711990 jako ze dojedu k semaforu, na kterem zrovna blikla cervena, a vim kolik mam priblizne casu nez projede vsech x pruhu na zapnuti BT? Taky na semaforu obcas koukam do palubniho IT, treba na navigaci a tak. A jak mam bryle do dalky tak za jizdy je to nerealne treba. Spis uvazuju co je na tom nebezpecne?
Stěžovací vlákno
rasaNori ja jsem holt ta stara skola bez chytryho auta. Kdyz ridim, soustredim se na rizeni...
rasaNori ve stojicim aute snad nic..
viktorka_od splavu jako jo, muzes preslechnout nebo prehlidnout sanitku treba.
rasaNori preslechnout asi ne:-) spis mam problem poznat odkud prijizdi, podle houkani vubec a kdyz ji nevidim tak jsem v haji
rasaNori myslím, že nebezpečný je hlavně to rozptýlení, že nevěnuješ plnou pozornost autu a situaci kolem sebe. Ale můžu se mýlit, já neřídím. Jen strašně nerada vidím řidiče s telefonem v ruce, i na křižovatce v stojícím autě. Stejně tak mi přijdou ale nebezpeční i chodci s mobilem v ruce na přechodu, člověk se nechá strašně snadno strhnout něčím online.
Vůbec nechci znevažovat tragédii, které se stala (to dítko na odrážedle) a ani jiné nebezpečné situace, které na silnicích vznikají, když řidič jede a pořádně nekouká nebo se tomu nevěnuje, ale při čtení diskuze jsem si vzpoměla na toto video.
Monulinecenka
jste tak vysoko, že všechno okolo je v mrtvém úhlu ![]()
Evaeva Upřímnou soustrast, drž se.
rasaNori žluťásek 711990 Na světlech která znám taky mrknu do mobilu, v držáku na palubce. Vím kolik mám času, stojím, auta přede mnou, auta za mnou, nevidím problém. Za jízdy taky člověk nekouká jen dopředu, občas mrkne na navigaci, otáčky, rychlost.
Teď jsem byla pro panty ke dveřím, tam dva chlápci a jeden mě viděl jak vylejzám z auta pravými dveřmi. Hlásím: Potřebuju panty k levým předním dveřím. Chlápek: Jste si jistá že levým? jako levým po směru jízdy? Nemáte náhodou britský volant? Ne tvl, jsem blonďatá pani středního věku v divnym autě, kterýmu upadly levý dveře, tak asi nevim co je pravá a levá!!! Korunoval to druhej s otázkou: To máte asi na nákupy, že, chň, chň? Debilové...
Monulinecenka Dost dobrý! ![]()
Dadoo Au, léky zabraly a co dál? Lék na bolest asi není trvalé řešení, co?
whiskas je to na bolest i proti zánětu. Pokud se to přes víkend nesrovná, po neděli musím na ortopedie.
Dneska, pod praškama, je to lepší, tak to snad pomůže.
Dadoo Au, nezávidím Ti. Dospělí nemají při koxitidě absolutní klid na lůžku? Když to měl syn, nesměl jít ani na záchod, všude jsem ho nosila. Vadily i svěšené nohy. Držím palce, ať se kyčel co nejdřív uklidní.
andulka01 já strašně nerada jezdím do servisu ![]()
miuu koxitida nebo bursitida, zmiňoval obojí. Prostě: Máte tam zánět. ![]()
Hlavně, že prášky zabraly. ![]()
Kokoska Servisáky mám skvělý, ti vědí na co to auto mám. Ale ty nový setkání s chlapama od "fochu" jsou občas ![]()
A nejhorší je, že jsem je neposlala do háje zelenýho. že jsem si to ZASE nechala líbit.
711990 Sambo minuly týden nacouval do sousedů ,,a ty nemáš ty hlásící senzory?,, ,,Mám, ale neridim se podle nich,,. ,,Aha,,
Evaeva upřímnou soustrast![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my