Kokoska To by muž nikdy neudělal. A taky ho nenapadlo, že se opravdu nezvedne a to auto tam nechá. Auto s doktorem a sanitka nakonec projeli hlemyzdim krokem , když posklapeli zrcátka. Nevlezli se hasiči.
Stěžovací vlákno
Kokoska já bych to asi udělala i když nejsem chlap. A být kavárníkem, tak už ji nikdy neobslouzim. A být zločincem, tak má na kapotě cihlu, nebo klíčem hezky vyvedený určitý symbol...
Kokoska S předchozím autem mě skolil panáček na technicky, že mi ji nedá, že tomu nesvitej obě couvacky. No samo že nesvitej, když to auto má jen jednu... Normálně jsem musela vytáhnout manuál (ještě že tam byl) a vyhledat mu příslušnou stránku. No kroutil se dost.
andulka01 no asi bych k tomu neco hodne nahlas te osobe rekla, ale na vyvleceni z kavarny se necitim. Ale souhlasim s tebou, to je strasny ignorantstvi.
andulka01 a proto nechavam technickou zarizovat pres servis, at se dohadujou oni. Ja jsem celkem bez problemu chodila do servisu od opla na Ořechu, kde jsme auto koupili, ale jednak to mame pres celou Prahu a taky ho tam pred par lety zrusili. Vystridala jsem dva dalsi servisy, nez jsem nasla slusnej. Ted s BMW teda moc spokojena nejsem, fakt se ke mne chovaj jak k blby blondyne, navic vzdycky dobu cekam, i kdyz jsem objednana. Manzel tam chodi taky a vsechno ma vyrizeny hned a bez blbych kecu. Uz jsem uvazovala, ze budu jezdit jinam, ale tam je tak blby spojeni MHD, ze kdyz tam auto necham, musel by nejlip nekdo pro me prijet, abych nejela domu 2 hodiny. Pritom to od nas je docela blizko.
Kokoska ja teda chodim do Fordu, tam se ke mne chovaji slusne. Dokonce ani kdyz nevim nejakou podrobnost. Zavolaji manzelovi a vyridi si to. Naposledy jsem byla v Peugeotu a tam jsem si pripadala jak idiot, nic nevyridili, neopravili ani na 3x. Pokazde neco chybelo a pry jsem jim to nerekla, ze je treba to opravit. Pritom to byla zarucni prohlidka a vedeli, ze to neni moje auto a jen jim ho privezu, muz jim predem nahlasil, co je kde za problem. V prubehu prohlidky ale volali mne a jemu volat odmitli.Asi byl muz namlsany z Fordu, ze nemusi jezdit a ja to vyridim po ceste do prace.
andulka01 a proto nechavam technickou zarizovat pres servis, at se dohadujou oni. Ja jsem celkem bez problemu chodila do servisu od opla na Ořechu, kde jsme auto koupili, ale jednak to mame pres celou Prahu a taky ho tam pred par lety zrusili. Vystridala jsem dva dalsi servisy, nez jsem nasla slusnej. Ted s BMW teda moc spokojena nejsem, fakt se ke mne chovaj jak k blby blondyne, navic vzdycky dobu cekam, i kdyz jsem objednana. Manzel tam chodi taky a vsechno ma vyrizeny hned a bez blbych kecu. Uz jsem uvazovala, ze budu jezdit jinam, ale tam je tak blby spojeni MHD, ze kdyz tam auto necham, musel by nejlip nekdo pro me prijet, abych nejela domu 2 hodiny. Pritom to od nas je docela blizko.
jo to je presne ono......radsi jsem s BMW nechala ject na technickou v cesku meho otce a ja cekala u kafe.....hrozny manyry v servisech a pod. tady se mi nikdy nic takoveho nestalo,ani v Recku.
Zarinya od "lepsi" znacky jsem cekala ponekud jiny pristup. Kafe mi tam sice nabidnou, ale radsi bych teda vstricnejsi jednani techniku. A treba jen malickost - u toho Opla mi po servisu vraceli vzdycky ciste auto zvenku i zevnitr, peclive vykuxovane, fakt tiptop. Tady je teda umyte zvenku, ale vevnitr ani nahodou.
Bože, ti lidi jsou fakt bezmozci. Vidí louku s kopretinama a jetelem, tak tam musí nakráčet do středu, aby si natrhali kytku. Sekat to pak nebudou.
Kokoska Už nemusím do značkového, ale co jsem jezdila na Kosoř, tak ok, akorát úplně z ruky. A teď mám blízko Albion Cars, ale tam to bude spíš jen o těch novejch leštěnkách. Ale okolo starých Defenderů je taková fajn komunita, všichni se nějak znaj, zdravíme se na silnici, servisaci mezi sebou konzultují. A shodou okolností jsem se přestěhovala přímo do sousedství servisu, který Defendery dělá i mým kamarádům, takže mám vystaráno.
brrr že by se opakovalo šílenství s červeným jetelem?
andulka01 tak to zavidim a preju, at ti vydrzej!
Kokoska Diky. Přeju ti slušný servismany, časem se určitě naučí, že ženské jsou úplně stejný zákazník jako chlapi.
andulka01 On u nás ještě ten jetel není, teprve začínají kopretiny. Ty se blbě trhají, takže se vytrhnou i s kořeny a doma zkratí, však žadný problém, ne? Máme tu louku takovou kapesní, je osetá nějakou luční směsi hlavně kvůli včelám, tam když se pár lidí projde, tak už to jde blbě séct.
Ja som bola na STK sama len raz a boli tam zlatí, ale boli zo mňa a z mojej neschopnosti vedieť čokoľvek o vlastnom aute tak úprimne zúfalí, že už im to nerobím a riešim to cez servis....
Už mám plný zuby toho, jak pořád prší
.
whiskas mi právě podruhé mokne prádlo na šňůře. Vždycky se odněkud přižene mrak, je šílený slejvák a do 5 minut konec. Prádlo půjde do sušičky, to už dneska neuschne.
whiskas déšť mi ani tak nevadí, ale ta zima...docela jsem investovala do rostlin na parapetu, borůvky, jahody, rajčata a moc to teda neroste.![]()
whiskas Mne zase vadi ten vecny vitr, do zimy se oblecu, vedro preziju a jdu ven rano nebo vecer, ale ten studeny vichr me uz fakt hodne dere ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my