MP Meri dnes jsem byla v 7 ráno v Děčíně u zubaře a tam dobrý. Docela.
Stěžovací vlákno
Tak Betty Máme chalupu u České Kamenice, muž tam teď je. Předevčírem na noc zapomněl zavřít okna a říkal, že to tam ráno bylo cítit jak v hospodě. Lidi v bazénech napadanej černej bordel, nic moc... Čert vem vodu v bazénu a smrad doma, chci tím říct, o co horší to musí být na místě nebo těsně u toho požáru, kde se lidi fakt bojí, že se to rozšíří k jejich domům. Snad už se blíží nějaký menší mrak, ze kterýho by zapršelo. Co je horší - povodeň nebo požár? Pamatuju se, jak jsme myslím, že v roce 2006 koukali ze zahrady na požár Mariiny vyhlídky u Jetřichovic, taky blbej terén na hašení.
viktorka_od splavu a hlavne co budeme vyrabet z tech recyklovanych veci, az skonci v kosi.
Moc držím palce.
Tak Betty to je hrozné, drž se![]()
Já to u vás trochu znám, koneckonců taky pocházím ze severu. Zrovna dneska jsme s mužem přemýšleli, jestli u vás v obci někdy byl i on. Líčila jsem mu ty úzké uličky z kopce do kopce... Moc držím palce, ať už se požár nešíří. Smrad budete asi větrat dlouho, ale snad zůstane jen u toho. ![]()
Tak Betty dievča moje
dobre to bude, verim tomu. Držte sa
Všem děkuji, vím, že jsou na tom hůř. Ti co tam mají penziony. Dcery kamarádka má penzion ve Vysoke Lípě.
Migrenu se zvracenim...to fakt chces.
viktorka_od splavu "kohouta" pijem uz hezky dlouho. Davam si do lahve sacky cold brew caju, je to lepsi nez vsechny dzusy, limonady apod. Ty sladke zbrdoly vubec nekupujem.
Cold brew čaje mi úplně unikly. Které máš oblíbené?
Černá kočka zatim poprve, koupila jsem tyhle a nektere z nich asi jeste koupim samostatne, dost mi chutna variace s passionflower (mucenka?) a taky granatove jablko-boruvky a kokos-ananas.
Kokoska Děkuji. Basilur mám ráda i jejich zelené čaje tak to zkusím.
Černá kočka tu kohoutkovou vodu jsem pila uz driv, s matou, citronem, nebo si davam do te vnitrni vlozky v lahvi kousky ovoce. Ale ty caje mi fakt chutnaji.
Kokoska Já si v létě vařím buď bylinkové čaje, které nechám zchládnout nebo vodu s citronem (a někdy Magnesii), ale tohle je super tip, někdy to chce změnu.
Kokoska Černá kočka já mám teď sonnentor a přijde mi takovej dost jalovej, jen růžová voda, ty basilur jsou lepší
Potrefenáhusa Černá kočka Kokoska Mám Basilur mučenku s gvajavou a za mě fakt super. Kohoutkovou piju doma i v práci (na obou místech je voda velmi chutná, naštěstí), občas doplním sirupem Kitl, občas Magnesii kvůli křečím.
Černá kočka Kokoska Potrefenáhusa já jsem si koupila nedávno cold brew v lidlu, nějakou tu jejich značku a taky nic moc. Ale ahmad má moc dobrý. Nejvic mi chutnal černý čaj s citrusy.
Černá kočka nám taky chutnají ty Ahmad, jak píše žluťásek
Potrefenáhusa andulka01 žluťásek Pinot Noir Dekuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.