Kokoska tak doufám, že ten nový klíč dobře prodáš ![]()
Stěžovací vlákno
nemam manzela. takze mi nezbyva nez byt linej lempl sama sobe:-))
Prosimvás, kam se tady zadávají ty údaje pro bagristku? Měla bych zájem.
Jsem unavená, strašně unavená. Poslední 2 klienti, dva odklady. Jeden celkem na pohodu, zvládla jsem z domu. U druhého jsem v těch největších vedrech seděla 6 dní v kanclu na jih, mizerný žaluzie a bez klimatizace. Domů jsem jela totálně uvařená, dala si sprchu a zalezla si lejnout do sklepa. V pátek do mě trefila jedna podobně utahaná paní učitelka, takže ještě řešit havárii auta. Večer nemůžu usnout, přes den jako zombie. Dnes jsem to všechno dorazila, DP odesláno. Dávám 2 magnezia, klapky na oči, sluchátka s načtenou knížku, a moc si přeju ať se tady v tom sklepě ráno probudím a bude mi líp.
berushna koho ze zúčastněných chceš ten bagr použít? ![]()
Soucítím a objímám a přeju, aby aspoň léto bylo pohodovější. Na zavření se do sklepa jsem taky zralá, potřebovala bych se na pár dní zavřít do ticha a jenom čumět. Já skončila s rokem 2025 v noci z 19. na 20. června, pak jsem rychle doháněla DPH, nejsem zvyklá to nechávat na poslední chvíli, ale tentokrát jsem všechno podávala až 24. a 25. Pak jsem doháněla statistické výkazy, na které už chodily nevímkolikáté upomínky a statistiku pro ČNB, to jsem dělala poprvé a čuměla jsem na to jak puk. Do toho si jeden z klientů vzpomněl, že je vlastně auditovaný, načež mi jeho auditoři poslali asi 150 bodů, které mám předložit. To už jsem se regulérně rozbrečela. A 30. na mě vybafl šéf, že od 1. nastupuje juniorka, která by měla pracovat primárně pro mě, ať ji zaučím. Ona je ovšem v kanclu 200 km daleko, takže jen přes Teams. Myslím, že chudina po tom úvodu se mnou uteče, já si po tom červnu připadám úplně vypatlaná a nevím, kdo by chtěl retardovaného team leadera. Myslím, že můj projev snesl srovnání s Babišem.
Doufám, že všichni klienti zmizí na léto na svoje ostrovy a bude trochu klid.
Pinot Noir berush Přemýšlela jsem, jestli žijete:D. Já jako těch posledních 14 dní moc ne:D. . Včera jsem se cítila fakt špatně, segra chtěla něco vyzvednout, tak jsem volala mámě, jestli náhodou nejedou do města,že jsem tak mimo, že jsem schopná jet do nějakýho jinýho města, i jsem sebou málem sekla..., ale ted už jsem se dvakrát vyspala a je to v pohodě.
Ted si chci uklidit barák a následně si chci uklidit zahradu, nevím jak s plánem budou souhlasit děti a sambo, ale uplně cejtim, že to mě vrátí do harmonie a pak to budu zase já.
Těšila jsem se, jak si přes léto odpočinu, už jsem si jakžtakž na tu práci zvykla, vidím v ní už hodně výhod a ted na konci června přišla moje seniorní kolegyně s tím, že plánuje mateřskou....no to já uderem její mateřské budu plánovat leda tak pracák, protože jako spolupráce s někým jiným z týmu pro mě fakt není. Takže já nemůžu mít čistou hlavu ani o prázdninách:D:D:D
Karja taky se budu muset pověnovat tomu domu zase, my už máme mezi místnostmi jen tunely v pavučinách, zrovna dnes, když mi něco spadlo na zem a šmátrala jsem pod skříňkou, ještě všechny ty nánosy prachu a drobků byly tak chytře ozářené ranním sluncem, jsem si říkala, jestli by nebylo jednodušší to nechat tak a odstěhovat se.
Ale nechala jsem to všechno tak, vzala jsem si dovolenou a jedeme k našim. Návrat bude o to bolestnější, protože u mámy, tam smítko nenajdeš, všechno se leskne...
Pinot Noir Ježiši, takhle chodím ke kámošovi, vždycky tam jdu tak jako v pohodě a on má všechno na hromádce, zahradu, barák všechno, pak otevřu bránku u nás a je to normálně jak kdybych dostala ránu pěstí:D
Já teda nedělám v účetnictví, mzdách a tak, ale dneska už mám taky dost. Přetekl mi barel s demineralizovanou vodou, takže jsem dvacet minut vytírala, pak jsem míchala zásobní roztoky, protože někteří je spotřebují a nedoplňují, tudíž jsem nestihla naplánovanou práci, rozlila jsem kalibrační roztok samozřejmě před použitím, kolega mi před víc jak týdnem zapomněl předat žádost o vyjádření a uzávěrka článku, který jsem slíbila napsat, je o dva měsíce dřív. Ale teď už jsem v metru a jedu domů na prodloužený víkend.
To my taky pojedeme k našim, ale tam je to naopak, starej barák, táta od podzimu do jara kouří na chodbě, atd. To pak vždycky chválím samba jak je pořádný, ze to máme doma uklizené a voňavé, z většiny jeho přičiněním![]()
My trávíme vánoční svátky na chalupě včetně rodin našich dětí . A letos mi dcera říkala jestli si nepozvu úklidovou firmu . Že by to chtělo zevrubný úklid . A to dcera dokud bydlela doma měla k úklidu značně benevolentní přístup .
Pinot Noir pred par dny manzelovi neco upadlo a zakutalelo se pod sedacku. Ze prej tam je bordel, nejaky drobky, orisky, pavuciny, jeden kloboucek ze hry (ten vylovil) a takovym jako dotcenym hlasem pravil, ze bych to mohla nekdy uklidit! Ja ten bagr fakt asi potrebuju.
Kokoska No to potřebuješ!! To je ještě horší, než že by SE to mohlo někdy uklidit!!
Aranel pritom jeho pracovna ajtaka, tam uz zije kdovikolikata generace kdoviceho, tam se smi vyluxovat jen pod stolem a uprostred mistnosti ![]()
JankaM Tak to my víme, že tvůj sambo je poradny, co týden vytírá, rovná boty......Teď se mi sveroval známý, že má doma na půl kufry sbalene, kvůli nějakým jeho vypisovacim aktivitám...tak mu říkám v nadsazce, ty vado, co blazni, však dvakrát tejdne děláš podlahy!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my