Dadoo Jasně. Ať se to už jenom zlepšuje.
Stěžovací vlákno
Karja jee teší ma, že nie som sama (už som tu popisovala ako som susede nabúrala predok auta, senzory pipali ako šialené a ja nič
)
Dadoo Držím palce
.
U me to je stylem, ze napr. sviti kontrolka, ktera by svitit nemela, podivam se do manualu, aha problem s elektrikou, pisou "ihned se objednejte do servisu". Ok, prijedu do servisu s tim ze mi sviti kontrolka xx, at se na to podivaji. Nacez nasleduje A opravdu vam to porad sviti? I kdyz vypnete a zapnete motor? A jaka kontrolka? Jo oranzova, pujdem se na to podivat. I jdeme k autu, clovik servisovy nastartuje, vypne motor, zapne motor... aha, tady sviti oranzova kontrolka xx, no to je asi potreba zkontrolovat elektriku.
andulka01 rasaNori
V ulici opravovali velký činžovní dům a byty byly na prodej a už v něm začínají bydlet majitelé. A jaké auta se tady začaly parkovat???
Buď ráda, že zaparkuji. Minulý týden jsem seděla v autě v parkovacím domě a při telefonování viděla pana tak kolem 50 let parkovat. Ocenila jsem, že se fakt snažil a asi až tak na 10.pokus to SUV BMW zaparkoval fakt mezi lajny. Pak nemohl otevřít dveře a vylézt. Pak se protáhl a v tu chvíli přijela starší paní taky SUV a chtěla zaparkovat mezi něj a další auto. Nešlo ji to, tak ji pan začal navigovat. Zadařilo se taky až na několikrát pokus a paní taky obtížné vystupovala. A nejvtipnější na tom celém je, že informační tabule ukazovali, že patra výš mají přes stovku volných míst.
notna Na jejich obhajobu musím konstatovat, že parkovací domy mají hodně úzká místa.
Karja ale vony ty senzory rvou uz metr predem, to by clovek nikam nevlezl:-)
Mně řvou, pak už řvou jinak, to mám tak 20 cm a pak řízení přebírá auto = vyhodí rychlost a zastaví. Teď jsem parkovala do řady autem bez čidel, hrozný nervy vepředu i vzadu, když už jsem byla spokojená a vystoupila, zjistila jsem, že stojím prakticky uprostřed stadionu ![]()
notna ja mam takhle problem kdyz jsem jezdila na bazen, tam jsou ty mista fakt uzka. Jako ja jeste vystoupila, ale vytahnout dite ze zadnich dveri a sedacky. A u nas to neni tak ze reknu potrebuju na bazen, nech mi tu auto. Co na me zbyde na dvorku, tim jedu:D
viktorka_od splavu voni ty senzory nejdriv pipaj pomalu, pak rychle a nakonec trvale pisti (v mem aute), kdyz uz je skoro zle. A couvas a tocis a na zadni kamere nic nevidis, rikas si, co ten alarm blbne, a on je tam vpredu zelezny kolík v zemi a skrrrt... a az pak ti dojde, ze to celou dobu řvalo predni cidlo ![]()
notna oni parkují na ulici, chudáci případní hasiči, protože trčet do křižovatky, jen aby stáli pod okny, je běžné.
andulka01 rasaNori Myslela jsem to tak, že nechápu, proč museli složité parkovat v nižším úplně plném patře, když výš bylo dost místa. A pokud neparkuji těsně vedle sebe, ale třeba SUV minicooper nebo fabie, či cokoliv menšího, je to tam úplně v pohodě. Mě ani nevadí, když velký auto zaparkuje přes dvě místa. Někde jsou ta místa fakt malá, auto si nezmenší, tak co jiného, že jo?
Catherinne My jsme ve městě bydleli u dětské kavárny. A jednou k nam přiběhla stará paní sousedka, že slyší sousedku mlátit do topení a volat o pomoc. Muž tam běžel, volali záchranku, hasice a tak a muž vběhl do té kavárny, ať jsi jde přeparkovat, kdo tam má to auto postavené v zákazu vjezdu, že neprojede sanitka k domu. A prý že stejné půjdou s nosítkama, tak to můžou obejít, říkala majitelka toho vozu. A normálně nešla. Jestli to tam pak nějak řešili policajti nevím, manžel s nimi musel zůstat nějak při uzavírání bytu jako předseda svj a já byla s tou paní sousedkou, která přiběhla pro pomoc. Mne je z toho špatně i po letech, když si na to vzpomenu.
notna
tohle povazuju za vrchol arogance.
rasaNori to normální člověk nepochopí. Paní tam bojuje o život, jede sanitka, hasiči a madam sedí v kavárně a nemůže si jít přeparkovat
Ja ji tam občas viděla. A jednou nasedla do auta, vysmrkala se, stáhla okýnko, vyhodila ten kapesník na zem a odjela.
notna šiš to je hrozný! V tomto případě doufám, že karma jí to oplatí co nejdříve.
notna já být chlapem s odpovídající fyzičkou, asi bych na tu babu strašně neslušně řvala, čapla ji za křídlo a k tomu autu dotáhla, čímž bych se jistě dopustila několika trestných činů.
notna
strasny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my