MarcelaN Penále.. ty vidíš pořád jen ty prachy. Víš jaké škody dokáže otrávený, nasraný a nespokojený učitel napáchat na dětské duši? Vzpomeň na Hajskou...
Kdo je Hajská?
MarcelaN Penále.. ty vidíš pořád jen ty prachy. Víš jaké škody dokáže otrávený, nasraný a nespokojený učitel napáchat na dětské duši? Vzpomeň na Hajskou...
Kdo je Hajská?
Ginevra Haha.. My všichni školou povinní.
Jéžiš, aha.
Předesílám, že si práce učitelů vážím a opravdu mi přijde nedoceněná.
Ale argumentace fiktivní postavou příšerného a tendenčního, na objednávku vzniklého normalizačního seriálu mi přijde ... ehm, jako lehce kontraproduktivní. ![]()
999 Anglii radsi neargumentuj. Jasne, ve srovnani s CR jsou na tom tamni ucitele mnohem lip, ale naklady na zivot jsou taky o dost vyssi. Ucitele si tam rozhodne extra vyskakovat nemuzou.
Tak Betty no mělo by to být podle "žena", ne? já bych taky volila měkké i, ale myslím, že má být tvrdé ![]()
Gellnerova aha ![]()
Tak Betty ja to beru uca = zena a nehodlam na tom nic menit![]()
Emerald a navíc se jim bohužel ty vysoké nároky na učitele vůbec nikde neprojevují, anglické školství produkuje analfabety a v mezinárodním měřítku se propadá :/ takže podku tam za tyhle výsledky učitelé pobírají nějaké významné platy, nebude to dobrý příklad k následování.
Jiná Realita Tak ono je to takový, že to k tomu svádí, ale třeba když se Marii říká Mája, tak nenapíšeš bez Májy. Stejnej princip.
Gellnerova já bych automaticky napsala asi "úči", ale neuměla bych si to podložit. tedy teď už ano.
Tak Betty jasně, že úči. Pokud jsem někde napsala účy, vůbec o tom nevím. Ale snad běžně "hrupky" nedělám
dá se to uznat za překlep? Měkká souhláska, ne?
Mutziputzi zjevne chyba tve uci;-)
Dadoo Ale ne ty úči a Mutzi účy. Asi tak.
Hrupek si u tebe nejsem vědoma.![]()
Tak Betty hele pro pejorativni tvary mi Ustav pro jazyk cesky pravidla urcovat nebude, to strka frnak kam nema!![]()
Po měkké souhlásce měkké i.
viktorka_od splavu moje uca jedine s tvrdym!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.