odrážedlem v ruce chtělo omdlít. Chodím s nimi zatím pěšky, s ohledem na malou dojedem jen vždycky jen kousek a pak si hrajou u potoka, nebo prohání ruměnice, trhají hajní kytky a tak. A ačkoliv jsme si to večer zjednodušily, co to šlo, zůstala mi jen pachuť zmaru z tý únavy, malý trpělivosti, nespokojenosti... PMS plynule přešel do postMS a žádnej marieuden se nekonal. Chtěla jsem počkat na muže se sklenkou vína v ruce, až přijde z práce, ale nejspíš zhasnu jak svíce, takže si ani neužijem klidnej večer.
marieu Dneska je nejaka obzvlast desiva energie, ja si dam vino klidne bez manzela, dnes mi malem jedna pani prejela pri parkovani u domu dceru. Bylo to naprosto strasne, nase cacora ji tam uplne nepochopitelne vbehla. Nebyt meho strasneho zajeceni, ktery pani uslysela otevrenym okynkem a okamzite zabrzdila, tak fakt nevim...Hruza, nemuzu to rozchodit.![]()
![]()
Luna tak na to by mi víno nestačilo
a taky bych to hned tak nerozchodila. Beru zpět- radši, ať zloběj. Hned ráno se omluvím...
Luna ježiš, objímající smajlík tady není, ale posílám ho v duchu! To jsou hrozný situace, pro tebe, dceru i paní ![]()
Luna no uf teda, hlavně že jste to všechny tři zvládly ve zdraví, i když ten psychický otřes stojí za to sám o sobě. Nalij si něco dobrého!
Luna Ježíš! To jsou strašně šoky. ![]()
Dneska je opravdu něco špatného ve vzduchu. Na přechodu pro chodce mě málem přejela dodávka, zabrzdila těsně u mě. Celou dobu byl řidič otočený dozadu. Samozřejmě jsem se dozvěděla, že jsem Piiiiip a co tam lezu. Byla jsem tak ráda, že to ubrzdil, že jsem ani nePiiiiipla a šla. Víno si nedám, radši se najim. Mé kalorické tabulky to dnes schytaji.
Luna hrozne ufff dobre to dopadlo
Mha tiez hrozne , mala si stastie
Dneska je to fakt divný. Proti těm vašim zážitkům nic moc, jen brnkání na nervy, dětský řev v autě nepřetržitě cca hodinu, ale po týdnu u rodičů, kde jsem je střídavě vodila a vozila po doktorech, to stačí na velkou sklenici něčeho dobrýho. Tak ať je to už jen lepší.
P.S. to dítě chudák za to úplně nemohlo, cesta dlouhá, vytržení ze spánku a křupek jen poslední zbytek :D Celý týden byl celkem hodné a roztomilé robátko.
Mha o děti se člověk bojí, i když už mají fousy a vlastní děti. Jsou to nejhorší strachy, myslím.
Mha jojo mne uz pre istotu nevravia ked niekam idu aby sanemuseli hlasit ze su ok. Az ked sa vratia ![]()
ale beda ak by som ja nepovedala ze niekam idem pripadne sa potom neohlasila to by bol srumec ![]()
Kokoska Tak nějak jsem doufala, že se přestanu bát, až budou starší, že si řeknu, tak dostal za vyučenou nebo měl si dávat pozor nebo měl mít víc rozumu a ne. Vůbec.
Uff. Potřebuju víc jídla.
Janulik03 tak buď ráda, že se starají :) Já se taky hlásím, už automaticky. A taky jsem si říkávala, jak je nebudu rozčilovat některýma svýma strachama, jako mě moje máma, ale občas taky ujedu.
Dívám se na Artu na premiéru Dona Giovanniho ve Stavovském a je mi líto, diváků, že tam nesedí a ještě víc zpěváků, že hrají před prázdným hledištěm :-(. Musíme si tuhle dobu všichni pamatovat, až budeme řešit, že se nám nechce do divadla, na koncert, do kina, na večeři...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my