Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 19. února 2023 21:17

tv Výhledově mám. V září.

Online Garfie
28260 příspěvků moje polička 20. února 2023 00:58

Luna Jasně že projevuje. Může to mít pochopitelně i jiné příčiny, ale myslím, že tady ta nervozita je v tvém případě na práci asi dost napojená, trochu se hlídej, co nějaké dechové techniky? Mně teda při úzkostech i dost pomohlo jen to uvědomění, co je příčina, rsp., že to  příčinu. Drž se.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:15

Nakonec dam vypoved asi ja.Uz me to tu fakt se...

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:16

Zarinya Šéfová?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:18

Isca no tak vlastne taky,neumi si zjednat poradek.A me uz fakt nebavi dlouhodobe pracovat za ranni sichtu.

Online Karja
44228 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:22

Zarinya Tak ty asi práci v tomhle oboru najdeš ve městě hned ne? Pokud je to jako v Čechách. A třeba by si kápla na lepší časové směny než máš teď. No přeju ti, at se rozhodneš správně. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:35

Karja jo mne staci jeden telefonat a zitra mam novou praci.

Taky ji tim hodlam pristi pondeli tak troch vydirat pokud se bude opakovat to co je ted poslednich par sobot.

A ano uz mam zjisteno,ze tam bych mela dva vikendy volno.

Kdyz jsem sem nastoupila tak to slo od desiti k peti....od srpna uz to jde od 5 k nule takze zlepseni se ocekavat neda.

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:36
Reakce na Evaeva:

continuity hnusně moc nedávám, ale když je holomráz, tak bývá většinou slunečno, a to já teda můžu slunce a mráz

​A to bylo letos podle mě 0x. celej leden jednolitě šedivo a jak bylo před 14 dny to slunce, tak už zas bylo teplo. Běžkovat v teple mě moc neba mám ráda (Sweet Potato a další ještěrky nečtou) ten pocit, jak mrazivej vzduch pálí v nose a člověk je zároveň krásně zahřátej stoupáním... slunce se třpytí na sněhu...

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:36

Luna drž se!! Zní to už docela pokročile.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:37

ZarinyaHodně štěstí a držím pěsti.

Online andulka01
12764 příspěvků moje polička 20. února 2023 17:56

Zarinya Držím palce a pevné nervy. Ale jestli je ta další práce zajímavá a dostupná, zkusila bych to. Byla by škoda si ten rok/dva před stěhováním zbytečně znechutit blbou prací.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2023 18:22

Kan diky.

andulka01 tak zajimava no.proste prace.Vsude je neco,ale tady uz je to neunosny a tohle je moje treti nemocnice a tak blby sichty+ tak zoufale malo lidi dlouhodobe je jenom tady.

Mam na rozmyslenou do kvetna,to mi konci smlouva a mela bych dostat na dobu neurcitou,ale dnes jsem rozhodnuta,ze ji nechci.

Ono i kvuli stehovani bude pro me lepsi nemit smlouvu na neurcito.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2023 19:10

Aranel šedivá deka je nejhorší, i kdyby se to slunce třpytilo akorát tak na zamrzlém rybníku, byla bych spokojená.

Online dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 20. února 2023 20:00

Kde byla ta debata o švarcíku? Dneska přišel muž, že mu kamarád nabídl, aby šel k nim, stejná práce, ale na IČ a o dvacet tisíc víc

Online andulka01
12764 příspěvků moje polička 21. února 2023 23:53

Večer jsem si dala ohřát zbytek polévky a šla do ložnice ještě chvíli pracovat. Takže kdo má nejen hrnec na vyhození, ale taky zasmraděný celý byt? Záclony jsme prali před třemi týdny.  Bože, já jsem vemeno, to snad není možný.

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 22. února 2023 00:01

andulka01 Stane se, tlapkam. Naštve to, ale naštěstí se nestalo nic horšího.

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:02

dzizisketa muj muz si ted kvuli hypotece hledal praci na hpp a musel tak vyskrtnout cca 95% nabidek. Na smlouvu berou jen developeri a par velkych atelieru, jinak vsude jedine ico. Ja mam ted dilema, jestli se v zari vratit do se puvodni prace, s malym ditetem ve skolce a zadnym hlidanim ideal, volna pracovni doba, homeoffice... Ale taky jen na svarcsystem. A nepracovat na fulltime, tak si vydelam velke prd, zvlast kdyz si sama musim platit socko, zdravko, licence programu... A nebo jestli si hledat aspon polovicni uvazek nekde jinde a modlit se, at neni dite nonstop nemocny. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 08:13

Zuzuli ty jo, i licence to si na polovičním úvazku nevyděláš ani na slanou vodu, ne? Licence my máme firemní, i tak ten plat ve výsledku není nic moc, když si vezmeš ty neplacené dovolené, státní svátky natož případnou očr. Na úřad se ti nechce?

Online continuity
42340 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:22

Zuzuli uff, v IT jsou ty smlouvy na ICO o něco lepší, resp. je zcela obvyklé fakturovat o odvody a dovolenou vic a potrebné licence a hardvér platí firma. vice méně je to ve stavu, že firmy to spíš nechtějí (protože to dělá problémy např. ve výběrových řízeních), ale preferují to ti kontraktoři. 

dzizisketa takto bych tu nabídku posuzovala, jestli je vůbec lepší. Musí se srovnat bývalá superhrubá mzda s fakturaci a ideálne roční. Pak se teprve uvidí o kolik je to případně víc. 

Online continuity
42340 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:23

Zuzuli jinak, co se týče hypotéky, tak některé banky to umí i z daňového přiznání. Nezkoušeli jste to?