Garfie to je strasne fajn prispevek.![]()
moc hezky jsi to napsala.![]()
Garfie to je strasne fajn prispevek.![]()
moc hezky jsi to napsala.![]()
Do statistiky hlásím, že chodím v prošívané zimní veste a taky zalivam. ![]()
Tady se to během pozdějšího odpoledne hodně vybralo. Když jsem vybíhala se psem, říkala jsem si, že jsem si měla vzít větrovku; když jsem dobíhala, litovala jsem, že jsem si místo dlouhých legín nevzala šortky.
dzizisketa já měla tříčtvrťáky, to bylo akorát
udělalo se tu nádherně
dzizisketa Já uz druhý měsíc mám duben![]()
Teď v patek byla Noc kostelů a jako průvodce jsem se zezacatku chodila ven ohřát a za dvacet minut neopak jsem se schovavala uvnitř před zimou.
Dnes jsme se vydali na zmrzlinu a sotva za námi zaklapla branka, ozval se bzukot a na zahradu nám spadl dron. Docela těžký bazmek, kilo určitě, jakási samodomo verze. Za chvíli chlap s ovladačem, že asi došla baterka. Na to, že to je pěkně nebezpečné a v zástavbě by to neměl používat, se jen blbě tlemil. Mám z toho hrozně nepříjemný pocit, byli jsme na té zahradě celý den, jsme tam celé dny. Jako když už není člověk v bezpečí ani doma...![]()
Pinot Noir hele ja bych se vsadila, ze je to u vas dokonce uplne zakazany kvuli blizkosti letiste. Pokud ho uvidis jeste, nevahej zavolat mestaky.
To je debil!
Je to nebezpečný, a pro drony platí docela přísná pravidla. Pokud je dron větší než úplná hračka, musi na něj nove mít papíry.
Příště se na něj usměj a řekni mu, že mu ho dáš, až přivede policajty.
711990 continuity no on je to chlap ze sousedství, jeden z té tlupy kolotočářů, je to tu velká komunita, tak trochu Balkán. Moc se nám do sporu s takovou mafií nechce.
Pinot Noir ups tak to chapu:(
Bydleli jsme na náhorní plošině u Litomyšle a i při suchu se nezalevalo. Rostliny dokázaly využít vlhkost z ovzduší, rosy apod. Když už se muselo zalít, tak se pak muselo zalívat pravidelně, protože rostliny ztratily "otužilost, a byl to opruz, protože tam není voda. Minulá léta byla hrozně suchá, letos to snad bude lepší.
Pinot Noir Pinot Noir to je na figu.
Pinot Noir Tohle je bohužel praktická ukázka k té teoretické diskuzi o školce a duze. Soucítím.
Pinot Noir no tak příště na něj nenápadně šlápnout...a ups, se vám tím pádem rozbil, on tam byl zrovna kámen..
SunEclipse si děláš srandu žejo?
Proč srandu? Kdyby to spadlo mladýmu na hlavu... tak co by majitel dělal? Blbě se smál? Tak je lepší když mu to nebude lítat vůbec, debilovi.
Pinot Noir tyjo, to je drsny :( stesti, ze se nikomu nic nestalo. Tu situaci vam nezavidim, kolotocaru bylo plne rodne mesto a tam se s nimi taky nikdo nepoustel do sporu a kdyz dorazili na disko nebo do hospody, tak jsme se vsichni zdekovali radsi jinam a mestaci k tem sporum ani nejezdili...
SunEclipse to bych neudělala, ale že nespadnul o kousek dál na beton, ale zrovna do mechoviště, to jsem teda litovala.
Tak veľmi som dúfala, že budem písať do čo vám urobilo radosť, ale nie. Partner má veľmi zlé výsledky z histologie ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.