Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38741 příspěvků moje polička 04. července 2026 08:59

Garfie vesmír vypadá dost odhodlaně ho to naučit

Offline Garfie
28491 příspěvků moje polička 04. července 2026 08:59

Sweet Potato Neboj, trávím právě víkend na dámské jízdě u kamarádky s bazénem, máme z tohoto jen legraci. 

viktorka_od splavuTo ti řeknu až poté co se pokusí požádat o pomoc sousedy nebo místní hospodu (doporučuji já)

Potrefenáhusa

Online continuity
42841 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:08
Offline viktorka_od splavu
49224 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:22
Offline Kokoska
34781 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:39

Garfie pokud to nemusis resit, bod do poradniku na bagr neziskavas

Offline Karja
44548 příspěvků moje polička 04. července 2026 12:38

Garfie No, ale teď už se určitě pouci:D. mně je ho úplně líto normalne:D

Offline SunEclipse
3477 příspěvků moje polička 04. července 2026 12:54

Karja eh, litovat někoho, kdo tomu jde vysloveně naproti? Pochybuju,  že za a) musel odjet tak strašně narychlo, že  zapomněl peníze, za b) že to auto nenaříkalo žízní.

Online continuity
42841 příspěvků moje polička 04. července 2026 13:02

SunEclipse

já měla takového kolegu kdysi. Došlo to tak daleko, že mu pořídili do auta petilitrovej kanystr. Dopadlo to tak, ze ho vylil do nádrže a než znovu natankoval, tak vyjezdil i ten. 

Já bych po první takové události přestala zachraňovat trvale. 

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 04. července 2026 14:31

SunEclipse continuity Tohle přesně dělal systematicky manželův šéf, jezdil do práce přes 100 km, a i tak dojížděl nádrž do nuly. Třeba měl zmapované, kde jsou po cestě jaké hrby, kde mu to auto bude hopsat a mohlo by se stát, že se to minimum paliva z důvodu, že bude "poskakovat" v nádrži, nenasaje (můj laický výklad jeho komentáře, on je z nás dvou ten technik ), a podle toho volil, kdy a koli natankovat. A teda vždycky dojel. Teď má elektromobil, a s tím má zase jiné dojížděcí strategie

Garfie Muže nelituju, jenom tobě gratuluju, že jsi tak daleko a doufám, že sem pak napíšeš, jak to vyřešil

Offline Garfie
28491 příspěvků moje polička 04. července 2026 16:18

Jako včera jsme se tím dobře bavily a kamarádka (která má doma trochu autistického manžela a kompletně autistického syn) se ho tak jako pokusila omlouvat "on má asi taky ADHD, ne?" a do dějin pravděpodobně vstoupila moje odpověď "ADHD mám já, on je jenom nedbalej!"

Jako já si tu na něj stěžuju, ale v jeho prospěch mluví, že když jsme kvůli mně jeli na jiné letiště, než ze kterého jsme měli letět, ani necekl, překonal rychlost světla a nikdy se o tom víc nezmínil, stejně tak když jsme neletěli do Vietnamu, protože jsem špatně napsala synovo jméno na vízum (ehm ) a nepustili nás do letadla, ani necekl, vzal auto a jeli jsme místo toho jinam....a nikdy, nikdy se k těmto historkám nevrátil, ani v soukromí, ani ve společnosti.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. července 2026 16:21

Garfie - tak to ste si asi  kvit, a obaja máte nad hlavou svätožiaru

Offline Garfie
28491 příspěvků moje polička 04. července 2026 18:20

Blanka Ale doufám, že to neznamená, že si tady nemůžu občas postěžovat!

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. července 2026 18:50

Garfie    Naopak, všetky  sme vaše fanúšičky a čítame vás rady  !!!

Offline Kokoska
34781 příspěvků moje polička 04. července 2026 19:03

Garfie hlavni je, ze je na nej spoleh v dulezitych vecech a nevysiluje kvuli blbostem.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. července 2026 21:14

Garfie to si to dost vybral . Jak to teda vyresil? Jinak kazdy mame nejaky preslap. Taky jsem jich par nasbirala. Treba jsme dojeli do Soldenu a az tam jsem zjistila, ze mame ubytko v uplne jinem udoli. Nebo jsem kdysi mela po sluzbe vypomoci v jine nemocnici a prijela jsem do spatne .

muz zase nechal pracne ziskana viza do Ruska v kosiku v penny a zjistil to az po zaviraci dobe (pockaly tam do rana). Rodice zase nemeli dostatecne platne pasy na cestu do JV asie a skoncili v Mnichove, zatimco my jsme prosli pred nima a co ted. 

Offline Catherinne
10796 příspěvků moje polička 04. července 2026 21:46

Teda jako když jsem vystoupila z auta na benzínce v ČB, tak je tady jako pěkná kosa!

Chci všeobjímají teplo!!! Kdy přijde ta druhá teplá vlna? 

Offline RoSa
10131 příspěvků moje polička 04. července 2026 21:51

Catherinne huš! to otoč! za teplem se jezdí!

Offline Karja
44548 příspěvků moje polička 04. července 2026 21:52

Catherinne Výdrž 5 dní a je to tady:F Zatím pusť fény. Já jsem rada, ze konečně jde doma/na zahradě něco udělat. Musím to napsat asi do přiznání, já jsem dneska 10 hodin uklizela:D jsem šťastná!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. července 2026 21:53

Catherinne doufám, že nikdy

Ale nevěš hlavu, v Praze je teplo.

Online continuity
42841 příspěvků moje polička 04. července 2026 21:53

Catherinnedo Francie po víkendu. Jen teda nevím jestli je o co stát, protože mají přeplněné márnice ještě z té první.