letfenixa moc mě to mrzí, hodně sil přeji ![]()
Stěžovací vlákno
letfenixa Myslím na tebe!
Držím moc palce! ❤️
někam jsem založila velký techničák a zaboha ho nemůžu najít ![]()
continuity No stejně teda...taky by mě to pěkně naštvalo!
no co ti budu povídat. A ještě ta omluva: nezlobte se... ![]()
letfenixa držím palce a myslím na vás, ať vše dobře dopadne
letfenixa Držím palce
dobře to dopadne, musí!
continuity já teď po poslední akci v kadeřnictví, kde a) taky na mě zapomněl, naštěstí teda asi za 10 minut dorazil, ale z provedení nejsem dvakrát nadšená a hlavně už vím co chci - tak teď přemýšlím úplně vážně, že budu jezdit do prahy
s tím že potřebuju barvu, takže by to rozhodně nestačilo dvakrát do roka, no uplná ujeťárna
viktorka_od splavu já v Praze hledala pricetneho kadeřníka několik let. Teď jsem vážně spokojená, naposled jsem tam byla před Vánocemi. Teď je to uz velky špatný, ale téměř pět měsíců jsem s tím účesem dokázala žít.
Tak mu to asi odpustim.
continuity tak já tu příčetnou kamarádku právě v Praze nebo spíš těsně vedle mám:-) no a i když jsem tady vysvětlila že chci přesně tohle, tak... to jaksi nepadlo na úrodnou půdu. tak tomu asi dám ještě jeden pokus a pak se uvidí
viktorka_od splavuJá vím, že člověk má jiné představy a ví přesně, jak ten účes měl vypadat, ale sluší ti. Líbí se mi, jak to máš.
Renusatko děkuju
když mně ani tak nejde o ten střih, že mi to udělal kratší než jsem chtěla, to doroste. ale že těm vlasům ubližuje. když jsem mu vysvětlila co chci/co mi ta kamarádka prakticky ukázala, jak se vlasy dobrým zacházením úplně úžasně změní a to fakt i ti moji chudáci... tak zjevně věděl přesně o čem mluvím, ale prostě tomu odmítá věnovat pozornost
viktorka_od splavu A čím ti je ničí?
ionicera no už jsem to psala myslím ve vlasovým vlákně, nejvíc o tom asi na youtube Terezy Vlasákové
viktorka_od splavu OK. Zítra pohledám. Docela mě to zajímá.
A jak často bys k němu potřebovala jezdit? Jestli třeba jednou za měsíc, tak mně to ježdění do Prahy nepřijde úplně blbý, mohla by sis z toho udělat rituál, s něčím to spojit a byl by to vždycky takovej tvůj den.
Renusatko děkuju
když mně ani tak nejde o ten střih, že mi to udělal kratší než jsem chtěla, to doroste.
Mně se to kratší zdá lepší ![]()
Nepropadej panice, dneska se dá řešit leccos... držím palce!
viktorka_od splavu Zahlídla jsem jen letmo v outfitech, ale taky se mi líbí varianta kratší ![]()
letfenixa Znám ten pocit.
Držte se!
U nás to dopadlo dobře, tak snad i u vás. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my