Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 08:34

Jiná Realita Přesně nad tím taky někdy přemýšlím. Nejdražší u mne v bytě je kuchyň, ale tu by těžko někdo vynášel v tašce. Pokud jde o věci, které by mohli zloději jen tak popadnout, tak doma mám 4 roky starou Tv za pořizovací cenu 14 tisíc (takže dnes old model), 6 let starý neotebook za deset tisíc (dnes už pravěký model). Podkud jde o pořizovací cenu, tak násdleduje ve výčtu cenností kocour za 8 tisíc (současná cena nevýčíslitelná) a to je to jediné o co mám strach. Že by ho odnesli nebo mu nějak ublížili

U mne by si na své přišla zlodějka s nohou 41, pokud má ráda Birkenstocky, Vagabondy a Tamarise. Nebo milovník červeného vína, ale přenášet těch cca 40 lahví, co mám stabilně doma, bych mu nepřála  

Offline Catherinne
10701 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 08:45

Asi to bude znít divně...Já bych se teda při vloupání nejvíc bála o kočky. Aby jim někdo nějak neublížil pro svoje potěšení. A že takových magorů je dost. Všechno movité se dá koupit znova.

Offline Magráta
8063 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 08:51

Catherinne to ale nezní divně

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 08:57

Podobný myšlenky už jsem taky měla, ani u nás není moc co vzít. A myslím, že prostě popadnou ne moc velký věci, takže asi bez přemýšlení drobnejší elektroniku, notebook, telefony atp. a možná prohrábnou kabelky kvůli peněžence.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:01

Catherinne  Mně to divně nezní, jen si myslím, že kočkama by se moc nezabývali, to bych se už spíš bála o menšího psa, kterej by na ně dorážel nebo prostě jen štěkal a byl tím pádem překážka.
I když zase podle nějaký ankety, co se dělala přímo mezi bytaři, je pes pořád největší odrazovadlo, i malej, protože dělá kravál.

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:03

Jak byly ty sileny srpnovy tepla, tak se u nás v bytech nedalo(hlavne v noci) prezit jinak, nez ze jsme meli se sousedama otevreny jak okna, tak dvere na pavlac. Jednou v noci me takhle navstivil sousedovic pes a lekla jsem se teda fest

Online Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:12

Zina neumim si představit, jak někdo u nás přes ten psí řev třeba otevírá zámek. Goliáška by zloděj doufám nenašel, to spíš bych se bála, že třeba ta kočka v panice uteče otevřenýma dveřma na chodbu a pak ven na ulici.

Slyšela jsem o boxerovi, co prý zlodějům nadšeně asistoval až ven na ulici, takže si sousedi mysleli, že je to někdo známej, co rodině pomáhá se stěhováním.

A přesně, podle mě zloději tu cenu moc nezkoumaj. Seberou elektroniku, mobily, foťáky, kouknou na provařený místa po penězích nebo po špercích.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:17
Reakce na Catherinne:

Asi to bude znít divně...Já bych se teda při vloupání nejvíc bála o kočky. Aby jim někdo nějak neublížil pro svoje potěšení. A že takových magorů je dost. Všechno movité se dá koupit znova.

​to vůbec nezní divně, já se bojím, že nám někdo třeba otráví psa, protože si myslí, že máme doma ty cennosti, a přitom naše největší cennost je asi ten pes 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:17

Jiná Realita v nasom pripade boli cennosti sperky. nebolo ich moc ale zmrdi ukradli male zlate nausnicky ktore som mala este ako babatko ked mi dali prepichnut usi. tam neslo ani tak o financnu hodnotu ako citovu. a zobrali aj jeden hnusny kozuch. zdedeny a dobre hrial ale bol fakt hnusny na pohlad

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:19

eless ha, tak kožich máme! ale ten by ukrást klidně mohli, snad bych jim ho i přidala, protože nevíme, co s ním!

Offline MaeGandal
1631 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:34

Jiná Realita mně taky ukradli šperky, měla jsem tam pár náušnic po babičce, jeden náramek s přívěšky a jeden zlatý prsten, co jsem dostala k osmnáctinám, a pak nějakou bižu. Ty náušnice po babičce mě nakrkly hodně. Chodila jsem do práce kolem zastavárny a ještě pár měsíců jsem koukala do výlohy, jestli je tam náhodou neuvidím.

Všechno strčili do malé cross-body kabelkym ta mi byla jedno. A odnesli si ještě nenošené boty, krabici nechali. Na to jsem přišla až po pár dnech, když jsem tu krabici otevřela.

Z počítače a monitoru měli vytažené kabely, ale asi je někdo vyrušil. To nestihli.

Pak mi žlučí hnula domácí, která chtěla, že se o zaplacení výměny zámku podělíme. Tak jsem jí řekla, že to teda ne, že to ve smlouvě nemáme. Tak už byla zticha.

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 09:59

Můj otec nám způsobil celkem krušný víkend, když nám v pátek řekl, že se objednal na dnešek na kontrolu na onkologii... Bylo to mimo obvyklý termín, dost narychlo. Hlavou nám jely scénáře, že se necítí dobře, a proto tam dobrovolně jde. Teď jsem mluvila s matkou, která mi řekla, že ráno sbalil krabici rajčat, paprik a hroznového vína ze své zahrady a šel...Tvl on tam fakt šel jen proto, aby se své doktorce pochlubil, jak mu to letos krásně roste...

Výsledky má naštěstí v pořádku .

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 10:01

999 kabrňák

Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 10:05

Catherinne Mně to tuhle taky napadlo a nepřišlo mi to divný - kocour rád sedává na sloupku u plotu a pozoruje ulici, po které občas kromě slušných lidí projde i nějaká ta "partička". Jednou jsem viděla, že se od kolemjdoucí paní nechal pohladit, a od té doby se trochu bojím. Kočka zamlada přišla domů s kulatou dírkou v boku, o které mi veterinářka řekla, že je od diabolky, a potvrdili to myslivci od příbuzných. Lidi jsou bohužel různý 

Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 10:11

999 Boží!  Babička se takhle chodila chlubit, když vymyslela nějakou novou techniku háčkování a vyrobila obvykle něco nemožně mrňavého z naprosto neviditelné příze, člověk ani nedýchal. Pak oznámila, že bude MUSET jít k paní doktorce, my ve střehu, co se děje, ona že už tam dlouho nebyla, a kdesi cosi, kontrola, a tak, a nakonec se přiznala. Nedělala to často, takže se na to v mezičase vždycky pozapomnělo 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 10:18

Potrefenáhusa Já si toho boxera umím docela představit, Terk by asi taky asistoval, když už by byl někdo vevnitř, ale zas než by sem vlezl, tak by vzbudili (oba) půl bloku. 

MaeGandal + eless To je blbý no, krom toho pocitu narušenýho soukromí, že člověka takhle připraví o věci, ke kterým má vztah. Kamrádce ukradli v podstatě jen bižuterii a obrečela to, ti zloději asi teda následně taky :-).

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 10:27

Elzička by pekne počkala dnu, kým sa otvoria dvere a potom ked už by bol zlodej v tom, že je tam sám, tak by sa postavila ho privítať. Neviem teda, či by sa tešila spoločnosti a či by sa tešil aj on. Vždy sme doma, ked k nám niekto ide, ale večer ked sa vraciam po tme domov, tak ona sa len postaví ku mne ked sa vyzuvam a ticho pozoruje. 

Offline Catherinne
10701 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 13:32

My teď doma hlavně nemáme nic, pod co by se dalo nalézt. Nic nemá nožičky ...

A je mi po týdnu bez nich tady smutno...jestě dva týdny.. naštěstí se tady najde pár nebojácných jedinců k pomazlení.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 14:17

Sem si vcera myslela,ze je mi zle z ochlazeni...a mam pasovy opar

zvazuju ockovani jelikoz uz to mam po pate v par letech,nemate nekdo zkusenost?

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 14:28

Catherinne Kocour by se schovat nešel. Je to vítácí typ, tak by zloděje čekal u dveří. A jak je zvědavý, tak by zloději asistoval při prohlídce. Nejspíš by mu i vlezl sám do tašky