Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9450 příspěvků moje polička 26. července 2022 15:41

Kan Taky mám ráda horké noci. U nás i hodně foukal teplý vítr. Krásné to bylo. Ale mě se to mluví, když máme v domě max přes den 24 st, v noci míň.

O víkendu jsme byli v penzionu v podkroví. Vzduch 30 a nehnul se. Lituju, kdo v tom musí bydlet. My z jedné takové noci byli úplně vyřízení.

Offline Kora
příspěvků moje polička 26. července 2022 15:56
Reakce na Mermaid:

Kan já mám teda horkých letních nocí plný zuby, dneska bylo v 5 ráno 22 stupňů. Už aby bylo září

​Mluvíš mi z duše teda. Radši snad říjen..

A ať prší proboha už,  hlavně na severu..

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. července 2022 16:06

My sme odisli na predlzeny vikend do hor sa schladit. Okrem piatku kedy trocha naprsalo, prd, v Slovenskom raji, Muranskej planine aj Nizkych Tatrach cez 30, to sa nedalo schovat.  Priehrada kam sa chodime kupat vysycha, tak malo vody som tam este nevidela..Dnes malo prsat, spadlo tu par kvapiek :( To sucho je strasne.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 26. července 2022 17:18

notna To je právě ono, kdo má doma a v práci dobře a třeba jezdí autem s klimou, tak nepozná, jak je to hrozný. Já mám doma 27,5, v práci 29,8 a v MHD 40 a melu z posledního

Offline stes
9258 příspěvků moje polička 26. července 2022 17:58

Nevim kam s tim, jen potrebuju upustit...po 3 letech na Andelu.  Uvnitr strasny, Hadry hadry hadry a venku snad radeji budu mlcet. Lituju kazdyho, kdo se tam z jakykoliv duvodu musi nejak casteji zdrzovat. Musela jsem si dat v Dejvicich na zahradce pivo.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 26. července 2022 18:32

stes to je teď všude, dneska jsem taky náhodou vlezla do obchoďáku a hodně rychle zase vypadla, stačil jeden obchod. A ještě jsem při vstupu do něj zjistila, že už navezli podzimní nebo snad i zimní zboží, všude hory péřových i jiných prošívaných bund a svetrů! 

Offline stes
9258 příspěvků moje polička 26. července 2022 18:51

Ja nebyla v nakupku 3 roky krome cest do kina na Chodove a Zlicinu a timhle jsem skoncila asi nadobro. Zlaty Zalando a AY.

Online Fakirka
2226 příspěvků moje polička 26. července 2022 19:08

Mulen 8.8. ale pokud spechas, tak na nadr bych mohla vyrazit ve ctvrtek:-)

​Mně jsi taky slíbila knížku, pamatuješ. Hodlám do Brna dorazit

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 26. července 2022 19:13

Mrakoplas Ktorá priehrada to je?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. července 2022 19:48

Biely kvet Krpačovo. Poznáš? Taka maličká a fajn na okupanie sa najmä po túre, ale teraz ako bolo malo vody, tak sa mi zdala aj dost špinavá. Aspon oproti minulym rokom. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 26. července 2022 20:00

Sweet Potato Catherine 

Tady se dá vyčíst něco málo k dopadům na ekosystém. Ten by snad nemusel být v těch chráněných územích tak strašný, když se s tím dokonce počítalo. 

https://archiv.hn.cz/c7-67097520-11rrfj-8aa80cac8979313

Jiná věc jsou samozřejmě škody na obydlích a infrastruktuře, evantualne památkách a že to pár let nebude nic hezkého.

Offline Mulen
5030 příspěvků moje polička 26. července 2022 20:16

Malenge já loni (nebo předloni) ten flek taky měla ,jinak naštěstí nic. Teď uvidíme.  Chudák malý, borelióza umí být pěkná sviňa.

viktorka_od splavu nespěchám:), pokud by nevadilo že bych ji potom vrátila po prázdninách.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 26. července 2022 20:22

Kokoska Nestraste, chtěla jsem si vzít volno a vyrazit tento týden do obchoďáku! 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 26. července 2022 20:44

Karja a to jdi, vsude jsou jeste slevy, treba neco slusnyho ulovis. Pevny nervy!

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 26. července 2022 21:13

Fakirka jasně! jen pak do mě ještě kopni jinak ji nechám určitě doma. 

49356 příspěvků moje polička 26. července 2022 21:14

Mulen vpohodě, kolem mě to je samej slabej čtenář. přitom tlustý knížky jsou nejlepší!

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 26. července 2022 21:20

Kokoska no nevím, já mám prolezle Palladko i Metropoli a všechny krámy bez rozdílu sice spoustu hadrů, ale silonovych (tak tomu říkám já, asi je to polyester a něco podobnyho), prostě saty, trička, svetry, ze kterých se zpotis, jen se na ně podíváš. A minuly týden jsem navštívila Primark, ze kterého jsem ještě z Drážďan měla pár pěkných a kvalitních kousků a tam mě dojaly u každé druhé věci cedulky "tento výrobek byl vyroben z recyklovatelneho polyesteru" nebo "tento výrobek byl vyroben z recyklovatelneho polypropylenu", to byl smrad už z dálky, o materiálu nemluvě. Ale je fakt, že spousta lidí si odnasela plně tasky parády...

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 26. července 2022 21:21
Reakce na Kan:

Sv. Anna chlado z rána a půlka prázdnin pryč. Já chci horké letní noci, vracet se domů za kuropění a po cestě se vykoupat v rybníku zahalená mlžným oparem! 

​já taky, já taky!!!

49356 příspěvků moje polička 26. července 2022 21:29

Mermaid ja tenhle "eko" trend nechapu, celkove ta myslenka recyklace neceho hnusnyho na neco jeste hnusnejsi nez ze starych petflasek vyrabet nenositelny hadry by bylo lepsi pit zas vodu z vodovodu

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 26. července 2022 21:54

Mermaid ja tenhle "eko" trend nechapu, celkove ta myslenka recyklace neceho hnusnyho na neco jeste hnusnejsi nez ze starych petflasek vyrabet nenositelny hadry by bylo lepsi pit zas vodu z vodovodu