Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35691 příspěvků moje polička 22. dubna 2021 13:11

Alena_In 

Dobrej plán. Tak ať to dopadne k tvý spokojenosti!

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. dubna 2021 13:18

Janulik03 Nástavec na palici? 

Offline Janulik03
20183 příspěvků moje polička 22. dubna 2021 13:22

Mha tak mozno plamenomet by stacil

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:03

Dneska jsem enormně vyčerpaná. Ale tak, že se mi cestou z cyklostezky s dětma a odrážedlem v ruce chtělo omdlít. Chodím s nimi zatím pěšky, s ohledem na malou dojedem jen vždycky jen kousek a pak si hrajou u potoka, nebo prohání ruměnice, trhají hajní kytky a tak. A ačkoliv jsme si to večer zjednodušily, co to šlo, zůstala mi jen pachuť zmaru z tý únavy, malý trpělivosti, nespokojenosti... PMS plynule přešel do postMS a žádnej marieuden se nekonal. Chtěla jsem počkat na muže se sklenkou vína v ruce, až přijde z práce, ale nejspíš zhasnu jak svíce, takže si ani neužijem klidnej večer. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:13

marieu Dneska je nejaka obzvlast desiva energie, ja si dam vino klidne bez manzela, dnes mi malem jedna pani prejela pri parkovani u domu dceru. Bylo to naprosto strasne, nase cacora ji tam uplne nepochopitelne vbehla. Nebyt meho strasneho zajeceni, ktery pani uslysela otevrenym okynkem a okamzite zabrzdila, tak fakt nevim...Hruza, nemuzu to rozchodit.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:19

Luna tak na to by mi víno nestačilo  a taky bych to hned tak nerozchodila. Beru zpět- radši, ať zloběj. Hned ráno se omluvím...

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:24

Luna ježiš, objímající smajlík tady není, ale posílám ho v duchu! To jsou hrozný situace, pro tebe, dceru i paní

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:29

marieu Garfie Jo, zlobeni neva, opakuju si odted porad! Pani bydli u nas v dome, vylezla ven z auta, taky cela vydesena a jen potichu rekla, at si ty deti poradne hlidam, ale ja jsem na to nezvladla nic rict. Dceruska je teda naprosto v pohode, kouka na Angry Birds a pozira jablicka.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:29

Luna no uf teda, hlavně že jste to všechny tři zvládly ve zdraví, i když ten psychický otřes stojí za to sám o sobě. Nalij si něco dobrého!

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:31

Luna Ježíš! To jsou strašně šoky.

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:32

Dneska je opravdu něco špatného ve vzduchu. Na přechodu pro chodce mě málem přejela dodávka, zabrzdila těsně u mě. Celou dobu byl řidič otočený dozadu. Samozřejmě jsem se dozvěděla, že jsem Piiiiip a co tam lezu. Byla jsem tak ráda, že to ubrzdil, že jsem ani nePiiiiipla a šla. Víno si nedám, radši se najim. Mé kalorické tabulky to dnes schytaji. 

Offline Janulik03
20183 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:41

Luna hrozne ufff dobre to dopadlo

Offline Janulik03
20183 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:42

Mha tiez hrozne , mala si stastie

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:50

Janulik03 Já to zajím, ale větší strach je vždycky o děti, já to vždycky těžko snášela, děti zapomenou, jak píše Luna,Ale my si pořád představujeme co by se stalo, kdyby. Vlastně nevím proč jsem napsala minulý čas, o děti se bojím pořád. 

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:51

Dneska je to fakt divný. Proti těm vašim zážitkům nic moc, jen brnkání na nervy, dětský řev v autě nepřetržitě cca hodinu, ale po týdnu u rodičů, kde jsem je střídavě vodila a vozila po doktorech, to stačí na velkou sklenici něčeho dobrýho. Tak ať je to už jen lepší.

P.S. to dítě chudák za to úplně nemohlo, cesta dlouhá, vytržení ze spánku a křupek jen poslední zbytek :D Celý týden byl celkem hodné a roztomilé robátko.

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:52

Mha o děti se člověk bojí, i když už mají fousy a vlastní děti. Jsou to nejhorší strachy, myslím.

Offline Janulik03
20183 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:55

Mha jojo mne uz pre istotu nevravia ked niekam idu aby sanemuseli hlasit ze su ok. Az ked sa vratia

ale beda ak by som ja nepovedala ze niekam idem pripadne sa potom neohlasila to by bol srumec

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:56

Kokoska Tak nějak jsem doufala, že se přestanu bát, až budou starší, že si řeknu, tak dostal za vyučenou nebo měl si dávat pozor nebo měl mít víc rozumu a ne. Vůbec.

Uff. Potřebuju víc jídla.

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 23. dubna 2021 19:59

Janulik03 tak buď ráda, že se starají :) Já se taky hlásím, už automaticky. A taky jsem si říkávala, jak je nebudu rozčilovat některýma svýma strachama, jako mě moje máma, ale občas taky ujedu. 

Offline 999
19734 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 20:41

Dívám se na Artu na premiéru Dona Giovanniho ve Stavovském a je mi líto, diváků, že tam nesedí a ještě víc zpěváků, že hrají před prázdným hledištěm :-(. Musíme si tuhle dobu všichni pamatovat, až budeme řešit, že se nám nechce do divadla, na koncert, do kina, na večeři...