Kokoska my to přesunuli na duben a jako rozený optimista si říkám, že zimní panika bude pryč a do letní daleko
máme teda naštěstí jen 1 přestup
Stěžovací vlákno
SunEclipse Já jsem byla na tetanovce vloni a sestra mi tu informaci nalepila na průkaz pojištěnce.
Kammila ted jsem jeste dopsala, ze taky zalezi, jak bude druha strana prijimat cizince.
Zu lidi co chytli cerny kasel znam hafo, otazka je nakolik funkcni je to ockovani. netvrdim ze neni, jen ze bych si to asi nejdriv prozkoumala. pac ta decka co znam ockovana byla a byl tam..
Zu Jo, já tu kombinaci tetanovky s černým kašlem mám, reakce nula, doporučil praktik
lidi, co ho měli, znám osobne 3, očkovaný nebyli
Zu Mně to praktička taky šoupla bez protilátek, někdo si je nechává dělat, spíš aby to očkování oddálil, kdybys měla nějakej úraz a přivezli te na pohotovost a tys nevěděla (nebo to třeba zrovna nemohla říct), tak ti dají tak jako tak a v určité situaci se dává i sérum, tetanus fakt nikdo nechce.
Potrefenáhusa mě jí právě doporučili v očkovacím centru, ale to předpokládám byl marketing :D ale docela jsem se chytila, já nechci žádnou nemoc ideálně, tak si tu trojkombinaci zaplatím...
Zu já měla pocit, že se to ani jinak než v té kombinaci neočkuje![]()
Evaeva nene, podle infa je samotná protitetanovka zdarma, placená je trojkombinace Boostrix. A prý když se dá jen ta protitetanovka, už si člověk nemůže dát naočkovat ten černý kašel.
Me chtel tetanovku pichnout predloni praktik, als to uz jsem byla tehotna:Da diky za pripomenuti, chci si nechat nabrat protilatky a taky uz to nejakou dobu odsouvam...
Ounz Mně ten náběr protilátek praktička naopak "naordinovala". Jednu dávku mi dala hned a další až podle výsledků. Škoda, že se o možnosti té kombinace nezmínila.![]()
rasaNori mě to právě taky praktik pořád odsouval, že ne v těhotenství, při kojení,.. Ale zjistila jsem, že v očkovacím centru by mě naočkovali včetně toho kašle a ještě by protilátky přešly na mimino. Kojení žádný problém. Bohužel jsem to zjistila až po porodu. Ovšem malému bude rok a já se tam pořád neobjednala![]()
Zu ta kombinace neni marketing! je to naopak hodne dulezity, cernej kasel ted radi jak cerna ruka
ale fakt...
Zu mne to trio nabidli prave taky vzhledem k te planovane ceste, ale pry i tady se cerny kasel objevuje nejak castejc.
Sweet Potato myslíš tu kombinaci s černým kašlem? Já nejsem praktik, taky mě to nenapadlo se zeptat.
Ounz Ano, s černým kašlem. Pár lidí, kterým dost zkomplikoval život, znám.
teda to koukám, já nikoho s černým kašlem neznám..asi jiná sociální bublina, nebo jsem rovnou asociál? ![]()
SunEclipse Znám pár případů černého kašle napříč sociálními bublinami.
andulka01 tak je to jasný, jsem asociál ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje